рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Основні аромати жіночих парфумів Байредо і їх опис з відгуками

  1. Відомості про виробника Байредо
  2. Каталог кращих духів Байредо
  3. Духи Байредо Тюльпан
  4. Духи Байредо Бібліотека
  5. Духи Байредо Привид Пустелі
  6. Духи Байредо Африканський Бал
  7. Духи Байредо Циганська Вода
  8. Відгуки про духів марки Байредо
  9. Жанна
  10. Ірина
  11. Вікторія

Рейтинг: Немає рейтингу Рейтинг: Немає рейтингу   Пам'ятаєте фразу з легендарного фільму: «Ви не ширвжиток, ви індпошиття

Пам'ятаєте фразу з легендарного фільму: «Ви не ширвжиток, ви індпошиття ...»? Саме індивідуальний підхід цінується сьогодні найбільше - люди з неординарною красою підкорюють подіуми, а аромати, виткані з найнесподіваніших компонентів, моментально завойовують світові ринки. Саме так і отримали визнання ексклюзивні і унікальні аромати духів Байредо.

Відомості про виробника Байредо

Byredo (Байредо) - молодий бренд, який з'явився на ринку в 2006 році. Творець марки - людина спорту і мистецтва з підприємницькою жилкою - прагнув створити не просто унікальні, але продаються аромати. Парфумери бренду перейняли традиції у справжніх майстрів своєї справи і створили дивовижні композиції, які важко передбачити.

Каталог кращих духів Байредо

Духи Байредо Бланш

Духи Байредо Бланш

Нотки аромату: альдегідні ноти рожевого перцю розкриваються квітковими нотами троянди і півонії.

Найяскравіший аромат є уособленням весняного пробудження природи. Дуже делікатний парфум з перебільшеним відчуттям чистоти.

Вишукані жіночі аромати ви можете знайти в колекції духів Ніна Річі .

Духи Байредо Тюльпан

Духи Байредо Тюльпан

Нотки аромату: початкові ноти фрезії і цикламена, немов весняна квітка, розкриваються ароматом тюльпана, залишаючи легкий деревний шлейф.

Парфуми з ароматом справжніх садових тюльпанів, трохи завуальованих цікламеновий нотками і першими лісовими паростками. Стійкий і шлейфовий аромат краще використовувати в теплу пору року.

Для холодних днів можете приміряти аромат жіночих парфумів Дольче Габбана .

Духи Байредо Бібліотека

Духи Байредо Бібліотека

Нотки аромату: деревно-квіткові ноти персика і сливи розкриваються тонким ароматом півонії, фіалки і пачулі.

Породистий аромат-унісекс лоскоче нюх запахом шкіряних книжкових і поліграфічних фарб. Ноти персика і фіалки швидко розкриваються ніжною пудровий огранюванням аромату, а чуттєвий шлейф залишає спогад про найтоншої натуральної шкіри.

Любителі складних ароматів для вечірнього виходу можуть підібрати для себе духи Хлое .

Духи Байредо Привид Пустелі

Духи Байредо Привид Пустелі

Нотки аромату: східно-квітковий аромат з верхніми нотами амбретти і серцевим звучанням магнолії і сандалового дерева з важким амбровим шлейфом.

Трохи дивний і незрозумілий аромат розбурхує уяву деревної свіжістю і легким і одночасно солодким ароматом. Для холодного періоду вони занадто легкі.

Більш щільні і важкі аромати ви знайдете в колекції духів Ланком .

Духи Байредо Африканський Бал

Духи Байредо Африканський Бал

Нотки аромату: деревно-східний аромат розкривається цитрусовим звучанням лимона і квіток апельсина, плавно перетікаючи в аромат мускусною фіалки.

Жіночний люксовий аромат можна порівняти з квітучим садом у флаконі. Лаконічне виконання флакона лише підкреслює делікатні акорди цитруса і деревини і багатогранну піраміду фруктово-квіткових акордів.

Для вечірніх виходів або романтичного виходу можете підібрати собі духи з лінійки Герлен .

Духи Байредо Циганська Вода

Духи Байредо Циганська Вода

Нотки аромату: верхні ноти бергамоту, лимона і ялівцю плавно перетікають в серцеві ноти соснових голок і ладану.

Делікатний і стійкий аромат ніби зливається з запахом шкіри, але в той же час деревна база ялівцю приємно розбавлена ​​запахом спецій. Кремовий мускус не залишає занадто вираженого шлейфу, так що духи не можна назвати стійкими.

Більш стійкі аромати ви знайдете в лінійці духів Версаче .

Відгуки про духів марки Байредо

Жінки, які вже встигли приміряти ці унікальні духи, захоплюються їх ненав'язливим ароматом. Досвідчений парфумер доповнює враження цікавими фактами про парфум.

Жанна

Я ніколи не знала про бренд Байредо, поки не прочитала кілька відгуків про духів Африканський Бал (Bal D Afrique). Прочитала і зрозуміла: я їх хочу. Перше, що я чую в цьому ароматі, - фрукти в рожевому шампанському. Легкі искринкой запаху лоскочуть ніс газованої мармеладка, але не цілої кошиком фруктів, а окремими кисленькими нотками. Так, аромат не з дешевих, але він того вартий.
Я ніколи не знала про бренд Байредо, поки не прочитала кілька відгуків про духів Африканський Бал (Bal D Afrique)

Коментар спеціаліста: Нішеві або селективні парфуми не потребують масованій рекламі, вони стають популярними саме завдяки відгукам покупців. Вони ніколи не можуть коштувати дешево і продаватися в звичайному магазині або в дьюті-фрі. Продавати ці духи дозволено тільки обраним.

Ірина

Довгий час я користувалася шипровими духами Річі Річі , Але вирішила приміряти зовсім легкий і квітковий аромат. Я замовила собі La Tulipe з однієї простої причини - обожнюю тюльпани. Парфуми прийшов з кур'єром у величезній коробці, якісно запакований і закутаний. Пляшка лаконічна, я б сказала сувора. Але який запах! Ніби все тюльпани світу подарували саме мені. Я дуже задоволена придбанням.
Довгий час я користувалася шипровими   духами Річі Річі   , Але вирішила приміряти зовсім легкий і квітковий аромат

Коментар спеціаліста: Компанія Байредо - зовсім молода норвезька компанія. Жителі Скандинавії - прихильники мінімалізму і найвищої якості продукту. А ще вони новатори в сфері молекулярної парфумерії, яка ідеально підлаштовується під запах вашого тіла.

Вікторія

З цим брендом я вже встигла познайомитися і склала про нього свою думку. На перший погляд, парфумери марки Байредо не дотримуватись однієї концепції - дівчачі квіткові аромати несподівано змінюються східними. Але всі вони створюють відчуття свята. Квіти, фрукти або мускус поєднуються дуже делікатно, шлейф від духів кремовий і стійкий.
З цим брендом я вже встигла познайомитися і склала про нього свою думку

Коментар спеціаліста: Цей бренд - справжня командна робота. Засновник родом з Норвегії, флакон розроблявся в Японії. Вони починали з виробництва люксових ароматичних свічок і лосьйонів для тіла, але духи перевершили всі очікування.

А ви знайомі з ароматами Байредо? Напишіть нам про ваші враження від парфуму, будемо вам вдячні.

Оцініть статтю

»?
А ви знайомі з ароматами Байредо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com