рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

9 милих ламп для дитячих кімнат

Якщо ви прикрашаєте простір для своїх дітей, то повинні знати, що лампи і світильники є одними з найбільш важливих моментів в цих приміщеннях. Дитячі кімнати повинні бути доброзичливими, привітними. І світло створює необхідну атмосферу. Ось кілька інтеерсних ідей для освітлення дитячих, які можна знайти в магазинах і в Інтернеті. Почнемо.

Ідея для настільної лампи Giffy з'явилася у Маркуса при розгляданні фотографій жирафів, що стоять поруч з деревами, акаціями, в кольорах заходу в савані в Центральній Африці. Прекрасний малюнок на тілі жирафа був перетворений в порожнечі в фанері. Яскравий провід переплітає шию, а сам абажур - це голова. Красиво вийшло.

Ці мініатюрні лампи з пляшечок виготовляються з використанням переробленого пластику і входять в королівство тварин, де волосся, пір'я або шипи стоять дибки. Яскраві і барвисті, вони схожі на фантастичних істот. І це - настільні лампи для малюків.

Беро - доброзичлива смарт-лампа, що приносить ласкаве світло в ваш будинок. Ідеальне доповнення для дитячої кімнати і прекрасний друг, маяк світла, надії і щастя. Беро поставляється в комплекті з маленьким Беро, чинним автономно один від одного. Великий світильник може використовуватися як настільна лампа, а маленький - як ліхтарик.

Голландський художник Дік Бруна розповідав своїм маленьким синам розповіді про маленького зайчика, якого він колись бачив під час відпустки в селі біля узбережжя Північного моря. Потім народився Міффі. Навіть якщо ви не знайомі з цим симпатичним і химерним персонажем з популярної голландської серії книг для дітей, ви все одно можете запросити його в свій будинок, щоб висвітлити ваше життя.

Хочете в будинку справжню місяць? Luna Lanterns - це реалістична лампа-місяць. Точніше, ціла серія таких ламп. Різні розміри, від маленьких до великих, відповідають різним інтер'єрів. Мрія, а не лампа. Ідеальне освітлення для будь-якого простору. У спальні така лампа створить мрійливу романтичну атмосферу, Місяць прекрасно впишеться в дитячу і куточок для читання. Загалом, краса.

Португальська дизайнер Андре Валеріо надихнувся однією цікавою історією, щоб створити цю дивну, але дуже милу настільну лампу з пробки. Результат такий милий і забавний! Є версія з пробки, а є з МДФ. Світло струмує з очей і живота цього антропоморфного дива. Діти будуть в захваті.

Ваш малюк буде спати набагато спокійніше з цим великим другом кроликом Лідор. Цей великий і м'який кролик може бути поміщений поруч з ліжком на тумбочці, а вдень ваша дитина може грати з ним.

Цей нічник під назвою Kawaii Moon Shape - порадує як дітей, так і дорослих! М'який і ніжний світло не шкодить очам дітей. Грушовидна і мила форма світиться ласкаво і заспокійливо. Усміхнений місяць зроблений з безпечного ПВХ і світлодіодів, так що він залишається прохолодним, навіть якщо світиться тривалий час. Чудовий друг для малюка.

Маленьке хмара - об'єкт функціонального мистецтва, який приносить фізичний світ, світ і любов. Завдяки двом різним интенсивностям світла його можна використовувати бездротовим способом або підключити до розетки. Навіть якщо у вас немає дітей, світильник буде круто виглядати і в дорослому просторі.

джерело

Хочете в будинку справжню місяць?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com