рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Світильники на кухню - стельові світильники для кухні в Києві, Україні: ціна - інтернет-магазин Лінія Світла

  1. Як купити світильники для кухні стельові
  2. Як купити світильник на кухню

Якщо в спальню і вітальню підходить приємно-розслаблюючу освітлення, то з кухнею навпаки. Світло має бути яскравим, насиченим, стійким. Адже це найпопулярніше місце в квартирі. Вдалий вибір стельового світильника для кухні - гарантія приємною готування, затишного вечері і слабо освітлених нічних підступів до холодильника.

Як купити світильники для кухні стельові

Територія кухні - поле для дизайнерської діяльності Територія кухні - поле для дизайнерської діяльності. Ви можете встановити розкішну люстру над обіднім столом, а зону для готування виділити невеликими світлодіодними світильниками. Можете скласти ансамбль з стельових світильників для кухні, підв'язаних під різні вимикачі. Можете зробити акцент на спотах, які обертаються на 360 градусів навколо своєї осі і висвітлюють навіть далекі куточки кімнати. І не забувайте про настінних світильниках, які разом з підвісним світильником доб'ються потрібне значення яскравості освітлення.

По конструкції світильники для кухні бувають вбудованими, накладними, підвісними, точковими і з напрямком світла. Вдале рішення для планування кімнати з невисокою стелею - стельовий плафон без довгої підвісний декоративної частини.

Класична лампа з абажуром, сучасна незвичайної форми або мікс з обстановки хай тек і світильника лофт - ми працюємо над розширенням асортименту в різних дизайнерських напрямах.

Як купити світильник на кухню

Освітлювальні прилади заточені для різних джерел світла:

  • Світлодіодна лампа;
  • Лампа розжарювання;
  • Галогеновая лампа;
  • Люмінесцентна лампа.

Кожен тип лампочок охоплює певні колірні температури. Для кухні підійде діапазон 3000-5000 кельвінів. Перераховані види джерел світла входять в цю колірну лінійку. Якщо вибрати лампочку зі значенням вище 5000 К - кухня забарвиться в холодний лікарняний світло, а обіди будуть віддавати лабораторними посиденьками. Рекомендуємо звернути увагу на галогенні світильники на стелю .

До зони для приготування їжі висуваються високі вимоги: захист освітлювального приладу від вологості, температурна стійкість. На практиці перевіряється так:

  • Вказівка ​​класу захисту. Кожному освітлювального приладу присвоюється клас захисту IP. Наприклад, клас захисту люстри Philips 40545/17/13 - IP23. Де 2 - рівень захисту від вологості, а 3 - від пилу. Показник IP20 - найпопулярніші моделі для кухонного світильника.
  • Світильник повинен бути стійким до температурних коливань. Тканинний плафон для зони готування їжі не підходить, на відміну від металевого або кришталевого.

Ми продаємо світильники для кухні, спальні, вітальні, дитячій і ванній. Кожен виробник, якого ви виберете в системі фільтрів, - наш офіційний партнер. Моделі світильників в інтернет-магазині «Лінія Світла» - поєднання продуманого дизайну і довговічності. Ви можете купити кухонні світильники з доставкою по найбільшим містам України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро і други.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com