рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка на світових подіумах: як створити гостроактуальними цибулю

  1. Знакові речі з вишивкою
  2. Верхній одяг
  3. денім
  4. Сукня
  5. сорочка
  6. світшоти
  7. сумка
  8. взуття
  9. Ідеї ​​для образів
  10. абсолютний шик
  11. Смарт-кежуал
  12. Весняний настрій
  13. Комфорт на першому місці

Мінімалізм і розміреність меркнуть на тлі декору і принтів. У новому сезоні вишивка підкорює світові подіуми і дарує всім модницям можливість мінятися щодня. Цей елемент декору органічно вписується в одяг в етно-стилі, офісний дрес-код і приголомшливо виглядає на вечірніх сукнях. Які знакові речі з вишивкою додати в свій гардероб і з чим їх поєднувати, читайте в нашій статті.

Які знакові речі з вишивкою додати в свій гардероб і з чим їх поєднувати, читайте в нашій статті

З ХVII століття вишивка уособлює собою жіночність і грацію. Багато століть тому її вважали невід'ємним атрибутом аристократичного способу і елітарної моди. У нинішньому сезоні багато дизайнерів прикрасили свої колекції вишивкою. На останніх показах моделі з особливим задоволенням продемонстрували точкові акценти у вигляді дрібних елементів на аксесуарах і подолах суконь. А деякі бренди створювали цілі натюрморти і шикарні гобелени з вишивки.

Масове прикраса вишивкою простежується у модних будинків Dolce & Gabbana, Gucci, а також у британського бренду Stella McCartney. Вони віддали перевагу кольоровий вишивці на монохромному фоні. Чорний колір став ідеальним полотном і нейтральним поєднанням у втіленні яскравих декоративних ідей.

Не залишилися байдужими до вишивки і дизайнери аксесуарів і взуття. Наприклад, команда англійського дизайнера Олександра Маккуїна перенесла вишивку на грубі черевики і маскулінні туфлі, прикрасивши їх романтичними деталями. А бренди Tabitha Simmons і Etro задекорували витончені туфлі на підборах фантазійними квітами.

Знакові речі з вишивкою

На дівчат в розшитих нарядах гряде справжнє полювання! Вуличні фотографи не упустять можливості зловити модниць в кадр. Цієї весни вишивка красується на денім, сорочках, сукнях, жакетах, світшоти і сумках. У моді - вишивка гладдю, прості та елегантні силуети, декоративні квіти, казкові сюжети.

Верхній одяг

Що спільного між панк-роком і романтизмом? Цієї весни два образи зіллються воєдино і стануть наймоднішою колаборацією. На останніх показах Etro і Alexander McQueen довели це, здивувавши публіку вишитими на косухах квітами. А Dolce & Gabbana показали більш звичний варіант - візерунки на пальто і жакетах.

Пропонуємо вам подивитися на вулиці модних столиць, де вишивка стала невід'ємною частиною декору верхнього одягу. Варіацій дуже багато - рослинний орнамент, анімалістичні аплікації, етнічні малюнки, золоті візерунки, ексклюзивна вишивка камінням і бісером.

денім

Без деніму - нікуди. Кожній дівчині цієї весни потрібні нові джинси, а ще джинсова куртка, жилетка, спідниця, і бажано прямо зараз! В особливій пошані асиметричний крій і ручна вишивка.

Вантажні джинси з вишитими аплікаціями, маскулінні куртки з квітами, вишитими гладдю, нехитрі спідниці з розшитими метеликами. Ультрамодна необхідність набирає обертів, а значить, денім з вишивкою займе почесне місце у вашому гардеробі.

Сукня

Алессандро Мікеле, креативний директор Gucci, вчить захоплюватися творами мистецтва. Він переніс на тканину справжню казку! Його приклад наслідували й інші дизайнери, повністю прикрасивши сукні вишивкою. В Michael Kors і Red Valentino наряди задекорували акуратними квіточками, вишитими гладдю. У будь-якому випадку, вишивка на напівпрозорому платті демонструє розкіш і підкреслює індивідуальність.

На піку популярності будь-які квіткові мотиви на плаття. Вишивка? Відмінно. Акуратні дрібні квіточки? Чудово. Велика вишивка на шифонових і тюлевих нарядах? Прекрасно. Поєднання того й іншого? Так ви - справжня модниця!

В тренді два найпопулярніших квіткових візерунка - дрібні сільські квіточки (мільфлер) і великі казкові сюжети, вишиті по всій сукні. Таке вбрання стане основою яскравого образу. Досить доповнити його жакетом і модною сумкою. Завдяки продуманому розташуванню візерунків, плаття з вишивкою може візуально скорегувати фігуру і створити потрібні акценти, прибравши зайве.

сорочка

Без сорочок весна - не весна! Вишитий контрастний орнамент на сорочках в цьому сезоні став обов'язковим атрибутом. Фольклорні мотиви, анімалістичні сюжети або квіткові візерунки - вибирати вам. Не бійтеся змінювати фактуру або розмір малюнка - експериментуйте! Дизайнери рекомендують носити такі сорочки з брюками-чінос або широкими кюлотамі. Таке вбрання, в якому можна відправитися і в офіс, і на прогулянку з подружкою - практичний тренд весняного сезону.

світшоти

Інтегрувати подіумний тренд в повсякденний гардероб дуже легко. Досить вибрати практичну річ з актуальних колірним рішенням або елементом декору. Тому придбання світшоти з вишивкою - відмінна інвестиція в модний лук. Вибирайте орнамент на свій розсуд. Квіти, візерунки, символи, фольклорні мотиви - неважливо, головне - вишивка.

Поєднуйте світшоти з однотонними брюками з актуальною палітри (сірий, бежевий, ніжно-пудровий, фіолетовий) або блакитними джинсами. Сліпони на товстій підошві і маленька сумочка доповнять безтурботний образ в розпал тижні.

сумка

Барвиста вишивка зайняла одне з лідируючих місць і серед весняних аксесуарів. Строкаті квіткові аплікації, розшиті камінням нарциси і троянди миттєво піднімуть настрій. Казкові моделі з абстрактної вишивкою, візерунки древньої цивілізації майя, орнаменти-зигзаги стануть прекрасним доповненням до романтичного образу. Сумки з вишивкою стануть кращою альтернативою портфелям і сумкам-мішкам.

взуття

Спасибі дизайнерам за свято цікавого декору і вишивки на взуття! Маскулінні черевики і важкі ботильйони стали ніжними, а туфлі на підборах - фантазійними. І все це завдяки Alexander McQueen і Gucci.

Гладкі нитки, що складаються в квіткові візерунки, вмить перетворять ваш образ. Калейдоскоп витончених орнаментів на шкірі нікого не залишить байдужим!

Ідеї ​​для образів

На перший погляд вишивка підходить тільки для етнічного образу в стилі бохо-шик або в дусі хіпі. Але це не так. Завдяки різноманітності вишитих візерунків і технік виконання, цей тренд допоможе підкреслити індивідуальність і органічно впишеться в базовий гардероб, додавши яскравих фарб. Для створення гостроактуальних луків поєднуйте різні за характером речі. Цей прийом створить інтригу і розставить правильні акценти в образі.

абсолютний шик

Бежеве оверсайз-пальто з вишивкою, плаття і розкішні аксесуари - романтичний і елегантний цибулю для мешканки мегаполісу. Вишитий пальто вимагає підвищеної уваги до вибору інших деталей в образі.

Вибирайте вдалі рішення. Наприклад, підсукані рукава, які допоможуть розглянути оригінальні аксесуари на зап'ястях. Ботильйони на високих підборах доповнять образ і зроблять його цілісним.

Смарт-кежуал

Простий силует і яскраві квіти на чорному тлі - ідеальний полотно для втілення ділового образу. Поєднуйте чорні брюки-кльош з квітковим орнаментом з блейзером класичного крою з такими ж нашивками.

До костюму підберіть топ темного відтінку - нічого не повинно відволікати від вишивки! Доповніть нудний образ туфлями на невисокому каблуці. Для ділової зустрічі візьміть з собою портфель або клатч з шкіряним ремінцем.

Весняний настрій

Ідеальне рішення для свіжого весняного лука - квіткова вишивка на джинсах і легкої блузі. Калейдоскоп з рослинних візерунків підкреслять яскраві Мюлі, рюкзак пастельного відтінку і окуляри в анималистической оправі.

В такому розслабленому образі вирушайте на прогулянку в парк, побачення або зустріч з кращою подружкою.

Комфорт на першому місці

Якщо у вас ще немає халата-кімоно - швидше вирушайте на шопінг! Білизна тематика не здає свої позиції в цьому сезоні, а значить, фешн-революція триває. Піжами, халати і нічні сорочки знову на вулицях міста.

Легкі халати в вінтажному стилі з ручною вишивкою стритстайла-блогери пропонують поєднувати з улюбленими джинсами і простими однотонними футболками. Одягніть гостроносі туфлі без задника, сонцезахисні окуляри - і вперед, на пошуки пригод!

текст: Олена Присяжна

спеціально для Rozetka.com.ua

Вишивка?
Акуратні дрібні квіточки?
Велика вишивка на шифонових і тюлевих нарядах?
Поєднання того й іншого?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com