рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Eveline Cosmetics (Евелін) - декоративна косметика. Відгуки. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Коротка інформація про косметику Eveline (Евелін)
  2. Відгуки про косметику Eveline (Евелін)
  3. Де купити косметику Eveline (Евелін), адреси магазинів в Україні

Eveline (Евелін) - бренд декоративної косметики з Польщі

Eveline (Евелін) - бренд декоративної косметики з Польщі.

Коротка інформація про косметику Eveline (Евелін)

Історія косметики Eveline починається в 1983 році в Польщі. Незважаючи на своє, відносно недавнє поява, Eveline швидко стала лідером косметичного ринку Польщі. На компанію працює близько 400 осіб. Косметична лабораторія Eveline знаходиться в польському місті Лешноволі, там же знаходиться і головний офіс компанії.

Компанія Eveline вважає, що запорукою якісної продукції є в першу чергу якісну сировину. Тому Eveline співпрацює з відомою німецькою компанією Henkel . Косметика Eveline сертифікату свою продукцію, що зайвий раз підтверджує її якість.

Компанія має великий асортимент не тільки декоративної косметики, але і засобів по догляду за шкірою і волоссям. Багата палітра декоративної косметики не залишить байдужою не одну модницю.

На сьогоднішній день косметика Eveline успішно продається в понад 60 країнах світу. До речі Eveline не раз отримувала нагороду «Оскар Kosmetyki» як найкраща європейська косметика. Компанія займається постійною розробкою новітніх косметичних формул, завдяки цьому Eveline йде в ногу з часом.

Відгуки про косметику Eveline (Евелін)

Раніше я дуже часто користувалася і блискітками і пудрою цієї марки. Дивно, що за таку, ну дуже помірну ціну можна отримати досить непогану за якістю косметику. Колірна гамма дійсно дуже широка, та й в принципі вибір дуже великий. Єдине, пам'ятаю, коли то попався блиск Eveline з ефектом збільшення губ, це звичайно було випробування, таке відчуття що на губи перцю червоного насипали. В цілому я така властивість і у інших виробників спостерігала, напевно, що б губи збільшилися їх треба розігріти :-).

Де купити косметику Eveline (Евелін), адреси магазинів в Україні

Косметику Eveline можна зустріти в багатьох косметичних магазинах, таких як Єва . На офіційному сайті можна ознайомитися з повним асортиментом продукції Eveline, існує і російськомовна версія.

Офіційний сайт: http://www.eveline.ru/
Російськомовна версія сайту: http://ru.eveline.eu/

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com