рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сиве волосся зникнуть всього за 40 днів - рецепти

  1. Засіб від сивини - відновіть колір за 40 днів
  2. Інші корисні поради для позбавлення від сивини:

Чи можливо звернути раннє старіння назад і назавжди повернути посивілим волоссям природній колір за допомогою домашніх засобів менш ніж за 6 тижнів? Так, це цілком реально. Про те, як це зробити, - далі в статті.

Зазвичай волосся починає сивіти з віком, процес втрати природного кольору починається з боків, в середині бороди (у чоловіків), а потім на маківці голови і, нарешті, на задній частині голови Зазвичай волосся починає сивіти з віком, процес втрати природного кольору починається з боків, в середині бороди (у чоловіків), а потім на маківці голови і, нарешті, на задній частині голови.

Але в рідкісних випадках волосся повністю стають сивими з одного боку, в той час як з іншого вони залишаються свого природного кольору. У деяких випадках окремі сиві волоски з'являються по всій голові.

Колір сивого волосся, які з'явилися після 50 років, неможливо відновити, але передчасну сивину можна лікувати . Використовуючи кілька домашніх натуральних засобів, можна також відстрочити або запобігти подальшій появі сивини.

Вся сила волосся - в їх коренях. Сивина викликається браком в організмі таких речовин, як мідь, залізо, цинк. Додатковими факторами, які можуть викликати розрив між цибулиною волоса і кровоносною судиною всередині, можуть бути алкоголізм, тютюнопаління, стрес, недостатнє кровопостачання шкіри голови і т.д.

У деяких випадках передчасна сивина також може бути спадковою (може передаватися від батька або по материнській лінії).

Рецептом аюрведического домашнього кошти для відновлення кольору сивого волосся ділиться.

Засіб від сивини - відновіть колір за 40 днів

Для цього знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 кг натурального меду;
  • 200 г насіння льону або лляної олії;
  • 3 зубчики часнику;
  • 4 великих лимона.

1 кг натурального меду;   200 г насіння льону або лляної олії;   3 зубчики часнику;   4 великих лимона

приготування:

  1. Очистіть від шкірки 2 лимона, наріжте. Решта 2 лимона наріжте з шкіркою. Додайте 3 зубчики часнику і подрібніть все в блендері.
  2. Вилийте цю суміш в скляну банку і додайте 200 г лляної олії або подрібнених насіння льону, 1 кг меду і добре перемішайте, використовуючи дерев'яну мішалку або ложку (неметаллическую!).
  3. Після цього перекладіть суміш у банку, герметично закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.

Як вживати:

Щодня по 1 чайній ложці (10 г) 3 рази на день, за 30 хвилин до сніданку, обіду і вечері відповідно. Ложку краще брати не металеву, а дерев'яну.

Приймати протягом 40 днів. На цей період варто відмовитися від куріння і алкоголю.

Інші корисні поради для позбавлення від сивини:

Як приготувати масло, яке поверне натуральний колір сивого волосся

Візьміть 300 г сушених суцвіть головатеня (Сферантус індійський, Sphaeranthus indicus). Майте на увазі, що ці квіти зберігаються не більше 3-4 місяців.

  1. Розтлумачте їх і прокип'ятіть в 1 л свіжої питної води. Коли половина цієї рідини випарується, і залишиться 500 мл, вимкніть нагрів.
  2. Відфільтруйте настій і в решту 500 мл додайте 250 мл олії чорного кунжуту.
  3. Кип'ятіть цю суміш до тих пір, поки вся вода не випарується і залишиться всього 250 мл олії, змішаного з екстрактом квітів мордовника.

Дайте маслу охолонути, перелийте в пляшку і зберігайте в темному, прохолодному місці.

Як використовувати цю олію: кожен день, перш ніж чистити зуби до сніданку, трохи зігрійте це масло і, нахиливши голову назад, капніть 3-4 краплі в кожну ніздрю. Потім глибоко вдихніть. Випийте також 1 ложку цієї олії.

Після цього процесу нічого не їжте і не пийте, принаймні, 30 хвилин. Цю процедуру потрібно повторити і ввечері на порожній шлунок, за 30-60 хвилин до вечері.

Цей метод ефективний для тих, хто випробував поява передчасної сивини в дуже молодому віці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com