рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плаття з вишивкою

  1. Рада редакції

Цими вихідними я йду на весілля до близьких друзів. Після запрошення переді мною відразу встало два питання: що подарувати молодятам і в чому піти на свято? І якщо з першим все вирішилося досить просто, то на пошук відповідного способу у мене пішов не один день. Мені хотілося знайти щось гарне і при цьому зручне.

Вихід із ситуації мені підказала моя подруга. Олена переглядала в Інтернеті новинки моди і натрапила на сукні з вишивкою, які прикрасили колекції Jovani і Valentino. Звичайно, роботи цих дизайнерів мені не по кишені, але я вирішила зупинитися на ідеї вишитого сукні, і не прогадала.

Вишиті плаття в моді вже більше 100 років, і за цей час вони практично ніколи не здавали своїх позицій. Адже саме в такому вбранні можна відчути зв'язок епох, висловити свою індивідуальність і при цьому відчути себе комфортно.

Редакція «Так Просто!» Підготувала для тебе підбірку з 21 сучасного вишитого сукні. Ось вона, ексклюзивність, доступна кожному!

  1. У цьому образі читається умиротворення, гармонія, і почуття стилю. Вишиті плаття ще здавна були улюбленим одягом в гардеробі слов'янських модниць.

    гардеробі слов'янських модниць

  2. Ось такі стильні сукні-вишиванки дуже модно носити в цьому році. Виглядають сучасно, стильно і, як бачиш, підходять на всі випадки життя.

    Виглядають сучасно, стильно і, як бачиш, підходять на всі випадки життя

  3. З давніх-давен вважалося, що сукні-вишиванки, крім своєї краси, несуть і обереговимі значення. Візерунки, якими розшивали свої вироби наші предки, були успадковані ними від попередників. З покоління в покоління передавалися і прийоми майстерності.

    З покоління в покоління передавалися і прийоми майстерності

  4. Чудово! Повз прекрасної дівчини в такому вбранні буде просто неможливо пройти.

    Повз прекрасної дівчини в такому вбранні буде просто неможливо пройти

  5. Багато зірок сучасної естради не упустили можливості спробувати свої сили у такому вбранні.

    Багато зірок сучасної естради не упустили можливості спробувати свої сили у такому вбранні

  6. Особливо велика роль вишивки в весільній моді. Мабуть, саме в весільній сукні вишивка проявляє своє обрядове значення навіть в наші дні. Як тобі таке весільне плаття?

    Як тобі таке весільне плаття

  7. Етнічний стиль в одязі не втрачає своєї актуальності ніколи! Сучасний етностиль покликаний зберігати вікову культуру і традиції наших предків, а також він підкреслює індивідуальність.

    Цей стиль вибирають вільні духом люди, не обмежені сучасними комплексами і віяннями, з стійким зв'язком зі своїм корінням.

  8. Першим, хто відкрив красу вишитих візерунків прихильницям haute couture, був Жан-Поль Готьє. У 2005 році він створив українську колекцію. Слідом естафету перейняв Гальяно, презентувавши через три роки оригінальні моделі, прикрашені українською вишивкою. Карпатські мотиви надихали Фріду Джанні, арт-директора Gucci, а також дизайнерів Прабала гурунгов і Гарета П'ю.

    А в цьому році ідею вишивки на сукнях підхопив будинок моди Dolce & Gabbana.

  9. У вечірніх і святкових жіночих сукнях нарівні з весільними використовується оригінальна вишивка. В такому вишуканому вбранні будь-яка представниця прекрасної статі буде виглядати як королева.

    святкових жіночих сукнях

  10. До жінки в такому чудовому платті будуть прикуті всі погляди. Виглядає дуже вишукано і благородно!

    Виглядає дуже вишукано і благородно

  11. Як тобі це яскраве рішення? Хотіла б носити таке плаття? Я б з радістю!

    Я б з радістю

Рада редакції

Пропоную тобі ознайомитися з чарівною добіркою суконь, вишитих бісером . 20 дивовижних нарядів, від яких неможливо відвести погляд!

Вишивка на плаття не просто прикрашає речі, це особливий національний колорит і можливість самоідентифікації. Сподіваюся, тобі припали до душі ці чарівні сукні з вишивкою.

Розкажи в коментарях, чи подобається тобі цей модний тренд, і не забудь поділитися натхненням зі своїми подругами в соцмережах!

Автор статті

Анастасія Давиденко

Настя займається йогою і обожнює подорожі. Мода, архітектура і все прекрасне - ось до чого прагне серце дівчини! Анастасія займається дизайном інтер'єрів, а також робить неповторні прикраси з квітковою тематикою. Мріє пожити у Франції, вчить мову і жваво цікавиться культурою цієї країни. Вважає, що людині потрібно все життя вчитися чомусь новому. Улюблена книга Анастасії - «Їж, молись, кохай» Елізабет Гілберт.

Після запрошення переді мною відразу встало два питання: що подарувати молодятам і в чому піти на свято?
Як тобі таке весільне плаття?
Як тобі це яскраве рішення?
Хотіла б носити таке плаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com