рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Папарацці в черговий раз сфотографували Наомі Кемпбелл з злетіли перукою

  1. Дивіться також:

Відома в минулому топ-модель Наомі Кемпбелл шокувала пляж своєю лисиною

Відома в минулому топ-модель Наомі Кемпбелл шокувала пляж своєю лисиною.

Незважаючи на те, що про проблеми Наомі Кемпбелл з її власною шевелюрою було відомо вже давно, так як папараці вже неодноразово ловити її з дивними лисинами в області скронь і чола, але ніхто навіть не підозрював про те, що справи йдуть настільки погано.

Вчора папараці сфотографували те, як «чорна пантера», купаючись на пляжі, втратила свій перуку.

Зараз Наомі Кемпбелл разом зі своїм бойфрендом Владиславом Дороніним проводить час на Ібіці. Вона щодня загоряє і купається в морі.

Під час одного з таких запливів, коли Наомі виринула з моря, вона не помітила, що її перука сповз і при цьому оголив практично повністю лисий череп топ-моделі.

Супермодель ніколи не коментувала стан свого волосся, але фахівці вважають, що всьому виною довгі наращённие локони, якими свого часу зловживала знаменита модель і що саме вони загубили волосся Наомі Кемпбелл.

Західні зірки дуже люблять нарощувати волосся, так як за все за пару годин можна перетворити коротке волосся в довгу і пишну шевелюру. Але, ця процедура дуже шкідлива для волосяних цибулин.

Повідомляється, що останні 10 років колишня модель регулярно носить перуки і ретельно стежить за тим, щоб вони добре трималися на голові і не сповзали. Але тут, мабуть, Наомі Кемпбелл не говорить догледіла і повалила тим самим відпочиваючих на пляжі в глибокий шок.

За матеріалами: eg.ru; Фото: eg.ru

Дивіться також:

Наомі Кемпбелл і Владислав Доронін розлучилися? ...

50-річний російський бізнесмен Владислав Доронін розлучився зі своєю знаменитою подругою - чорношкірою моделлю Наомі Кемпбелл, пишуть американські таблоїди. Правда, про остаточний раз риве мова поки не йде, мільярдер і «чорна пантера» просто вирішили відпочити один від одного, зробивши перерву в стосунках.
Можливо, причиною розставання стала постійна зайнятість Наомі - за словами її приятелів, красуня з головою поринула в роботу і не залишає знімальний майданчик телешоу The Face ні вдень, ні вночі. Правда, злі язики стверджують, що в раз риве винен сам Доронін, який захопився якоюсь чарівною блондинкою, з якою його не один раз бачили на світських тусовках. & Laquo ..... Читати новину ... 50-річний російський бізнесмен Владислав Доронін розлучився зі своєю знаменитою подругою - чорношкірою моделлю Наомі Кемпбелл, пишуть американські таблоїди Наомі Кемпбелл поділилася секретом своєї стрункості ...
Вітчизняні та зарубіжні знаменитості, з'являючись на людях, намагаються виглядати завжди «на ура». Але не кожен знає, скількох зусиль коштує їм ця краса. Так, в останньому інтерв'ю знаменита супермодель Наомі Кемпбелл зізналася, що для того, щоб бути завжди у формі, вона не виснажує себе суворими дієтами і щоденними походами в спортзал. Але все ж є випадки, коли доводиться попрацювати над своєю зовнішністю і відмовитися від звичного про раз а життя. Особливо це стосується важливих заходами і fashion-шоу, напередодні яких Наомі Кемпбелл кардинально змінює свій раціон харчування.
«Перед показом Versace протягом 10 днів я харчувалася виключно соком - морквяним, Імбі ..... Читати новину ... Наомі Кемпбелл на проекті The Face залякує дівчат ...
Супермодель зі світовим ім'ям Наомі Кемпбелл не раз стверджувала, що обожнює дівчат-учасниць проекту The Face. Коли сезон закінчується, Кембелл, за її власним визнанням, настільки починає сумувати за своїм юним вихованкам, що впадає в справжнісіньку депресію.
Однак інсайдери стверджують, що все зовсім не так. Раз у раз в пресі мелькають новини про те, що Наомі дуже легко вивести з себе, а в пориві гніву вона здатна на будь-які витівки. Учасницям проекту The Face, за словами журналістів, часом доводиться зовсім несолодко «під опікою» запальною зірки.
Один з членів знімальної групи заявив, що Наомі Кемпбелл може не тільки накричати на початківців мо ..... Читати новину ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com