рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виробництво символів - керівництво по заробітку на зображенні в WoW

Давно читаю цікавий англомовний щоденник, присвячений World of Warcraft - Greedy Goblyn. Жадібний Гоблін багато пише про психологію гравців і тонкощах самої гри. Але його улюблене заняття - торгівля. І я почну переклади його записів з цієї теми. Граючим буде цікаво само по собі, іншим може показати всю складність ігровий економіки, спочатку другорядного елемента ігрового світу.

The glyph industry by Greedy Goblyn
***
Читачі продовжують розпитувати мене про виробництво символів - основну статтю мого доходу. Я написав кілька статей висвітлюють його по частинах, а тепер пишу єдину зведення, на яку дам посилання в описі щоденника.

Глава 1: Отримання чорнила

Для отримання символів писар використовує чорнило і пергамент. (Яка несподіванка!) Джессіка Селлерс настільки добра, що обмінює будь чорнило на чорнило вищого рівня. Чорнило виходять з барвників. Барвники виходять в результаті подрібнення трав писарів. Подрібнення дає "білі" чорнило використовуються для створення символів і "зелені" чорнило використовуються для виробництва різних речей. Більшість з них безприбуткові, за винятком зеленого чорнила вищого рівня, чорнила снігопаду , Які потрібні для створення епічних предметів для лівої руки, карт молодика, дослідження накреслення і доступних тільки начертателем чар для наплічники.

Щоб подрібнення було прибутковим, ціна чорнила повинна бути вищою за ціну трав. Це тільки виглядає очевидним, так як ціна чорнила не є ринковою в повному розумінні слова. Більшість переписувачів самі подрібнюють траву не продаючи і не купуючи білі чорнило, через що Auctioneer повертає замість ціни чорнила випадкові числа.

Підказка: продавайте чорнило. Є люди бажаючі купити символ, що виявили завищену ціну і прагнуть купити чорнило для гильдейского писаря. Для чорнила є ринок, я продаю їх по п'ять золотих.

Ви повинні чітко визначити ціну чорнила. це внутріфірмова ціна між вашим виробництвом чорнила і виробництвом символів. Ця ціна визначає мінімальну ціну символу. Встановивши її рівною 2,5 золотих ви не повинні продавати ніяких символів дешевше 3 золотих, інакше понесете збитки. Само собою зробивши її занадто високою ви виявите занадто багато "дешевих" трав і занадто мало продаваних символів і скоро потоне в чорнилі. Цю ціну треба міняти в залежності від запасу чорнила. Якщо він стає занадто великим, зменшуйте ціну чорнила (це зменшить максимальну ціну трав, так що ви купите менше, і зменшить мінімальну ціну символів, так що ви продасте більше).

За словами Капітана Очевидності виявивши чорнило за ціною нижче вашої або барвники за ціною нижче половини вашої, має сенс купити, уникнувши порожніх витрат часу на подрібнення. Перевіряйте не тільки чорнило снігопаду, ви можете знайти і інші чорнило / барвники.

Після вимірювання кількості барвників одержуваного з різних трав з'ясувалося, що воно залежить від рівня трави. Перша цифра рівня визначає тип барвника (7х трави дають блакитний , А 6х дають барвник порожнечі ). Друга цифра визначає одержуване кількість. Це 2,5 + х * 0,05 (таким чином 2,6 барвника для глухої кропиви 72 рівня і 3 для ледошіпа 82 рівня). Зелений барвник ( крижаний для 7х трав) видобувається в кількості 0,24 + 0,036 * х

З урахуванням вищесказаного прийнятна ціна на трави описана нижче. У дужках приклади з моїми нинішніми цінами, 2з / чорнило моря і 12з / чорнило снігопаду.

* ледошіп , лічецвет (Рівень 80): цена_трави * 5 = 1,5 * цена_моря + 0,3 * цена_снегопада (1,32з)
* мова гаспида (Рівень 77): цена_трави * 5 = 1,43 * цена_моря + 0,25 * цена_снегопада (1,16з)
* троянда таландри , золотий конюшина , яснотка , тигрова лілія (Рівень 72): цена_трави * 5 = 1,3 * цена_моря + 0,16 * цена_снегопада (0,89з)
* Інші трави (приблизно рівня х5): цена_трави * 5 = 1,38 * цена_моря (0,55з)

Визначившись з ціною вирушайте на аук і купуйте траву з найменшою відносною ціною. Відносність означає що мова гаспида за 1З дешевше ніж сквернопля за 0,5з (так як 1 / 1,16 менше ніж 0,5 / 0,55). Подрібнюючи на "інші чорнило" не забувайте про те, що вони не взаємозамінні. Навіть якщо ви купите скверноплю за 0,1з, то зможете виготовити з неї тільки астральні чорнило і ніякі інші. Однак купувати у Джесіки астральні чорнило при наявності дешевої скверноплі так само невигідно.

Замітка: для максимального прибутку враховуйте "нормальну" ціну, а не поточну ціну пачки. Якщо ви бачите 50 пачок глухої кропиви по 60с і 49 пачок золотого конюшини по 70с і 1 пачку золотого конюшини по 20с, подрібнюйте глуху кропиву і не зважайте 1 пачку золотого конюшини.

Замітка 2: Ціна снігопаду не може бути вище 10 цін моря, так як Джесіка Селлерс продає чорнило снігопаду за 10 чорнила моря. Ееслі у чорнила снігопаду на вашому сервері ненормальна ціна, вийміть з цього вигоду.

Так як час гроші, ви можете не витрачати його на покупку і подрібнення домовившись з переписувачі-гоблином про виготовленні на вашу вимогу і ціною чорнила моря. Собі він може залишити чорнило снігопаду і отримати певний прибуток. Це приблизно 1З / трава, непогана плата за покупку трав, їх подрібнення і виготовлення чорнила.

Глава 2: виготовлення символів

Якщо ви провели всі дослідження і купили все книги , То у вас 343 рецепта символів і 6 рецептів матеріалу для сувоїв. Якщо ви не закінчили дослідження або не купили все книги, то все одно можете починати. Деяким потрібно 2 чорнило, більшості 1, а також пергамент. Якщо у вас є доповнення LilSparky's Workshop то аукціонні ціни будуть вказані в вікні виготовлення. Там будуть два стовпці, перший це ціна продукту, другий - ціна виготовлення, але він марний через непередбачуваність цін на чорнило. Символи з ціною вище ніж ваше базової ціни (чорнило + пергамент + мінімальна плата за роботу) варті уваги.
Так як час гроші, ви можете не витрачати його на покупку і подрібнення домовившись з переписувачі-гоблином про виготовленні на вашу вимогу і ціною чорнила моря
Клікнувши на символ ви побачите більш важливі дані.

Перше - ви повинні подивитися на ціну подрубки (переклад залежить від перекладу доповнення - undercut price, за логікою збивання ціни) аукціонерам. Ціни на символи вкрай нестабільні, так що середня ціна всього лише перший фільтр. Аукционер пише ціну в нижньому рядку разом з текстом "конкурс (undercutting competition)" або "конкурс над ринковою ціною (competition above market)" або "немає конкурсу (no competition)" або "неможливо підробити (can not undercut)". Якщо "неможливо підробити" Не робіть символ. Якщо ціна подрубки (undercut price) занадто низька, так само не робіть символ.

Якщо у вас є доповнення Possessions і Whohas , Підказка покаже вам кількість символів у кожного персонажа. Само собою перед цим треба отримати всі листи з поштової скриньки. У вас повинні бути додаткові персонажі, так як чотири сумки писаря і стандартна сумка вміщають всього 144 сувою. У мене їх три, почати можна з двох. Теоретично ви можете використовувати банк і міняти сумки, але тоді у вас не вистачить місця для рейдових речей. Якщо ви прокачали накреслення у який не перебуває в гільдії альта, то можете завести банк гільдії для зберігання додаткових чорнила. Завжди зберігайте в банку або сумках альта як мінімум тижневий запас чорнила, інакше в разі нестачі трав вони можуть закінчитися.

Якщо у вас вже є досить символів - не виробляють, в іншому випадку поповните свої запаси. Само собою "досить" ґрунтується на ціновій стратегії, описаної в наступній частині. Ви можете просто зробити по 8-10 штук кожного символу, але є метод (англ.) скорочення часових витрат. Робіть все символи (за винятком тих чия ціна нижча за вартість виробництва), не тільки "хіт тижня". Хлопець з символом осяяння може бути йолопом (або скоріше ходити в рейди з ідіотами яким не вистачає відновлення мани), але у нього такі ж гроші як і у кунг.

Я не бачу сенсу створювати більш як один тип символів, доповнення здатне створювати 5 символів А, 10 символів Б і 4 символу З одним кліком було б порятунком. Поки мені такі невідомі (можливо обмеження Blizzard не дозволяють їх зробити) і ви повинні висиджувати весь процес виробництва. Є доповнення дозволяють ставити виробництво в чергу, але все одно треба натискати на кнопку "продовжити виробництво", нічого не поробиш. Граничний час фактор - саме виробництво, в цей час я вручну визначаю скільки символів наступного типу треба зробити.

під другій частині розглянуті ціноутворення, збивання цін і масова викладка на аукціон.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com