рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

La Vie Est Belle L'Éclat - нова історія щастя

З моменту свого народження в 2012 році аромат La vie est belle продовжує розширювати колекцію ольфактівних варіацій на тему щастя. З моменту свого народження в 2012 році аромат La vie est belle продовжує розширювати колекцію ольфактівних варіацій на тему щастя

Перша оригінальна композиція аромату була створена двома великими парфюмерами - Домініком Ропіоном і Енн фліп. уже який рік вони продовжують майстерно і майстерно розкривати нові грані цього самого сильного і самого складного з людських почуттів.

П'ять років тому марка Lancôme звернулася до них з проханням втілити в ароматі концепцію щастя - безумовного і всеосяжного, яке нестримно вихлюпується назовні і наповнює все навколо теплом і світлом. Через кілька років завдання було виконано: новий аромат La vie est belle L'Éclat - це квінтесенція ідеї, що щастя, розділене з іншими, тільки збільшується. Аромат розкриває м'які, свіжі і насичені ноти квіток апельсина. Вони пробуджують спогади про аромат La vie est belle, але надають йому абсолютно нового звучання.

Вони пробуджують спогади про аромат La vie est belle, але надають йому абсолютно нового звучання

Туалетна вода La vie est belle L'Éclat - це хвиля квіткової свіжості, в якій можна розрізнити гурманські і спокусливі ноти цитрусових. У серці цієї теплої композиції звучить щедрий і свіжу квітку апельсина - символ сонячних країн - у всьому своєму різноманітті. Перегукуючись з есенціями троянди і жасмину, він задає тональність звучання всього п'янкого квіткового букета. Оточений свіжими нотами вишуканого бергамота і терпкого мандарина, він посилюється акордами фрезії і ніжних пелюсток.

В основі аромату звучить неповторний гурманський акорд La vie est belle, переосмислений Домініком Ропіоном в контексті екстракту ванілі, амброкса і сандалу.

Щоб підтримати концепцію променистого, зростаючого щастя, що лежить в основі аромату, дизайнер Катрін Крюна вирішила надати оригінальному флакону в формі «кришталевої посмішки» особливу огранювання. Новий флакон, так само як і його колишня версія, був виготовлений кращими майстрами-склодувами старовинних майстерень Maison Pochet. Втілення творчого задуму Катрін Крюна зажадало від майстрів чимало зусиль, але після безлічі спроб їм нарешті вдалося в точності відтворити задум дизайнера. Флакон обрамляє 221 п'ятигранний конус, виконаний вручну. Кожен з них миттєво спалахує в променях світла, що опромінює сяйвом все навколо. Так кришталева посмішка перетворилася на сяючий калейдоскоп, в гранях якого багаторазово відбиваються сонячні відблиски.

Діліться вашими щасливими моментами, використовуючи хештег # счастьеlancome, і отримуйте подарунки - подробиці на www.lancome.ru/leclat .


11 вересня 2017
Lancôme парфумерія

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com