рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мезоботокс: що це таке, техніка виконання, фото до і після

  1. Що таке мезоботокс
  2. Показання та протипоказання
  3. Техніка виконання мезоботокс
  4. Як проводиться сеанс
  5. Догляд за обличчям після процедури
  6. Кому не можна вводити мезоботокс
  7. Порівняння мезоботокс або ботокса

Класичний ботулотоксин, який часто використовується в уколах краси, може застосовуватися тільки в зонах, де є активні великі м'язи. Це щоки, лоб, перенісся. Для опрацювання ділянок без вираженої м'язової маси або філігранного видалення зморшок, фахівці рекомендують мезоботокс для особи.

Що таке мезоботокс

Мезоботокс - це особлива техніка уколів ботоксом, при якій м'язові реакції не блокуються. У ній використовуються маленькі дози ботокса, але на великих ділянках для забезпечення максимальної дифузії. Уколи не впливають на міміку і не створюють ефект «маски» на обличчі.

Найчастіше колють мезоботокс під очі або в зоні посмішки. Ці області небезпечні для повноцінної дози ботокса, яка, наприклад, використовується для вирівнювання «гусячих» лапок. Якщо заблокувати великі м'язи даних ділянок, то це відіб'ється на зовнішності. Простіше кажучи, Ви деякий час не зможете проявляти певні емоції (зокрема, радість).

Класичний ботулотоксин, який часто використовується в уколах краси, може застосовуватися тільки в зонах, де є активні великі м'язи

уколи мезоботокс

Для інтрадермального введення препарату мезоботокс застосовується техніка множинних підшкірних проколів. Це більше схоже на биоревитализацию гіалуроновою кислотою, ніж на повноцінні ін'єкції краси. Нормальною кількістю ботулотоксину для одного уколу вважається 1 одиниця (в порівнянні з 5-ю і більше при введенні стандартної дози препарати).

Мезоботокс перешкоджає утворенню птозу і гриж в небезпечних областях. При внутрішньом'язовому введенні ботулотоксину, м'язові волокна подовжуються, в результаті чого, неминуче утворюються патологічне сформований отвір в тканинах.

Показання та протипоказання

Рекомендуємо до прочитання

На думку косметологів, процедура мезоботокс є більш безпечною, ніж внутрішньом'язове введення препаратів групи нейротоксинів.

показання мезоботокс

Показання для проведення сеансу:

  • Наявність перших ознак старіння в зонах, схильних до утворення гриж: під очима і над верхньою повікою.
  • Поява зморшок в області, де міміка особливо активна і не можна безслідно впливати на м'язи. Зокрема, утворення складок в куточках рота, навколо губ, на щоках біля ямочок.
  • При усуненні зморшок в області першої лінії волосся.
  • Втрата тургору шкіри в зоні декольте і шиї. Там немає активних м'язів, тому ін'єкції ботокса будуть не ефективними.
  • Велика сітка поверхневих зморшок навколо носогубной складки, на щоках, лобі і інших площинних ділянках.

Незважаючи на зменшену дозування використовуваного токсину, мезоботокс має такі ж протипоказання, як стандартні уколи інактивованих розчином.

Коли не можна робити уколи за технологією мезоботокс:

  • При алергії на будь-які види ботулотоксину.
  • При плануванні материнства від будь-яких ін'єкційних методик омолоджування слід відмовитися за 3 місяці до бажаного терміну вагітності. Категорично заборонено вводити під шкіру розчин, перебуваючи в «цікавому» положенні або під час лактації.
  • Під час загострення хронічних захворювань або появи будь-яких запальних процесів в майбутньої зоні обробки.
  • Якщо є необхідність впливу на мускулатуру з метою усунення зморшок.
  • Під час прийому антибіотиків не рекомендується користуватися технікою, які передбачають введення токсинів. Активні лікарські препарати інактивують дію таких омолоджуючих розчинів.

Також потрібно пам'ятати, що мезоботокс проводиться тільки з віку 21 рік.

Також потрібно пам'ятати, що мезоботокс проводиться тільки з віку 21 рік

уколи мезоботокс

Техніка виконання мезоботокс

Методика проведення підшкірних ін'єкцій зовні дуже схожа на класичну процедуру уколів ботоксом. Відмінність полягає в тому, що використовуються менші пропорції й самі проколи не робляться до кістки, щоб не зачепити м'язи.

Відмінність полягає в тому, що використовуються менші пропорції й самі проколи не робляться до кістки, щоб не зачепити м'язи

Техніка виконання мезоботокс

Щоб уникнути неприємних наслідків після уколів, важливо педантично поставитися до вибору майстра. Він повинен мати відповідне медичну освіту і дозвіл на роботу з нейротоксинами. Цей факт можна легко перевірити в Асоціації косметологів.

Основні аспекти техніки мезоботокс:

  1. Максимальна глибина проникнення голки для введення препарату - 4 мм.
  2. Схема підбирається строго індивідуально з конкретних проблем або вимогам клієнта. На фото представлений приклад зонування особи.
  3. Голка вводиться строго під кутом 45 градусів. Це допоможе уникнути надмірно глибокого проникнення.
  4. Під час сеансу на шкірі не повинна проступати кров. Якщо на поверхні епідермісу після проколу з'явилися крапельки сукровиця - це ознака надмірного введення препарату.
  5. Дія токсину починається на третій день. Перший ефект після сеансу обумовлений механічним натягом шкіри в результаті введення під неї рідини. Не лякайтеся, якщо вже по приїзду додому виявилися старі зморшки. Вони підуть протягом тижня.

Результат після мезоботокс також злегка відрізняється від ефекту класичної техніки. Це добре видно на фотографіях до і після.

Як проводиться сеанс

Для сеансу підшкірного введення ботулотоксину, обов'язково потрібно вибрати якісного майстра. Важливо, щоб він мав досвід роботи з ослабленим ботоксом.

Розглянемо, як проводиться процедура мезоботокс для видалення складки навколо куточків рота (в зоні посмішки):

  1. Спочатку майстер очищає шкіру, видаляючи з її поверхні косметику, залишки виділень і пил. Це робиться строго при використанні м'яких дезінфікуючих препаратів.
  2. Процедура не вимагає знеболювання - сам процес проколювання швидше заподіює дискомфорт, ніж яскраві больові відчуття.
  3. Після фахівець проводить розведення токсину. Пропорції вибираються виходячи з індивідуальних показань і проблем. Наприклад, для розгладження області декольте, використовується препарат більшої концентрації, ніж для опрацювання сіточки зморшок навколо губ. Також може використовуватися розчин Філорга - це готова суміш для інтрадермального впливу. Техніка виконання мезоботокс
  4. Для підняття губ, ботулотоксин розлучається в співвідношенні 50/50 з фізіологічним розчином. У деяких випадках використовується техніка розведення з біоревіталізантом. Це необхідно для додаткового зволоження епідермісу.
  5. Використовуваний шприц для мезоботокс візуально не відрізняється від того, який застосовується для введення звичайного ботулотоксину. Голка теж аналогічна, з товщиною до 0,3 мм. Кінчик голки заводиться під шкіру всього на пару міліметрів, щоб при введенні препарату на її поверхні з'являлися невеликі пухирці.
  6. Таким чином опрацьовується повністю вся проблемна зона. Кількість проколів тут не вважається. Головне - заповнити всі порожнечі під епідермісом.
  7. Після закінчення сеансу, шкіра додатково протирається спонжем з антисептичним засобом і покривається захисним кремом.

Важливо! Не намагайтеся провести цю процедуру самостійно навіть якщо раніше були свідком сеансу або відвідували майстер клас. Косметолог, якому дозволили працювати з ботулотоксином, проходить тривалий навчання і, обов'язково, має медичну освіту.

Косметолог, якому дозволили працювати з ботулотоксином, проходить тривалий навчання і, обов'язково, має медичну освіту

після проколів

Догляд за обличчям після процедури

Перша доба навколо проколеної зони утворюється невелика набряклість. Це абсолютно нормальна реакція організму на введення такого сильного токсину (нехай і в розведеному вигляді). Але, ніхто точно не скаже, скільки днів набряк після мезоботокс під очі або на лоб, буде триматися. В середньому, від 3 до 5 діб.

В середньому, від 3 до 5 діб

Догляд за шкірою після уколів

При цьому, процес регенерації тканин не повинен супроводжуватися температурою або сильним сверблячкою. Якщо виникли ці ускладнення, то потрібно якомога швидше звернутися до лікаря. Найімовірніше, під шкіру проникла інфекція.

Правила догляду за обличчям після мезоботокс:

  • Перша доба не можна вмиватися. Епідерміс покритий сіткою з мікропрокол, через які легко може під шкіру проникнути інфекція.
  • У перший тиждень після сеансу потрібно уникати тривалого перебування на вулиці. Заборонено виходити з будинку в сильну спеку і вітряну погоду.
  • Кожен прокол закривається в «своє» час. До повного загоєння проколів не можна користуватися косметикою. Як засоби для вмивання краще вибрати м'які склади, без спирту і мила.
  • Особа не можна чіпати руками, масажувати, щипати і терти. Під час сну стежте за тим, щоб не перевернутися на живіт, інакше ботокс може злегка «потекти».
  • Займатися спортом, паритися в саунах і купатися у відкритих водоймах можна тільки через 7 днів з моменту проведення процедури.

Повторна корекція може проводитися не раніше, ніж через 3-6 місяців (в залежності від використовуваної дозування токсину, і області, куди він вводився). Але, існують окремі випадки, коли фахівці допускають екстрене повторне проведення сеансу. Наприклад, якщо змінилася область введення препарату (ботокс «розтікся») або з якоїсь причини, не було досягнуто бажаного результату.

Кому не можна вводити мезоботокс

Фахівці наполягають, що є певна категорія дівчат, яким не можна проводити процедуру проколювання ботулотоксином ні за яких умов.

Фахівці наполягають, що є певна категорія дівчат, яким не можна проводити процедуру проколювання ботулотоксином ні за яких умов

Особа після мезоботокс

протипоказано:

  • При гострій алергії на ботулотоксини будь-якої групи.
  • Якщо сеанс планується проводитися в області очей, то категоричним протипоказанням є мішки на нижньому столітті. Найімовірніше, це - грижі, які вимагають видалення. Їх не тільки можна, але й загрожує небезпечними наслідками, обробляти мезоботокс.
  • Під час вагітності.
  • Після операбельного втручання, під час хіміотерапії, антибіотикотерапії.
  • При наявності індивідуальних протипоказань (наприклад, певних хронічних захворювань або особливостей організму).

При віці менше, ніж 21 рік. Хоча, на думку косметологів, оптимальний час, щоб зробити мезоботокс - після 25.

Хоча, на думку косметологів, оптимальний час, щоб зробити мезоботокс - після 25

Препарати для мезоботокс

Порівняння мезоботокс або ботокса

Відгуки, фото до і після, думки експертів, сходяться в одному - мезоботокс більш безпечний, ніж звичайні уколи ботулотоксину. Але, вони є не такими ефективними. Наприклад, при інтрадермально техніці немає можливості прибрати глибокі міжбровні або лобові зморшки, підтягнути овал обличчя.

Наприклад, при інтрадермально техніці немає можливості прибрати глибокі міжбровні або лобові зморшки, підтягнути овал обличчя

точки ін'єкцій

Проведемо табличний аналіз цих двох процедур:

Мезоботокс Ботокс Ефект проявляється через 10 днів 7 днів Препарат вводиться Під шкіру У мускулатуру Параліч м'язів Чи не настає Має тимчасовий ефект Тривалість дії До 6 місяців До 1 року Вартість Від 70 у. е. Від 100 у. е.

Велику роль при виборі процедури грає локалізація зморшок їх специфіка. М'який мезоботокс не допоможе від глибоких поздовжніх зморшок на лобі і переніссі. У той же час, ботокс не використовується для розгладження дрібних складок під очима або на щоках.

оцінити:

Submit Rating

Середній рейтинг / 5. Оцінок:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com