рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

квітково-східний

  1. Avon Femme Exclusive
  2. Чоловік Avon Homme Exclusive

Нові парні аромати Femme і Homme Exclusive - це лімітована колекція, створена для особливих, виняткових, ексклюзивних моментів Нові парні аромати Femme і Homme Exclusive - це лімітована колекція, створена для особливих, виняткових, ексклюзивних моментів.

Давайте знайомитися ближче з новинками і вирішувати, наскільки вони цікаві.
Почнемо із зовнішнього вигляду. Флакони виконані в тому ж стилі, що і їх попередники:
жіночий Фам Ексклюзив - елегантний гранований флакон, буде ефектно виглядати на вашій поличці завдяки грі світлових відблисків. Відмінність від класичного Femme - колір флакона - бузковий і додана напис Exclusive. Те ж саме ми бачимо і у чоловічого флакона.

Avon Femme Exclusive

відноситься до квітково-східним ароматам відноситься до квітково-східним ароматам.
Відкривається він соковитою летить і іскристою грушею. Аромат цього фрукта солодкий, але не нудотний, з тонкими нюансами карамелі. Уявіть, як ніби ви тільки що випили лимонад Дюшес.
У серці композиції найважливіше місце займає жасмин.
Якщо троянду часто називають королевою квітів, то жасмин з повним правом може претендувати на звання короля - ніжний білий квітка, що володіє дивно сильним, яскравим і насиченим ароматом. Ви відчуєте тонкий, ніжний, свіжий, злегка гіркуватий і терпкий аромат.
Роже Давши говорив, що аромати, побудовані навколо жасмину, настільки магічно діють на чоловіків, що навіть найстійкіші з них миттєво втрачають голову від пульсуючого думки про секс.
Жасмин, приправлений грушею - це вже солодко і млосно. Але в базі вас чекає ваніль, що робить цей аромат бездоганно жіночним, східним.
До речі, масло ванілі издавно застосовувалося для еротичного масажу, так як його запах збуджує емоційність і чуттєвість.
Як бачите, дві з трьох названих нот з явно сексуальним подтоном, що говорить про це ароматі, як дуже жіночному, збудливу і приваблює увагу.

Чоловік Avon Homme Exclusive

відноситься до деревно-ароматичним композиціям, також як і   Ейвон Прайм   ,   Крістіан Лакруа Біжу для нього   ,   Avon Homme   класичний,   Avon Life   і   TTA My Everything   для нього відноситься до деревно-ароматичним композиціям, також як і Ейвон Прайм , Крістіан Лакруа Біжу для нього , Avon Homme класичний, Avon Life і TTA My Everything для нього. Як бачите, зараз це найбільш популярна група чоловічих ароматів в колекції Ейвон.
Відкривається аромат терпким, кислуватим, яскравим грейпфрутом. Грейпфрут здатний подарувати сонячний настрій, і використовується в боротьбі з депресією, дає заряд енергії і підвищує розумову працездатність. У сусідстві з м'ятою він звучить особливо бадьоро і життєрадісно.
Частий сусід грейпфрута в композиціях - розмарин. Він надає нашому аромату тепле і спокусливе звучання. Розмарин відноситься до афродизіаків.
Завершується композиція ще одним афродизіаком - ветивером. Ветивер доповнює композицію чудовими теплими, насиченими, глибокими відтінками. Ви відчуєте чудовий димний відтінок і тонку вишукану гірчинку, почуєте мотив висушеного сонцем дерева і розігрітій землі. У ньому відчувається переплетення коренів у вологій землі і солодкуватий аромат лісу. Avon Homme Exclusive - це аромат з істинно чоловічим характером.

Ці аромати просто зобов'язані бути парою Ці аромати просто зобов'язані бути парою. Жіночий із сексуальними жасмином і ваніллю і чоловічий з афродизіаками розмарином і ветивером - відмінний тандем для виходу в світ або романтичної вечері при свічках. У цьому сенсі ексклюзив - абсолютно точна назва для ароматів.


Ви - справжня зоряна пара. Ваше життя - це низка щасливих моментів, але ви ще ніколи не відчували такої гордості, як зараз. Проживіть цей винятковий момент з новими парними ароматами Avon Femme Exclusive & Avon Homme Exclusive.

Хочете бути в курсі новин Ейвон Хочете бути в курсі новин Ейвон?

Підписуйтесь на розсилку новин нашого сайту.

Підписуйтесь на розсилку новин нашого сайту

Хочете бути в курсі новин Ейвон?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com