рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жіночі намиста: історія, види

  1. Жіночі намиста: історія прикраси
  2. Яким буває жіноче намисто?

Жіноче намисто - це нашийна прикраса

Жіноче намисто - це нашийна прикраса. Найпопулярніший камінь, який використовується в намистах - перли. Однак зараз популярні намиста, що складаються з дорогоцінних і напівкоштовних каменів, а також біжутерія з бісеру та інших декоративних матеріалів. Розповімо в статті, які види жіночого намиста існують, а також про історію цього виробу.

жінки носять намиста повсюдно - на вечірках, «червоних доріжках», світських заходах і просто в повсякденному житті. Неймовірно популярні перлинні намиста, введені в моду неповторною законодавицею стилю Коко Шанель.

Жіночі намиста: історія прикраси

Слово «намисто» за деякими даними походить від старослов'янського «Жерело», що означало «комір» або «горло». Є думка, що перші намиста виникли задовго до нашої ери. Люди того часу робили намиста з найпростіших матеріалів - кісток і зубів тварин, черепашок та інших невигадливих матеріалів, що траплялися під руку.

На Русі жіночі намиста використовувалися з початку XI століття На Русі жіночі намиста використовувалися з початку XI століття. Тоді особливо були популярні намиста-коміри. Їх розшивали золотом і дорогоцінним камінням. Носили таке намисто в якості доповнення до верхнього одягу. Можливість носити дорогоцінне намисто мали не всі, а тільки заможні люди.

Тотальна мода на намиста почалася з XIX століття, коли втратили актуальність популярні нині рюші, жабо, банти і пишні оборки. Перше намисто з перлів коштувало надзвичайних грошей. Його володаркою була принцеса Данії Олександра, дружина англійського короля - Едуарда VII. Після демонстрації коронованої особливої ​​намиста з перлів ювеліри почали копіювати прикраса, намагаючись з точністю повторити всі елементи ювелірного виробу. Надалі з'явилися нові види жіночого намиста.

Згодом намиста перестали бути прерогативою знатних і заможних верств населення. Сьогодні жіноче намисто може дозволити собі будь-яка представниця прекрасної статі. Це ювелірна прикраса - чудовий подарунок, який жінка точно запам'ятає і збереже на довгі роки. Часто намисто дарують в комплекті з сережками або кільцями, тому ювелірні бренди створюють цілі колекції прикрас. Прикладом тому можуть послужити колекції Будинку моди Misaki .

Яким буває жіноче намисто?

Існує кілька видів жіночого намиста. Розповімо про основні з них.

Масивні намиста, які включають в себе кілька пов'язаних ланцюжків, називають перев'язь або окладень. Вони, як правило, декоровані дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням, а також підвісками.

Найбільш поширене жіноче намисто має вигляд нагрудника Найбільш поширене жіноче намисто має вигляд нагрудника. Така прикраса зветься пластрон. Подібні жіночі намиста використовуються повсюдно - і в повсякденному, і в вечірньому образі.

Стильне і, можна сказати, класичну намисто складається з декількох ниток перлів, які сплетені в джгут. Це прикраса називається Баядера. Колись воно було дуже популярно при імператорському дворі в Росії, зараз його носять як доповнення повсякденного або елегантного і стриманого вечірнього образу.

Жіноче намисто, щільно охоплює шию власниці, носить назву рів'єра. Зазвичай воно складається з ниток перлів різної довжини, а також більш складні і відповідальні деталі, перевитих між собою. Часто таке ювелірний виріб доповнюється підвісками і іншими декоративними елементами.

Тонка ланцюжок з благородного металу, яку вінчає підвіска з перлів або іншого дорогоцінного каменю, називається лавальєр. Такі жіночі намиста були особливо популярні в XIX столітті і тепер актуальні знову. Ще один різновид Лавальер - сотуар. Ланцюжок такого намиста декорована підвіскою цікавою геометричної форми.

Якщо ви шукайте де купити жіноче намисто в Москві - загляньте в розділ Намисто на нашому сайті ювелірного інтернет магазина. Вибирайте модні сучасні намиста і кольє в нашому каталозі . Даруйте подарунки собі або своїм близьким разом з інтернет-магазином LUX FAIR!


Яким буває жіноче намисто?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com