рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тисяча Рад »Вишивання хрестиком для початківців

  1. Читайте також

Всі жінки прагнуть займатися рукоділлям, хто шиє, хто в'яже, а хто вишиває хрестом Всі жінки прагнуть займатися рукоділлям, хто шиє, хто в'яже, а хто вишиває хрестом. Освоївши, техніку в'язання гачком можете, перейти до навчання технікою вишивання хрестиком. Дуже популярне заняття останнім часом серед жінок різного віку. Чудове заняття під час вишивання спостерігаєш, як стібок за стібком лягають нитки і перетворюються в квіти і тварин. Багато вишивають лики святих. Сидячи в затишному куточку в зручному кріслі можна займатися вишивкою і міркувати, наспівувати пісні, читати вірші або просто розмовляти з подругою. Навіть якщо внучата гратимуть поруч, вони вам не завадять займатися своєю улюбленою справою. До речі вишивання хрестом це одне з занять, яким я радила зайнятися жінкам на пенсії. Благо, що у жінки на пенсії є багато вільного часу і його вистачить і на відпочинок і на заняття улюбленою справою. Якщо вирішили зайнятися вишиванням, не забудьте про правильному освітленні , Треба щоб рукоділля було досить добре освітлене.

Для вивчення короткого курсу вишивання хрестом для початківців вам будуть потрібні деякі дрібниці. Для вишивання вам треба придбати в першу чергу голки. Їх треба правильно вибрати вони повинні бути не занадто довгі, краще середнього розміру їй буде легше користуватися, вушко у голки має бути досить просторим. Щоб не вколоти пальці голка не повинна бути занадто гостра. Необхідно купити спеціальні ножиці для обрізання нитки або можна використовувати манікюрні. Головне придбати правильні нитки «муліне» і звичайно вітчизняного виробника, наприклад «Гамма». Такими нитками користувалися, ще наші мами і бабусі вишиваючи цілі картини і прикрашаючи ними стіни своїх кімнат. Для початку можна придбати просто канву з легким малюнком, який вам сподобатися нехай це буде не великий букетик фіалок дуже красиво і на вишивці вони будуть як живі.

Так, найголовніше - вишивальниці треба мати п'яльця. Радимо для вишивання хрестом початківцям застосовувати круглі п'яльці. Їх можна придбати в звичайних магазинах для рукоділля можна звичайно вишивати і просто тримаючи тканину в руках, але тоді стібки будуть ослабленими або навпаки сильно натягнутими. Тканина буде сильно м'ятися, і виріб набуде не охайний вигляд. П'яльці це два дерев'яних кільця з затискачем на одному з них. На менше кільце кладуть тканину і розправляють її, зверху накладають велике кільце і затискують. Користуватися п'яльцями легко, і ви швидко навчитеся. Тканина буде добре натягнута, і вам буде зручно вишивати, візерунки будуть рівні і красиві. При вишиванні на п'яльцях не доведеться надягати наперсток.

Якщо вам здасться занадто важко придбати все це, то можна купити просто маленький набір для початківців вишивати хрестом. Усі речі для вишивання продаються в спеціальному магазині, для рукоділля. У набір входить все необхідне для роботи, і навіть маленька канва з малюнком. Набір краще вибрати з доданою до нього інструкцією російською мовою. Вишивання хрестиком або гладдю перенесе вас в світ мистецтва, ви будете творити шедеври і забудете про свій пенсійний вік.

Щоб робота кипіла треба навчитися працювати і виводити голку обома руками. При виконанні вишивки ніколи не роблять вузлів. Нитка закріплюється на тканини шляхом декількох стібків в тому місці, яке закриється вишивкою. Або робиться один стібок, не витягуючи нитки до кінця, залишився кінчик нитки пришивається другим стібком і обрізається кінчик нитки. Потім це місце закривається вишивкою. При закінченні вишивки робочу нитку треба пропустити дрібними стібками під малюнком. Всьому навчитеся поступово.

Для початку давайте спробуємо навчитися (за схемою) правильно, виконувати стібки при вишиванні хрестиком. Вишивати хрестом зовсім не складно головне дотримуватися точність і стежити за стежками, щоб вони були рівні й виконані в правильному напрямку. Навчимося виконувати стібки при вишиванні хрестом за схемами.

Можна робити стібки знизу вгору, тоді перший ряд виконують в напрямку справа наліво Можна робити стібки знизу вгору, тоді перший ряд виконують в напрямку справа наліво.

Потім треба виконати другий ряд стібків зліва направо (завершуючи, таким чином стежки) Потім треба виконати другий ряд стібків зліва направо (завершуючи, таким чином стежки).

Якщо вам зручніше вишивати зверху вниз, то перший ряд стібків завжди починають зліва знизу.

Після закінчення ряду завершальних стібків можна просто спуститися вниз і перейти до наступного ряду стібків, які виконують спочатку зліва направо, а потім у зворотному напрямку.

При навчанні проходженні короткого курсу навчання вишивання хрестом вам потрібно виконати окремий ряд хрестиків зверху вниз, то кожен хрестик вишивають повністю і тільки потім переходять до наступного хрестика. В такому випадку першу половину хрестика виконують зліва знизу направо вгору, а потім для другої половини роблять стібок навхрест, виводячи голку на лицьову сторону в місці початку наступного стібка.

При виконанні стібків знизу вгору всі ці кроки проробляють навпаки. Спочатку виконують стібок праворуч зверху вліво вниз, потім роблять стібок навхрест і переходять до початку наступного стібка.

Вчимося правильно виконувати хрестики по діагоналі: перший стібок роблять ліворуч знизу направо вгору, потім треба вивести голку на лицьову сторону в місці початку другого стібка цього хрестика Вчимося правильно виконувати хрестики по діагоналі: перший стібок роблять ліворуч знизу направо вгору, потім треба вивести голку на лицьову сторону в місці початку другого стібка цього хрестика. Після цього закінчити цей хрестик і вивести голку на лицьову сторону внизу разом початку першого стібка наступного хрестика.

Якщо початок ряду хрестиків зміщене, то навчитеся після закінчення першого ряду хрестиків голку виводити на лицьову сторону навскіс праворуч або ліворуч в місці початку наступного передбачуваного стібка Якщо початок ряду хрестиків зміщене, то навчитеся після закінчення першого ряду хрестиків голку виводити на лицьову сторону навскіс праворуч або ліворуч в місці початку наступного передбачуваного стібка.

Якщо потрібно пропустити кілька стібків, нитка слід простягнути навскіс по виворітній стороні тканини, потім продовжувати вишивати, як зазвичай.

Освоївши курс вишивання хрестом, для закріплення навичок переходите до виконання простих робіт. Для цього вам представлені рахункові схеми: «ельф», «сніжинка», «квіти», «миша».


Читайте також

coded by nessus

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com