рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кращі рецепти для здоров'я щитовидної залози

Фото: & nbsp; amorez.com

При всіх захворюваннях щитовидної залози варто звернути увагу на наступні рецепти, зазначає лікар-натуропат Алевтина Корзуново в книзі "Очищення і відновлення організму народними засобами при захворюваннях щитовидної залози", пише health info .

1. Вичавити сік з 10 лимонів, змолоти на м'ясорубці 10 головок часнику, додати 1 л меду. Настояти 7 днів. Пити по 4 чайні ложки один раз на день повільно, одну ложку за одною.

2. Натерти лимон з шкіркою, перемішати його з цукром і вживати за 30 хв до їди по 1 ч. Л. 3 рази на день.

3. Шкаралупу 14 волоських горіхів помістити в 0,5-літрову банку, наповнити горілкою або спиртом. 7 днів настоювати в теплому темному місці. Банку повинна бути закрита кришкою. Вранці пити на голодний шлунок по 1 ст. л., поки не спорожніє вся банку.

4. 1 стакан зерен вівса і 5 склянок води варити на малому вогні до густоти рідкого киселю, процідити, влити 2 склянки молока, довести до кипіння. Додати 2 ст. л. меду і прокип'ятити 5 хв. Приймати по 0,5 склянки 3 рази на день за 30 хв до їди.

5. 300 г діафрагм волоських горіхів витримати в спирті в темному місці 2 місяці. Процідити через щільну тканину і приймати по 1 ч. Л. 3 рази на день за 20 хв до їди.

6. 1 стакан меленої гречаної крупи, 1 склянка плодів волоського горіха, пропущених через м'ясорубку, 1 склянку меду. Змішати в емальованому посуді дерев'яною ложкою, перекласти в банку. Один раз в тиждень замість їжі приймати цей склад, чай і воду вживати по потребі. Курс лікування - 6 тижнів. Якщо хвороба не пройшла, повторити через місяць.

7. 4 ст. л. чорноплідної горобини залити 2 склянками окропу, настояти 2 год. Приймати по 0,5 склянки 3-4 рази на день за 30 хв до їди. Курс лікування 10-30 днів, перерва 1-2 місяці і курс лікування повторити.

8. 1 ст. л. перстачу сріблястою варити 2-3 хв. Наполягати 2 ч, процідити і пити 4 рази на день по 50 мл до їди. Курс лікування 45 днів. При третього ступеня одночасно робити щоденні компреси на шию: 2 ст. л. несолоного розтопленого нутряного свинячого сала в суміші з 1 ст. л. полину гіркого. Компрес тримати 40 хв за кілька годин до сну.

9. Місцево застосовується компрес з відваром кори дуба (50 г) і меленої шкаралупи волоських горіхів на 0,5 л води. Варити 30 хв. Отриманою масою просочити фланель, яку потрібно прикладати на передню поверхню шиї на 2-3 години. Фланелеву ганчірочку злегка фіксувати бинтом, зав'язаним поверх шматочка поліетилену, що запобігає висихання компресу. Виконувати це призначення слід курсами по 5 днів з перервою в 3 дня. Загалом має бути проведено 5-6 курсів поспіль.

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com