рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дівчина з конем

Як шкода, що даний набір знятий з виробництва, але втішає те, що у мене є схема

Як шкода, що даний набір знятий з виробництва, але втішає те, що у мене є схема. Цю картину я вишивала підбором. Не бачу сенсу вишивати «Дівчину з конем» по набору, адже дизайнери використовують білу бавовняну тканину рівномірного плетіння, а її можна купити в магазині для рукоділля. Та й нитки DMC, якими комплектують набір, вільно продаються в роздріб.

Тканина перед роботою я обшила вручну, підготувала нитки бавовняні і шовкові, голку, ножиці і роздруковану схему. Тканина я розмістила маркером для вишивання, він легко змивається водою. У ключі до схеми вказано, що білим шовком потрібно вишивати тільки гриву у коня, але я вирішила внести зміни. Так як мені дуже сподобалося, як шовк блищить і рівно і красиво лягає, я їм вишила всі фрагменти, в яких використовувався білий колір, а це квіти, плаття у дівчини, грива коня. На мій погляд, виходило чудово.

На мій погляд, виходило чудово

Розпочала роботу з коня, вишивати її було одне задоволення. Багато відтінків використовувалося: від білого до сіро-коричневого. Виходило настільки реалістично, що хотілося творити далі. Далі дійшла до волосся дівчини, тут було складніше, зустрічалися поодинокі хрестики, вони ускладнювали роботу. Зате шевелюра красуні виходила природною, було видно пасма вигорілого волосся, світло грав на локони, то відтіняючи їх, то роблячи світлими і блискучими. Спадаюче плаття виглядає ефектно. Воно складається з безлічі складок, а відповідно, багато фрагментів різних відтінків. Доводилося часто міняти кольори ниток, заправляти заново голку. Плаття гарне, повітряне, видно, як воно коливався від подиху вітерця. Сукня як би обривається, воно не домалювати, ніби кисть художника одним помахом так закінчила цей фрагмент картини. Сюжет виконаний в акварельного техніці, він дуже ніжний і витончений.

Сюжет виконаний в акварельного техніці, він дуже ніжний і витончений

Море квітів в картині надають їй романтичний вид. Це ж так красиво! Квіточки в хаотичному порядку розкидані по всій тканини. Вишивати їх було нелегко, але без них картина стала б нудною. Тонкі травинки різних відтінків, листочки, пелюсточки .... Я плуталася, розпорювали, намічала маркером, виправляла помилки, але все ж у мене все вийшло. Звичайно ж, є помилки, але їх і не видно. Кінь, дівчина, квіти вишиті ниткою в два складання. Блакитні тіні в травинка вишиті блакитний ниточкою в два складання напівхрестом. Таким же чином виконані і блідо-жовті тіні у морди коня і у вуздечки.

Таким же чином виконані і блідо-жовті тіні у морди коня і у вуздечки

Хочу розповісти, що картину «Дівчина з конем» я вишивала вже вдруге. Так, зі мною таке буває, це не перший випадок. Перший раз вона була виконана на канві Аїда 14 білого кольору. Втім і бавовна за розміром хрестика ідентичний Аїді 14, тільки ефект вже інший. У першому випадку я теж вишивала всі деталі картини білого кольору шовком, але тіні блакитного та світло-жовтих квітів виконувала хрестиком ниткою в одне додавання. Мені тоді здавалося, що так буде краще. У підсумку вийшли дві однакових картини, але, в той же час, різних. Перша була подарована мамі. Вона її оформила в широку раму кольору темного золота і міді з антибліковим склом. Моя ж «Дівчина з конем» зберігається вдома, поки вона не оформлена.

Моя ж «Дівчина з конем» зберігається вдома, поки вона не оформлена

Я дуже люблю цю картину, в ній приваблює літній настрій, спокій, гармонія, хочеться дивитися на цей сюжет і отримувати масу задоволення і позитивні емоції. Всім моїм знайомим, які бачили цю роботу, вона дуже подобається і це здорово, адже я вишиваю не тільки для задоволення, а й щоб дарувати красу іншим. Бажаю і тим, хто стане вишивати «Дівчину з конем», отримати заряд позитивних емоцій та гарного настрою від дивного процесу вишивання хрестом.

Автор не додав інформацію про себе

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com