рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати ВНЗ за кордоном, щоб заробляти $ 100 000 на рік?

Кожен з нас хоча б раз у житті замислювався про навчання за кордоном

Кожен з нас хоча б раз у житті замислювався про навчання за кордоном.

Сьогодні студенти і школярі мріють про навчання в найсучаснішому і престижному університеті, а батьки в свою чергу турбуються про те, як дати дітям якісну освіту, яке відкриє широкі перспективи для успішної кар'єри і майбутнього.

Раніше закордонне освіта була практично недоступним, сьогодні ж більше 35000 молодих українців отримують професію в кращих університетах світу. 19 і 20 жовтня в Бізнес-центрі "Парус" відбулася найбільша в Україні виставка " Освіта за кордоном ".

На виставці було представлено безліч програм. Для того, щоб полегшити Ваш вибір ми відібрали для Вас 16 кращих пропозицій по утворенню за кордоном тут .

Для того, щоб полегшити Ваш вибір   ми відібрали для Вас 16 кращих пропозицій по утворенню за кордоном тут

Ви дізнаєтеся про те, як можна вступити в англійський або канадський університет безпосередньо з України, чи можна вчитися в Голландії англійською, і як вчинити в державний ВНЗ в Німеччині, а також яку спеціальність потрібно вибрати, щоб заробляти від 100 000 $ в рік. .

Для школярів ми пропонуємо переклад в державні школи Канади , А також навчання в кращих школах-пансіонах Англії і США . Для тих же хто поки визначається з напрямком і просто вивчає іноземну мову, ми можемо організувати якісні канікули з вивченням іноземних мов в кращих мовних коледжах світу.

Найбільш вживаними питаннями на виставці були: "З чого починати оформлення?", "Як правильно вибрати країну і університет?", "Який результат дасть навчання в Англії?" та ін. Ми розуміємо, що розібратися з величезним обсягом інформації самостійно дуже важко і щоб допомогти правильно підібрати навчальну програму, ми створили спеціальний пакет індивідуального тестування для всіх наших клієнтів.

Ми розуміємо, що розібратися з величезним обсягом інформації самостійно дуже важко і щоб допомогти правильно підібрати навчальну програму, ми створили спеціальний пакет індивідуального тестування для всіх наших клієнтів

Індивідуальне тестування включає в себе:

  • Індивідуальний підбір спеціальності для студентів;
  • Професійна орієнтація з психологом для школярів;
  • Визначення рівня знань англійської мови;
  • Оцінювання за шкалою CEFR з перерахунком в бали IELTS і TOEFL;
  • Проведення online-тестування з партнерськими університетами;
  • Оцінка шансів на пряме зарахування до університетів Англії та Канади;
  • При необхідності - бронювання підготовчого курсу.

Якщо Ви плануєте навчання за кордоном в 2014 році, ми рекомендуємо зустрінеться з нашими менеджерами для докладної консультації та остаточного вибору цікавить Вас програми.

Консультації проходять щодня з 10 до 19 по буднях і з 10 до 15 по суботах, за адресою в Києві: вул. Драгомирова 16, ЖК "Новопечерські Липки" (метро Дружби Народів).

Найбільш вживаними питаннями на виставці були: "З чого починати оформлення?
Як правильно вибрати країну і університет?
Який результат дасть навчання в Англії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com