рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масло жожоба натуральне купити в Москві з доставкою додому.

  1. Як діє масло жожоба?
  2. Застосування натурального масла жожоба

Масло жожоба - рослинний віск для Вашої шкіри і волосся! Унікальне масло, яке не має рівних за складом у всьому рослинному світі! Натуральне масло жожоба називають рослинним воском, за властивостями воно аналогічно спермацет. Має густу консистенцію і в той же час володіє надзвичайно високу проникаючу і вологовбиранням навіть при жирному типі шкіри. Створює невидимий оку герметичний максимальний захисний бар'єр, при цьому не блокуючи нормальне функціонування шкіри, зберігаючи її природну вологість. Відрізняється високим вмістом вітаміну Е. Захищає шкіру від ультрафіолету і погодних умов.

Натуральне масло жожоба ефективно для догляду за волоссям та шкірою голови, відновлює структуру і обсяг волосся. Ідеально підходить для догляду за шкірою немовлят, застосовується для профілактики і усунення розтяжок шкіри під час вагітності і зміни маси тіла.

У нашому інтернет-магазині натуральне масло жожоба можна замовити за ціною 1 710 рублів. Це масло-віск, отримане методом холодного пресування з ядер плодів дерева жожоба Simmondsia Chinensis. Продукт прозорий, золотисто-жовтого кольору, з приємним смаком і слабким характерним ароматом. Має густу консистенцію і в той же час володіє надзвичайно високу проникаючу і вологовбиранням навіть при жирному типі шкіри. Відрізняється високим вмістом вітаміну Е. Володіє унікальними властивостями проти УФІ. Тільки для зовнішнього застосування.

Як діє масло жожоба?

Шкіра Шкіра. Великий вміст в олії жожоба природного антиоксиданту - вітаміну Е - уповільнює процес старіння шкіри і насичує її корисними жирними кислотами. Суміш жожоба з маслом авокадо (1: 1) має потужний ефект для розгладження навіть найглибших зморшок. Дуже добре відновлює потріскані і обвітрені губи. Нанесіть на них на ніч суміш з крапельки меду і двох крапель олії жожоба. Високі регенеративні здатності масла допомагають при розтяжках під час вагітності або при коливаннях ваги. Масло жожоба застосовують в догляді за дітьми - воно швидко вбирається, не закупорює ніжну дитячу шкіру, прекрасно захищає і зволожує її. Масло жожоба незамінне для засмаги і після нього як найпотужніше сонцезахисний засіб.

Волосся і нігті Волосся і нігті. Масло жожоба швидко проникає в шкіру і волосся і ефективно розпушує і розсмоктує тверді нашарування, що заважають здоров'ю шкіри. Шкіра голови очищується, волосяні фолікули звільняються, нормалізує свої функції. Масло жожоба ефективно знімає з волосся липкі нашарування від сучасних засобів для догляду за волоссям, залишає волосся чистими, м'якими, блискучими. Масло жожоба покращує стан ламких і тьмяних волосся, захищає від несприятливих впливів завдяки наявності в складі масла натурального воску. Перешкоджає розшарування і ламкості нігтів, робить їх здоровими і міцними.

Застосування натурального масла жожоба

Масло жожоба в даний час дуже модне в косметології засіб. Впровадження олії жожоба в масляну фазу рецептур по догляду за шкірою постійно розширюється. За сукупністю своїх характеристик масло жожоба не тільки здатне замінити тригліцериди, ланолін, сквален і спермацет, а й забезпечити більш високий рівень їх функціональних можливостей.

У косметичних цілях жожоба використовується в суміші (1: 1) з рослинними оліями авокадо , солодкого мигдалю , абрикосових і виноградних кісточок . У чистому вигляді - масло жожоба прекрасний засіб для масажу шкіри рук і нігтів. Рекомендується як натуральний засіб для і після гоління. Тим, хто страждає від «гусячих лапок», можна порадити наносити чисте масло жожоба під очі. Суміш жожоба з маслом авокадо (1: 1) має потужний ефект для розгладження навіть найглибших зморшок.

В ароматерапії олія жожоба застосовується дуже широко. Завдяки тому, що масло не має вираженого запаху, його можна змішувати з будь-якими ефірними маслами без втрати аромату. Додавання масла жожоба до інших олії або їх сумішей продовжує термін їх зберігання. Масло жожоба добре поєднується з усіма ефірними маслами .

Для догляду за шкірою обличчя і тіла: після ванни або душу, розітріть в долонях кілька масла (1-2 ч Для догляду за шкірою обличчя і тіла: після ванни або душу, розітріть в долонях кілька масла (1-2 ч. Л., В залежності від площі) і втирайте у вологу шкіру масажними рухами.

Маски і компреси з маслом жожоба: На дільниці огрубілою і шорсткою шкіри накладайте тканинні або марлеві серветки, просочені маслом жожоба Маски і компреси з маслом жожоба: На дільниці огрубілою і шорсткою шкіри накладайте тканинні або марлеві серветки, просочені маслом жожоба. Поверх такого компресу на 1-2 години бажано покласти папір для компресів або плівку.

Для масажу: розітріть в долонях кілька масла (1-2 ч Для масажу: розітріть в долонях кілька масла (1-2 ч. Л., В залежності від площі масажу) і втирайте в шкіру масажними рухами. Робіть масаж в закритому теплому приміщенні після лазні, сауни, басейну, душа. Особливо ефективно масло жожоба з додаванням олії авокадо і виноградних кісточок при целюліті і ущільненнях на шкірі.

Для гоління (натуральний засіб для і після гоління): кілька чистого масла жожоба добре і рясно нанесіть на шкіру, потримайте бритву під гарячою водою і приступите до процедури, після змастіть шкіру чистим маслом жожоба або сумішшю натуральних олій Для гоління (натуральний засіб для і після гоління): кілька чистого масла жожоба добре і рясно нанесіть на шкіру, потримайте бритву під гарячою водою і приступите до процедури, після змастіть шкіру чистим маслом жожоба або сумішшю натуральних олій.

Для догляду за волоссям: Наносите кілька крапель олії жожоба на гребінь в чистому вигляді і розчісуйте волосся 2-3 рази на день Для догляду за волоссям: Наносите кілька крапель олії жожоба на гребінь в чистому вигляді і розчісуйте волосся 2-3 рази на день.

Маска для волосся: Нанесіть кілька олії жожоба в суміші з   мигдальним маслом   (1: 1) на волосся і втирайте в шкіру голови, роблячи масаж Маска для волосся: Нанесіть кілька олії жожоба в суміші з мигдальним маслом (1: 1) на волосся і втирайте в шкіру голови, роблячи масаж. Залиште масло на волоссі на ніч, вранці вимийте голову натуральними засобами.

Для засмаги на сонці та в солярії: перед засмагою розітріть в долонях кілька масла і втирайте в шкіру масажними рухами Для засмаги на сонці та в солярії: перед засмагою розітріть в долонях кілька масла і втирайте в шкіру масажними рухами. Особливо ефективно захищає шкіру від ультрафіолету і пересихання масло жожоба в суміші (1: 1) з маслом макадамії .

Історія олії жожоба:
Історія масла налічує тисячоліття. В єгипетських пірамідах були знайдені зразки олії жожоба, повністю зберегли свої властивості. Індіанці, які активно добували масло жожоба, називали його «рідким золотом» і використовували для догляду за шкірою і волоссям. Стародавні ацтеки використовували масло жожоба при шкірних захворюваннях, запаленнях очей і горла. Кущ жожоба виростає в посушливе-жарких областях Землі. Основними областями розведення є Аргентина, Південна Каліфорнія, Північна Мексика, Арізона і Ізраїль. Вічнозелений чагарник досягає висоти 3 метрів, причому його коріння проходять в грунт пустелі, досягаючи глибини 9 метрів. Плоди жожоба містять до 50% цінного масла.

Де купити масло жожоба? Тільки там, де її було отримано методом холодного пресування з ядер плодів дерева жожоба (Simmondsia Chinensis)!

Запобіжні заходи:

  • Не застосовувати всередину!
  • Індивідуальна непереносимість натурального масла жожоба.

Зберігати при кімнатній температурі без доступу світла і повітря. Не втрачає своїх якостей навіть при багаторічному зберіганні. При температурі нижче 20 ° С (68 ° F) масло жожоба починається кристалізація, що викликає помутніння в маслі. Для усунення помутніння рекомендується зігріти до кімнатної температури.

документація:

Як діє масло жожоба?
Як діє масло жожоба?
Де купити масло жожоба?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com