рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

МК ТРОЯНДИ ВИШИВКА атласними стрічками

Поділитися:

Хочете спробувати свої сили у вишивці стрічками? Це дуже просто і захоплююче !!!
Для роботи Вам знадобиться: Атласна стрічка рожевого і зеленого кольорів, шириною 1,5 см (приблизно по 2 метри), канва (мішковина або інша тканина-начінасть з щільних тканин не рекомендую, т.к. Через щільну тканину склалася протягувати голку зі стрічкою) , нитки в тон стрічок (муліне), спеціальна голка для вишивки стрічками "синель" -товстої голка з великим вушком і гострим кінчиком. Цією голкою добре вишивати на тканинах з дрібним плетінням: шовк, органза), або "гобеленова" ( "трикотажна") голка - з великим вушком і тупим кінчиком-ній зручніше вишивати на канві, мішковині, трикотажі.

Для троянди прокласти 5 каркасних ниток, що виходять променеподібно з центру, з урахуванням діаметра троянди (в даному випадку промінь 2 см).

Вивести стрічку на лицьову сторону і почати обвиття каркасних ниток, проводячи стрічку то над, то під каркасної нітью.Следіть за тим, щоб стрічка лягала лицьовою стороною вгору.

Стрічку укладати вільно, не затягуючи.

Наша троянда готова

Тепер виконаємо кілька бутонів троянд петлями вприкреп

Вишити листочки навколо бутонів довгими стібками з завитками (притримуючи стрічку лицьовою стороною нагору, перегнув стрічку на виворіт, у зворотному напрямку роблять прокол голкою зверху вертикально на середині стрічки відповідно певній довжині стежка.Получается гострий кут з симетричними завитками кромок по середині стрічки

Листочки троянди вишити петлями з прикріпити (як бутони) .Прішіть ручними стібками скорочення стрічки для стеблей.Наші трояндочки готови.Осталось тільки оформити композіцію.Удачі!

Щодо закріплення "хвостиків" з виворітного боку-як правило, я просто непомітно підшиваю їх звичайної голкою з ниткою.
Інші мої МК по вишивці стрічками: Мак Щодо закріплення хвостиків з виворітного боку-як правило, я просто непомітно підшиваю їх звичайної голкою з ниткою
МК метелик

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com