рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тренд весни 2018: вишивка та аплікації на одязі

Бум на вишивку і аплікації на одязі, так полюбився дизайнерам і зірок шоу-бізнесу, знову повернувся на подіуми. Здавалося б, наклейки, нашивки, кольорові латки, патчі і значки - це мода давно минулих років, але циклічність трендів неминуча. Тому саме час надихнутися бунтарськими ідеями і проявити креативність в повсякденних образах!

Дорогу розкішної вишивки

Креативні уми світу цього вже давно натякали нам на те, що вишивці на одязі неминуче бути: це були вишиті птахи і тварини, квіти або кричущі гасла. Однак в цьому сезоні весна-літо дизайнери закликають не стримувати своїх емоцій і бути яскравими кожен день. Саме тому на модних показах можна спостерігати вишивку на верхньому одязі , Нижній білизні, сукнях і спідницях, піджаках і брюках, взутті, сумках і навіть носочках.

Саме тому на модних показах можна спостерігати вишивку на   верхньому одязі   , Нижній білизні, сукнях і спідницях, піджаках і брюках, взутті, сумках і навіть носочках

Що ж стосується стилю, то це можуть бути срібні і золоті візерунки, флористичні та природні бохо орнаменти, стримані casual і екстравагантні гранж. При цьому, в прийдешньому сезоні потрібно забути про точковому декорі, адже, як показують приклади модних доріжок, на одязі можна сміливо продемонструвати цілі картини. Застосувати ці тенденції вже встигли і такі селебріті, як Бейонсе, Ріанна, Емма Стоун і Рита Ора.

Крім того, вишиті візерунки виглядають стильно і елегантно на сукнях , Блузах, туніках, джинсах, кашемірових пальто і шкіряних косухах. Їх можна зробити своїми руками або в ательє за допомогою машинки, подарувавши своїм старим речам нове життя. А для рукодільниць це відмінний спосіб проявити фантазію, адже вишивати можна не тільки гладдю або хрестиком, а й бісером, паєтками або стрічками.

Об'ємна аплікація з 70-х

Тренд на аплікації, як і вишивка, також родом з минулого, але вже успішно застосовується не тільки в нових колекціях на модних доріжках, а й на практиці в повсякденних луках. Саме такі нашивки допоможуть зробити строге плаття більш романтичним, а класичний жакет ультрамодним. Дизайнери не обмежували своїх емоцій і прикріплювали яскраві патчі і заплатки прямо на кутюрні наряди.

Дизайнери не обмежували своїх емоцій і прикріплювали яскраві патчі і заплатки прямо на кутюрні наряди

Модний будинок Версаче, наприклад, представив в цьому році епатажну варіацію маленького чорного плаття з яскравим декором, а деякі лаконічно прикрасили аплікацією сумки, які поєднуються з деталями одягу. Але правити балом однозначно буде цей тренд, а саме - об'ємні накладні квіти змінять вже звичний флористичний принт. Для фестивалів та вечірок образ хіпі буде як ніколи актуальний, а декор у великій кількості тільки вітається.

Для тих, хто хоче дотримуватися більш суворого стилю, експериментувати доведеться з чимось одним в цілому образі. Наприклад, це може бути напівпрозора блуза, бавовняна сорочка або неформальна сумка, спідниця або штани з аплікацією. Ну а якщо вибір припав на досить екстравагантне плаття, то його краще доповнити класичним жакетом.

Патчі: історія і сучасність

Так уже склалося, що колись символ бідності - патчі, перетворився в спосіб самовираження і бунтарства, а з недавнього часу і в ультра трендові прикраса одягу, все частіше з'являється на світових подіумах. Мало кому відомо, що в III столітті до н.е. Катон примушував рабів пришивати латки на зношені речі, коли через негоду вони не могли працювати на вулиці. А за часів правління Тюдорів в Англії латками позначали прислугу або людей низького соціального статусу.

І аж до 60-х років так звані патчі з шматків тканини та інших матеріалів застосовувалися для латочок на одязі або позначок для бідних. У воєнний час роль таких позначень зросла і дозволяла відрізняти службовців за рангом або кількості отриманих поранень. Але вже на початку 60-х ці прикраси почали активно проникати в модні субкультури хіпі і панк, як спосіб самовираження і протесту.

У 90-х патчі вже красувалися на подіумах і прикрашали куртки-бомбери в стилі мілітарі, а в 2000-х роках вони стали незмінними символами бунтарства і молодості. Сьогодні ці нашивки прикрашають одяг колекцій Дольче і Габбана, а також допомагають надати старим речам нове життя і активно використовуються модними блогерами. Тому весна і літо цього року не стали винятком і на одязі з нових колекцій все ще можна спостерігати яскраві елементи у вигляді сердець, зірок, губ і інших нашивок.

Патчі, як і вишивка або аплікація не є окремими елементами одягу, тому їх можна сміливо поєднувати з будь-якими речами більш суворого стилю. Максимум можливостей для прояву фантазії, звичайно ж, нам надає джинсовий одяг. Крім того, саме її ми найчастіше носимо в повсякденному житті, і такий матеріал найбільш виграшно виглядає з будь-якою кількістю прикрас.

Як прикрасити одяг своїми руками?

Якщо ми говоримо про прикраси цього сезону весна-літо, то для самостійного виконання вишивки або аплікації необхідні деякі навички рукоділля щоб не зіпсувати річ. А ось з таким декоративним елементів, як патч, все набагато простіше. Саме тому пропонуємо кілька порад по оновленню джинсових курток і брюк в домашніх умовах, застосувавши які ви зможете залишатися в тренді і проявити креативні здібності.

Саме тому пропонуємо кілька порад по оновленню джинсових курток і   брюк   в домашніх умовах, застосувавши які ви зможете залишатися в тренді і проявити креативні здібності

Найважливішим правилом закріплення патчів на одязі є повна відмова від використання клею, навіть якщо його виробник обіцяє безслідне його видалення з тканини згодом. Хоча приклеїти патч простіше і швидше за допомогою різних клейких матеріалів, згодом при видаленні декору на тканини може залишитися непереборні пляма. Тому патчі краще пришити вручну за допомогою акуратних охоплюють по краях стібків нитками в колір, щоб згодом їх можна було легко видалити при необхідності.

Важливо пам'ятати і те, що будь-яка нашивка є яскравим акцентом, тому перед тим, як закріпити патчі, подумайте, чи хочете ви привернути увагу до цієї частини тіла і чи буде прикраса вигідно виглядати в образі в цілому. Так, якщо ви володарка тонкої талії або красиво окреслених стегон, то патчі на поясі або в області кишень джинсів дозволять підкреслити достоїнства. А безпрограшним варіантом для розташування декору стане спина джинсової куртки або зона стегон до колін.

Незважаючи на тренди цього сезону будь-якій модниці важливо не забувати про рівновагу і почуття міри, тому вибираючи одяг з вишивкою, аплікацією і патчами в магазині або створюючи її самостійно, не рекомендується перенасичувати свій образ. Краще вибрати одну річ з прикрасами і комбінувати її з базовими деталями гардеробу, щоб підкреслити своє почуття стилю. Адже модні тренди необхідні, перш за все, для того, щоб допомогти нам висловити власну індивідуальність і стати ще красивіше.

Вдалих покупок!

Як прикрасити одяг своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com