рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як закріпити нитку

  1. Метод «петля»
  2. без вузлика
  3. C вузликом
  4. З вузликом назовні
  5. під стежками

Важливо ніколи не робити вузликів на тканини! Виняток можуть становити лише особливі випадки, наприклад, ізольовані хрестики.

  • Вузлики можуть бути причиною горбків на поверхні роботи;
  • Нитка може чіплятися за вузлики під час вишивки;
  • Вузлики можуть привести до деформації тканини;
  • При пранні вузлики легко розв'язуються.

Якщо ви зробили помилку і необхідно розплутати нитку, то це набагато складніше зробити, якщо ви зав'язуєте вузлики.

Крім того, зворотний бік вироби виглядає неохайною, якщо на ній є вузлики. Головне правило вишивки говорить: акуратна виворітна сторона виробу забезпечує йому гарний зовнішній вигляд.

Метод «петля»

Це найекономічніший метод, але його можна застосовувати тільки в тому випадку, якщо для вишивання ви використовуєте парне число волокон нитки.

Якщо ви використовуєте нитку в два складання, тоді візьміть одинарну нитку довжиною в 2 рази більше тих, що ви звикли вишивати. Складіть її навпіл. Вставте нитку в голку обрізаними кінцями в вушко. На кінці нитки буде згин. У місці, де ви хочете почати вишивку, з виворітного боку на лицьову проткніть голкою тканину і витягніть нитку практично до кінця, за винятком петельки. Акуратно виведіть голку назад на виворітну сторону, проткнув тканину поруч і всуньте голку в приготовлену петельку. Акуратно затягніть його.

Акуратно затягніть його

Якщо ж ви вишиваєте непарних кількість ниток, то можна використовувати один з наступних методів:

без вузлика

Почніть вишивку в парі сантиметрів від того місця, де вам потрібно зробити перший стібок. Залиште кінець нитки на поверхні тканини. Акуратно розташуйте нитка під тканиною таким чином, щоб нові стежки закрили собою нитку. Коли ви зробите кілька стібків, витягніть непотрібний кінець нитки на зворотну сторону. Якщо необхідно, пропустіть його під стібками або просто обріжте.

C вузликом

Це спосіб дуже схожий на описаний вище. Єдина відмінність - якщо вам важко залишити а поверхні вільний кінець нитки через те, що він постійно вислизає, зав'яжіть на кінці вузлик, який буде діяти як якір. Після того, як ви зробили кілька стібків, видаліть вузлик і сховайте нитку під стібками.

З вузликом назовні

Це спосіб відрізняється від описаних вище лише тим, що хвіст нитки, на якому зав'язується вузлик, що діє як якір, закріплюється таким чином, що нові стежки не охоплюють нитку. Після того, як необхідна кількість стібків виконано, якір обрізається, а залишився кінець нитки ховається під стібками на зворотній стороні вироби. Цей спосіб надає вам більше свободи у виборі шляху вишивки.

під стежками

Якщо у вас вже є вишиті рядки і вони знаходяться в безпосередній близькості до місця, де ви хочете закріпити нитку, то можна пропустити нитку під чотирма-п'ятьма стежками на зворотному боці. Ви можете перехлестнуть нитку навколо другого або першого стібка, щоб закріпити її.

Щиро вітаємо!
«Хрестик» поганого не порадить! :)

Новости

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com