рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поради експертів: як підібрати оптимальний догляд для різних типів шкіри

55% дівчат скаржаться на те, що навіть якісна, дорога косметика не вирішує їхні проблеми зі шкірою. Тому є одне просте пояснення - вона просто їм не підходить. Заручившись підтримкою наших друзів, експертів в області рослинної косметики, Yves Rocher, ми вирішили розібратися з цим питанням раз і назавжди, навчивши тебе правильно підбирати косметику по типу шкіри.

Отже, давай для початку визначимося з типами шкіри, виділивши її в кілька різних категорій: жирна / комбінована, проблемна, зневоднена, чутлива, суха, зріла, втрачає пружність. Кожній з них потрібно різний догляд і, відповідно, різні ключові його інгредієнти, що дозволяють, залежно від потреб шкіри, вирішити різну проблематику.

Дівчатам з комбінованою і жирною шкірою варто звернути увагу на наявність матирующих, в'яжучих компонентів (наприклад, рослинної пудри) і легких зволожуючих інгредієнтів, які не забивають пори і не залишають на шкірі липкої плівки. Гель для вмивання, сироватка для звуження пор, що очищає маска і матирующий крем-гель з лінійки Sebo Vegetal, Yves Rocher підійдуть тобі ідеально. Через місяць регулярного використання ти забудеш про постійне припудривании особи, ну а якщо все ж захочеш підправити макіяж, можна буде зробити це за допомогою матирующих серветок-блоттеров, миттєво абсорбуючих себум і повертають особі здорову матовість.

Що очищає Гель для Особи, Сироватка для Звуження Пор, Матуючий Гель-Крем Sebo Végétal, Yves Rocher

Власниці проблемної шкіри часто роблять ставку на підсушують кошти, забуваючи про те, як важливо зволоження. Результатом такого догляду стає поява нових висипань і ще більш інтенсивна вироблення шкірного секрету. Для того щоб вирішити проблему акне делікатно, але в той же час ефективно, вибирай засоби з саліцилової кислотою, екстрактами алое вера та чайного дерева. Кислота відлущує відмерлі клітини епідермісу, нейтралізує бактерії і м'яко підсушує вогнища запалення, в той час як екстракт алое, відомий своїми регенеруючі властивостями, заспокоює шкіру, знімає почервоніння і допомагає швидше загоїти шкіру. Нам подобається лінійка Pure System від Yves Rocher - не дарма ця серія вже багато років є бестселером марки! Зверни увагу на патчі локальної дії - Наклеюєш його на прищик, лягаючи спати, а на ранок від нього не залишається і сліду.

Патч-Нейтрализатор прищів, Очищаючий Засіб для Проблемної Шкіри, Догляд 4 в 1 Стоп Недоліки Pure System, Yves Rocher

З настанням сезону холодів дівчатам з сухою, збезводненої шкірою доводиться особливо несолодко - сухість і лущення посилюються, робити макіяж стає борошном. Як виявилося, рослинний концентрат сицилійського ясена володіє потужними поживними засобами, які тривалий час зволожуючи шкіру, живлячи її і перешкоджаючи втраті вологи. Наші «любимчики» - живильний нічний бальзам і м'який очищуючий гель з серії Nutritive Vegetal, Yves Rocher - проблематику збезводненої шкіри вони вирішують миттєво.

Молочко Ніжне Зняття макіяжу, Гель Ніжне Очищення і Комфорт, Поживний Крем Комфорт 24г - Nutritive Vegetal, Yves Rocher

Приблизно тими ж «симптомами», плюс роздратуванням і почервонінням, страждають і власниці чутливої шкіри, крім того, їм доводиться вибирати косметику особливо ретельно, щоб не спровокувати типові для реактивної шкіри прояви. Знай, що агресивні абразивні компоненти, кислоти і підсушують речовини тобі протипоказані, тому віддавай перевагу м'яким очищує засобам (в ідеалі, нехай це буде молочко або мицеллярная вода), і ефективним заспокійливим сироватка на рослинній основі, без парабенів або барвників. Зверни увагу на лінійку Sensitive Vegetal, Yves Rocher з екстрактом сигезбекії Східної, відомої своїм м'яким заспокійливим і пом'якшувальною діями.

Концентрована Сироватка для чутливої шкіри, Крем від почервоніння SPF20, Заспокійлива мицеллярная Вода 2 в 1 Sensitive Végétal, Yves Rocher

В'яне, втрачає пружність шкіра - проблема дівчат постарше, але ми б радили берегти обличчя змолоду, тобто попереджати появу зморшок і втрати тонусу за допомогою ефективних засобів. Так, наприклад, важливо підібрати правильний крем для тонкої шкіри навколо очей, губ і шиї - ці зони видають вік швидше за все. Регулярно роби маски для обличчя, зволожуючі і гідрогелеві - вони швидко призводять овал обличчя в порядок і продовжують твою молодість. Зверни увагу на універсальну маску «Відродження молодості» від Yves Rocher та Експрес-догляд від зморшок і для вирівнювання поверхні шкіри цієї ж марки, який відновлює пружність шкіри і скорочує кількість зморшок. Ще один вартий згадки продукт - крем для контуру очей і губ "Відновлення пружності", Serum Vegetal, миттєво заповнює і вирівнюючий навіть глибокі мімічні зморшки.

Маска для Обличчя «Відродження Молодості» Анти-Аж Глобаль, Yves Rocher

Експрес-Відхід від зморшок і для Вирівнювання Поверхні Шкіри Sérum Végétal, Yves Rocher

Якщо після наших рекомендацій у тебе досі залишилися сумніви щодо підбору косметики під свій тип шкіри, не прогав унікальну можливість пройти онлайн-експертизу від Yves Rocher на сайті : Відповівши на ряд питань, ти зможеш безпомилково визначити свій тип шкіри і підібрати для нього оптимальний догляд. Зробивши це, ти зможеш придбати підібрані продукти за спеціальною пропозицією: при купівлі 1 продукту -10%, при покупці 2-х - 20%, 3 - 30%, 4 - 40%, 5 - 50% .Для отримання знижки -40% і -50% в замовленні повинен бути продукт з основного догляду: крем, сироватка або маска (мінімум 1 продукт для -40%, мінімум 2 продукту для -50%).

Крім того, можна звернутися в будь-який з магазинів Yves Rocher , Де досвідчений консультант допоможе визначитися з вибором потрібних коштів і забезпечить тебе безкоштовним набором мініатюр на тиждень - за цей час ти зможеш зрозуміти, комфортні вони твоїй шкірі (ця акція діє з 3 по 30 жовтня 2016 року).

У мініатюрах будуть представлені наступні лінії:

- гамма Serum Vegetal: відновлення сяйва, ліфтинг-ефект і пружність: денний і нічний креми
- Гамми Hydra Vegetal (для нормальної або збезводненої шкіри) - денний крем і мицеллярная вода
- Sensitive Vegetal (для чутливої) - денний крем і мицеллярная вода
- Sebo Vegetal (для комбінованої та схильної до жирності) - денний крем і мицеллярная вода

Разом зі слайдами у тебе буде унікальна можливість придбати повноформатні кошти, які ти отримала в мініатюр, зі знижкою 40% - це пропозиція буде діяти з 3 жовтня по 20 листопада 2016 року.

Таким чином і завдяки цим акціям всі жінки України отримають шанс навчитися доглядати за своєю шкірою ефективно, вирішити проблематику шкіри по її типу і максимально наблизити її до ідеального стану, а це, як відомо, одна з головних умов краси! Не прогав можливість подбати про своє обличчя разом з лідером серед експертів рослинної косметики, Yves Rocher!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com