рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крок 1. Вибір роботи

Спочатку чесно оціните свій рукодільний досвід, фінанси, терпіння і час, який можете приділити хобі. Прислухайтеся до бажань і визначитеся з сюжетами вишивок, які вас цікавлять.

Наприклад, зайнятим матусям, які хотіли б зробити вишивку для малюка, краще вибирати сюжети простіше з невеликою кількістю квітів.
Разом з дитиною вирішите в якій кольоровій гамі зробити картинку, вибравши відтінки з уже наявного муліне. Це розвине творчі навички та уяву.
Подивіться на картинку «Васько» нижче. Цьому хлопчику можна змінювати колір одягу довільно, від цього не стане гірше.

Впевненим у своїх силах рукодільниця підійдуть схеми складніше. Їх можна знайти в буклетах (друковані брошури) або наборах (комплекти зі схемою, голкою, нитками і канвою). навіть володіючи технікою вишивки , Доведеться витратити не один місяць на завершення такої роботи.
Фірма Dimensions - один з найвідоміших виробників наборів для вишивання. Опрацювання сюжетів і професійний підбір матеріалів в основі її успіху.

Новачкам здається, що набори занадто дорогі. Насправді це не так: вам не вдасться купити шматок тканини, строго підходить під розмір майбутньої вишивки, купити муліне точно під картину. У комплект можуть бути вкладені рідкісні дорогі матеріали (бісер Mill Hill, нитки металік Kreinik, фарбована канва, стрічки, навіть паспарту), самостійний розшук яких виллється в тимчасові і фінансові витрати, а потім все одно доведеться купувати їх фабричну фасовку.

У більшості випадків дизайнер працює з чужими картинами, переробляючи їх в схеми для вишивання. Це важка праця, що вимагає розуміння вихідної авторської задумки і власного творчого підходу, неодноразової перевірки і виправлення окремих ділянок вишивки. Часто імена авторів схем залишаються нікому невідомими, а на наборах красуються імена авторів картин-вихідного, як наприклад Thomas Kinkade або Michael Powell.
В інших випадках ім'я розробника схеми є гарантією якості. В такому випадку на обкладинці набору можна знайти прізвище та ім'я дизайнера.

Зараз багато недобросовісних «схемоделок», весь труд яких зводиться до прогону зображення через спеціальні програми . Ніколи не беріться за схеми їх авторства, не набравши попередньо досвіду - ви ризикуєте загрузнути в великій кількості квітів, а результат виявиться плачевним (наприклад, зелені особи).

Краще орієнтуйтеся на відомих виробників. Вже згадувані набори для вишивання Dimensions (і їх серія Gold Collection) багато років радують рукодільниць, а для російського ринку продукція комплектується інструкціями російською мовою.

Як і в інших галузях, в вишивці актуальна проблема порушення авторських прав, але це окрема історія.

Читайте також: Читайте також:

Переходимо до вивчення Матеріалів і пристосувань .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com