рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Схеми для вишивки для кухні своїми руками (безкоштовні), інструкція, фото і відео-уроки, ціна

  1. Види схем вишивання хрестиком
  2. варіанти
  3. Чорно-біла
  4. кольорова
  5. Кольорово-символьна
  6. схеми орнаментів
  7. геометричний орнамент
  8. Орнамент "Флористика"
  9. Кольори на схемах
  10. Особливості вишивки за схемою

Вдала схема вишивки для кухні визначає успіх даного рукоділля. Тому саме правильний її підбір і суворе дотримання вказівок забезпечить нам задоволення і від процесу, і від його результату. Колір ниток і їх номер, розмір і розташування стібків, номер канви розраховані на ідеальне художній виріб. Вдала схема вишивки для кухні визначає успіх даного рукоділля

Схема - це малюнок майбутньої вишивки, поділений на клітини.

На ньому все позначено: яким кольором, де, яким стібком ми повинні вишити вишивати. Знайти такий шаблон ми можемо в книжковому або в рукодільні магазині. Але схеми вишивки на кухню ми можемо зробити і самі з картинки, фотографії, використовуючи спеціальну програму.

Точка, риска, квадратик або квітка, птах і будь-яка вигадана фігура може стати для нас візерунковим мотивом. А на багатьох сайтах є і безкоштовні схеми вишивки для кухні. Отже, визначимося, що ми хочемо знайти - і почнемо пошук.

Види схем вишивання хрестиком

Можна змоделювати проект вишивки за допомогою програми.

За способом відображення є схеми:

  • надруковані на папері;
  • нанесені прямо на канву;
  • електронні.

Перші дві ми можемо купити в книжковому і художньому магазині або звично замовити в Інтернеті. А ціна їх дуже низька. Електронні аналоги ми купимо на спеціалізованому сайті або завантажити безкоштовно. А програмний додаток допоможе нам надрукувати їх на принтері.

варіанти

обрана схема кухонної вишивки найчастіше представлена ​​в своєрідних варіантах:

  • в кольорі;
  • зі значками, іноді кольоровими;
  • одночасно і в кольорі, і з символами.

Чорно-біла

Зразок чорно-білого проекту

Зверніть увагу! При покупці такої знакової схеми треба переконатися в чіткому і якісному позначенні символів: вони повинні легко читатися.

кольорова

Зразок схеми в кольорі

У кольоровому шаблоні клітини оздоблені саме в той колір, в який нам треба вишити. А номер відповідає відтінку муліне. Кольорові схеми зручні при вишивці невеликих серветок і рушників, але кухонну скатертину з безліччю відтінків і контрастних тонів створити за такою схемою важко.

Кольорово-символьна

Такий креслення дозволить створити об'ємну картину.

Кольорово-символьна схема, де всі клітинки не тільки кольорові, але і позначені символами - універсальний варіант, в роботі з яким неможливо помилитися. Тут все відтінки уточнені знаками, а контрастні тони зрозумілі за забарвленням клітини.

Зверніть увагу! Дізнатися, який з цих видів нам зручніше, можна тільки досвідченим шляхом - це залежить від особистісних особливостей нашого сприйняття.

схеми орнаментів

Вишиваючи орнамент своїми руками, ми дотримуємося його стилізовану трактування: кантрі, східний, геометричний.

геометричний орнамент

геометричний візерунок

  • Геометричний орнамент складається з найпростіших елементів, які в нашому рукоділлі стають яскравими декоративними символами краси і любові.
  • Чіткість і стрункість геометричного візерунка дозволяє нам самим розробити найпростішу схему або скомбінувати з уже наявних зразків. Головне при цьому - дотримуватися симетрію.
  • На рушниках, серветках, скатертинах і доріжках орнамент починаємо вишивати з центру, середини візерунка, як радить відео.

Орнамент "Флористика"

рослинний візерунок

  • Привабливі рослинні орнаменти в милому сільському стилі багаті візерунками і природністю ліній (хвиляста гілка з листям і квітами).
  • Життєрадісні кольори і оптимістичні малюнки таких вишитих виробів створять неповторний затишок і чудово прикрасять кухню.
  • Нескладну схему ми можемо скласти і самі, слідуючи вподобаному зразком і внісши в нього свої корективи.

Кольори на схемах

Палітра кольорів для вишивки

Вишивки ми можемо зробити одноколірними і кольоровими.

  • Одноколірні простіше і більш характерна.
  • Багатобарвна схема для вишивки для кухні також пропонує один основний колір. Інші кольори просто пожвавлюють і відтіняють його, створюючи симфонію радісних фарб.
  • У схемах для народної вишивки техніка і колір взаємозалежні: мережка - біла, качалочки - поліхромні, а шов на скатертини - червоний.
  • Орнамент червоними нитками чіткіше на білому тлі.
  • Білі нитки ефектні на вже вишитому кольоровому орнаменті, на кольорової тканини або при різному напрямку їх стібків.
  • Переходи кольору інструкція пропонує робити як контрастними, так і плавними: якщо нитки одного відтінку заходять в нитки іншого, створюється розкішний перелив кольору.

Порада! Щоб світлі візерунки не забруднити в процесі тривалого перебування в наших руках, треба спочатку вишити темні ділянки, а вже потім - білі.

Особливості вишивки за схемою

  • Тканини з рівномірним переплетенням вже є основою для хрестиків, і ми самі можемо нафантазувати схему майбутнього шедевра або завантажити звичним шляхом безкоштовні схеми для вишивки кухні.
  • Тканина канва утворює готові для вишивки клітини. Її після вишивки ми просто приший до виробу. Канву ми зробимо зі звичайної тканини, висмикнувши поздовжні, а потім і поперечні нитки за встановленою схемою.
  • Найбільш близькими до цієї технології вважаються вишивки напівхрестом, гобеленовим швом, художньою гладдю та бісером по канві. Схеми для таких видів рукоділля ми можемо скласти самостійно. Наприклад, вишивання квітки гладдю передбачає стежки в Радіусна напрямку для кожної пелюстки.

Створюємо схеми для вишивки і гладдю, і хрестом.

  • Шви стеблинка, ланцюжок, петельний служать і окантовкою малюнка, його рамкою, і підрубувальний для тканини.
  • Спростять і зроблять роботу більш зручною пяльци. Тканина повинна бути набагато більше їх і вільно звисати.
  • Вишивка хрестиком для кухні - одне з найулюбленіших видів розваг ще з часів наших бабусь.

Багатовікова історія вишивки будь-якого виду підтверджує важливість такого декоративно-прикладного мистецтва в нашому житті. Чудові панно, милі подушечки, витончені серветки, розкішні скатертини і доріжки обов'язково прикрасять наш побут, створять особливий комфорт, зроблять неповторною нашу кухню.

Схеми вишивок для кухні настільки різноманітні і багаті своїми стилістичними ідеями, що передбачать наші фантазії. В крайньому випадку, проект зробимо самі за програмою з тієї ж всесвітньої павутини - і скоріше в затишне крісельце з п'яльцями і муліне створювати свою казку (дізнайтеся також, де взяти красиві схеми вишивки хрестиком для кухні ).

Статті по темі


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com