рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кератиновое нарощування волосся

  1. Особливості технології кератинового нарощування волосся
  2. Кератиновое нарощування волосся: відгуки

Цю статтю ми підготували для того щоб пояснити вам суть методики, а також ознайомити з її перевагами.

Нарощування волосся кератином вперше стали робити в Італії. Головною відмінністю технології називають максимальну природність зачіски, що виходить після процедури. А сама методика відноситься до гарячого способу нарощування, оскільки для фіксації накладних пасм використовується термічний вплив електричних щипців.

Особливості технології кератинового нарощування волосся

Особливості технології кератинового нарощування волосся

На всю процедуру кератинового нарощування волосся йде до 3-4 годин часу. Тривалість процедури залежить від необхідної густоти зачіски. Пасма волосся, що використовуються для виконання методики, мають кератинові капсули. Саме вони і гарантують фіксацію накладних пасм. Оскільки кератин - це речовина, яка входить до складу шевелюри, то кератіновой нарощування волосся виключає її пошкодження, через що метод розглядається як абсолютно нешкідливий.

Знижка на волосся 20%
Укладання і зачіска в подарунок!

Проконсультуйтеся з майстром, прямо зараз!

  • Даємо гарантію на роботу - 1 місяць, гарантію на якість волосся - 2-3 місяці
  • Сертифіковані майстра. Досвід роботи від 15 років
  • Запропонуємо якісні слов'янські волосся власного виробництва, без силікону і перевертнів
  • Величезний асортимент волосся в наявності від 40 до 85 см, всі кольори - 47 відтінків

Щоб купити волосся на капсулах, стрічках, трессе, в зрізі, на шпильках ви можете:

  • Гарантія 30 днів
  • Доставка по РФ
  • Власне виробництво
  • Низька ціна від виробника

Гарантія 30 днів   Доставка по РФ   Власне виробництво   Низька ціна від виробника

Щоб виконати кератіновой нарощування волосся, потрібно використовувати особливі термощіпци - апарат для гарячого нарощування. Коли щипці нагрівають до заданої температури - відбувається плавлення кератину, внаслідок чого забезпечується фіксація накладних пасм. Деякі апарати оснащені терморегулятором, що дозволяє виставляти температуру від 120 до 220 градусів. Є також щипці, що не має терморегулятора, вони розігріваються до температури 200-220 градусів. Температура плавлення кератину приблизно 190-200 градусів. Фіксація нарощуваних пасом відбувається за допомогою даного апарату. А зняття нарощеного волосся проводиться за допомогою спеціальної рідини і щипців для зняття, які мають зубчики. Капсули не завдають шкоди шевелюрі, також вони ніколи не склеюються між собою. Щоб швидко вникнути в суть послуги, можна подивитися кератіновой нарощування волосся на відео.

Щоб швидко вникнути в суть послуги, можна подивитися кератіновой нарощування волосся на відео

У компанії Волоси24 продають тільки якісні волосся власного виробництва, а також надають послуги з їх нарощування. Підбираючи волосся для нарощування, наші співробітники обов'язково враховують особливості структури волосся клієнта. Це, в свою чергу, гарантує, що процедура кератинового нарощування волосся дозволить домогтися найкращого результату. Отримана зачіска залишається в незмінному вигляді на термін від 2-4 місяців, після чого можна зробити процедуру корекції або ж зняти нарощені пасма.

Головні плюси кератинового нарощування волосся:

  • Міцна і надійна фіксація,
  • Безпечний і перевірений спосіб нарощування,
  • Довгий термін шкарпетки,
  • Максимальна природність зачіски.

Кератиновое нарощування волосся: відгуки

Більшість людей, які пройшли нарощування волосся кератином, залишили відгуки на відповідній сторінці. У них вони відбили свої думки з приводу послуги, привели основні плюси методу, а також розповіли про зміни, що відбулися в їх житті після здобуття чудовою шевелюри, яку неможливо відрізнити від справжньої ні на погляд, ні на дотик. Деякі з цих відгуків ви можете прочитати прямо зараз. Нарощувала волосся вже два рази, десь рік тому. Перший раз наростила волосся підібравши просто під тон того кольору який у мене був і плюс зробила креативне фарбування. шалено сподобалося, причому тому це була моя мрія вже довгий час, то незручності від капсул взагалі не відчула. Нарощувала у майстри якого мені порадили по знайомству. Другий раз нарощувала вже у знайомої, (яка за моєю порадою наростила волосся у того майстра який мені нарощував перший раз і їй так сподобалося, що згодом вона просто навчилася нарощувати сама, правда вона за фахом була вже стилістом). Перший раз я проходила з нарощеними волоссям місяці два, потім вирішила зняти щоб дати відпочити голові за ці два місяці я навіть перефарбовувала волосся) вдруге нарощувала ці ж волосся, перефарбувавши їх в темний колір, обійшлося ще дешевше ніж в перший раз, тому що . просто треба було купити капсули) Волосся після нарощування ані трохи не зіпсувалися, а навіть навпаки встигли підрости)

Відгук від MIMIko

Я вважаю, що той, хто придумав нарощування волосся потрібно поставити пам'ятник! Скільки ця людина порадував дівчат, а скільки задоволених чоловіків своїми дівчатами? Дуже багато хто мріє про довге волосся, але відростити їх самій іноді важко зробити. А тут за пару годин ти стаєш володаркою шикарної шевелюри! Причому довжину, колір, густоту можна вибрати най! Але про шкоду нарощування ходять міфи. Нарощування капсульної способом відбувається так: Беруть вашу тоненьку прядочку волосся і прилаштовували пасмо, до речі з натурального волосся. І щоб вони якось трималися використовують кератин, він виглядає як намистинка, т. Е. В твердому вигляді. А щоб його властивості проявилися, його потрібно розплавити, роблю це праскою при температурі 170 градусів. Кератин плавиться і зв'язує вашу пасмо з накладною. От і все!!!! Багато хто думає, що при цьому волосся буквально згоряють. ЧИ НЕ ТАК. Коли випрямляєте волосся, температура вашого прасування близько 200 град, це ще вище, ніж при нарощуванні. Тим більше це ж не кожен день. При якісному нарощуванні не видно кордону свого волосся і нарощених.

Відгук від Marin-ok. Росія, Воронеж

Використовуємо тільки Голлівудське. Капсульне. Стрічкове. На шпильках.

Ви можете записатися на нарощування волосся по телефону +7 (499) 766-24-88 або заповнивши форму online .

Ви можете замовити волосся для нарощування в нашому інтернет магазині , По телефону +7 (499) 766-24-88 або приїхати до нас.

Скільки ця людина порадував дівчат, а скільки задоволених чоловіків своїми дівчатами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com