рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Hexagone - дистриб'ютор селективної парфумерії та косметики - Juicy Couture

Побалуйте себе солодкими митями за допомогою Нового аромату Viva la Juicy Sucré   Культовий модний бренд з Лос-Анджелеса, Juicy Couture запрошує життєрадісну дівчину Viva, яка завжди живе сьогоднішнім днем, піддатися самому солодкій спокусі з Viva la Juicy Sucr é Побалуйте себе солодкими митями за допомогою Нового аромату Viva la Juicy Sucré

Культовий модний бренд з Лос-Анджелеса, Juicy Couture запрошує життєрадісну дівчину Viva, яка завжди живе сьогоднішнім днем, піддатися самому солодкій спокусі з Viva la Juicy Sucr é. Грайливий, позитивний і смачний аромат надихне дівчат Viva по всьому світу насолодитися солодкою стороною життя!
У 2008 році, бренд Viva la Juicy штурмував парфумерний світ, представивши аромат, більший ніж життя, для дівчат, що втілюють розкіш, гламур і високу моду. Передаючи розкішний і модний стиль життя, а також спадщина бренду з Лос-Анджелеса, аромат відразу ж став класикою розширився асортименту парфумерії Juicy Couture. Сьогодні у дівчини Viva з'являється можливість задовольнити свою пристрасть до солодкого за допомогою смачного і декадентського, подібно паризькій кондитерській, аромату Viva la Juicy Sucr é.
За допомогою Viva la Juicy Sucr é, дівчина Viva підморгує світу, ніколи не відмовляючи собі в тому, що вона любить. Переносячи її в світ солодких ласощів, цей тягне аромат дозволяє їй жити сьогоднішнім днем, не озираючись. Не замислюючись над тим, що буде завтра, вона вирішує спочатку з'їсти десерт, #EatDessertFirst.

аромат
«Viva La Juicy Sucre - це нова текстура спокушання. Це перший шматочок кремовою, м'якою, декадентської глазурі ».
Онорін Блан, парфумер

Черпаючи натхнення в грайливою особистості дівчини Viva, Viva la Juicy Sucr é пропонує смачний погляд на класичну композицію Viva la Juicy. Новинка - це кондитерський погляд на чудові фрукти і солодкий квіти, які заграють з солодкою ваніллю і чуттєвим сандалом. Перед цим поєднанням неможливо встояти, воно спокусить навіть найбільш дисциплінованих дівчат піддатися своїм внутрішнім ласуни. Подібно верствам капкейк, зверху - глазур, декаденсткое наповнення і кекс в основі - Viva La Juicy Sucr é розкриває складні шаруваті ноти, з яких і складається цей ванільно-фруктовий смачний аромат. Черпаючи натхнення в грайливою особистості дівчини Viva, Viva la Juicy Sucr é пропонує смачний погляд на класичну композицію Viva la Juicy

Верхні ноти: аромат розкривається свіжими фруктовими нотами мерехтливого мандарина і соковитою червоною смородини, а також бразильської гарденії, яка стає м'якою периною під жіночною складовою аромату.

Серце: флердоранж і жасмин самбак розквітають у вишуканому букеті, политий персиковим нектаром і мигдальним кремом - ідеальне рішення для аромату, солодкого, як паризький макарун.

База: екстракт ванілі і сандал занурюють аромат в кремову теплоту, покриту розтертими бобами какао, що виливають спокуса.

Рекламна компанія
Муза Viva la Juicy Sucr é - культова красуня і супермодель Кендіс Свейнпол. Вона ідеально втілює собою бешкетну дівчину, яка завжди стає душею вечірки і насолоджується життям, бачачи в ній задоволення. Завдяки своїй здатності перетворювати будь-яку мить в пригода, Кендіс заряджає кампанію своєї веселою енергією, чуттєвістю і елегантністю. Вона є втіленням дівчини Sucr é, її солодкого духу і сучасної жіночності, які надихають насолоджуватися життям і спочатку з'їдати десерт, #EatDessertFirst.

Дизайн
Viva la Juicy Sucr é занурює класику в глазурного веселощі, короновану свіжої жіночністю. Ніжний флакон мерехтить на золотистої базі, джерелом натхнення для якого послужив капкейк, з кремовою глазур'ю, яка перетворює культовий флакон Viva la Juicy в десерт, перед яким неможливо встояти. Грайливий рожевий бант в яскраво-рожевий горох оперізує шийку, віддаючи день вшанування знаходиться всередині притягальному аромату.

асортимент

  • Парфумована вода, 50 мл
  • Парфумована вода, 30 мл
назад

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com