рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Незвичайні способи використовувати кави

Кава корисна не тільки як напій

Фото: Анатолій Бойко

Загальновідомий факт: кава бадьорить завдяки кофеїну. Кавові зерна і сам ароматний напій допомагають нам швидше відновлювати тонус і приходити в форму після фізичних і розумових навантажень.

Але кофеїн має багато інших, не менш корисних якостей, пише " Ліза ". Навіть в незначних концентраціях, він надає неповторний пікантний відтінок смаку деяких відомих продуктів. А різні корисні засоби на основі кави ти цілком можеш приготувати і сама!

Для тонусу і настрою: кавово-банановий коктейль

Ти втомилася, клюєш носом і, дивлячись на погоду за вікном, розкисла? Віднови життєві сили і поверни собі позитивний настрій, приготувавши собі смачне і бадьорить ласощі. За 100 мілілітрів холодної кави і молока змішай, додай стаканчик кавового морозива і пару бананів. Все це кілька хвилин збивати блендером. Втома і нудьгу як рукою зніме! А як бути в "особливо важких" випадках, коли і готувати щось ні найменшого бажання? Тоді просто май на увазі, що кофеїн використовують саме для додання особливого аромату і смаку в багатьох сучасних напоях і ласощах, які знайдеш в найближчому супермаркеті.

Для молодості шкіри: кавова маска навколо очей

Інформація, що міститься в каві лінолева кислота відновлює еластичність шкіри і перешкоджає її старінню. Приготуй маску для шкіри навколо очей: розведи 1 столову ложку житнього борошна остиглим кави (до густоти сметани), додай 1 жовток, нанеси на область навколо очей, через 15 хвилин змий маску теплою водою і нанеси живильний крем.

Для очищення шкіри: кавовий пілінг

Очистити шкіру від забруднень допоможе пілінг з кави. Візьми по одній столовій ложці кавової гущі, косметичної глини і подрібненої лимонної цедри, змішай все це, залий окропом і додай трішки солі. Нехай кавова суміш охолоне, після цього нанеси її на обличчя і залиш хвилин на 5-10, після чого умийся теплою водою.

Для відновлення волосся: кавова маска для волосся

Маска з кави допоможе зміцнити волосся і додасть їм легкий відтінок - кавовий, зрозуміло, і зовсім натуральний. Кавову гущу, що утворилася від приготування звичайної кави (2 столових ложки), сумішей з двома яєчними жовтками, додай половинку чайної ложечки реп'яхової олії і трохи коньяку. Змішавши, нанеси отриману суміш і масажними рухами рівномірно розподіли на шкірі голови і волоссі. Вкутай голову - і приблизно через 15 хвилин можеш мити голову шампунем. Періодично балуй шевелюру такою маскою - і вона засяє!

Аромат свіжоприготованого кави (краще - з свіжозмелений зерен!) Може підбадьорити і підняти настрій так само швидко, як і чашка міцного напою. А ще цей приємний запах стимулює імунну систему і покращує роботу мозку. Так що для поліпшення стану досить періодично проводити собі сеанси "кавової ароматерапії"!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

А як бути в "особливо важких" випадках, коли і готувати щось ні найменшого бажання?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com