рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловіча парфумерія Donna Karan: класика і новинки

  1. Чоловічі аромати Donna Karan - класика
  2. Чоловічі аромати Donna Karan - новинки

Бренд DKNY (Donna Karan) був створений талановитою жінкою Донною Каран. Будучи ще маленькою дівчинкою, вона постійно перебувала в модельному бізнесі, де працювала її мати. Вітчим Донни був власником магазину одягу. Чи варто говорити про те, що майбутній талановитий модельєр і бізнес-леді любила справу своїх батьків більше всього на світі? Уже в 14 років вона допомагала в магазині вітчима. Пізніше вона стала моделлю і одночасно вчилася в навчальному закладі за курсом дизайну одягу.

Носити речі, створені іншими модельєрами, Донні подобалося, але завжди хотілося створити щось своє. Довгий час вона працювала на відомого кутюр'є Анну Кляйн. І після смерті подруги і наставниці Донна зайняла місце головного модельєра.

В середині 80-х років Донна Каран відкрила власне підприємство і випустила першу колекцію одягу. Вона наголошувала не тільки на красу, а й на практичність. Будучи дуже активної і діловою жінкою, вона намагалася створювати моделі, які підійшли б представницям прекрасної статі, схожим на неї.

Саме Донна Каран ввела поняття базового гардероба. На її думку жінці досить мати 7 основних речей в гардеробі, щоб виглядати привабливо в будь-якому випадку. Одяг під маркою Donna Karan поєднує в собі стиль і простоту. Її перші колекції стали ковтком свіжого повітря для багатьох модниць.

Згодом колекції розширювалися, з'явилася і парфумерна лінія. Донна Каран стверджує, що аромат, що виходить від людини, часто грає велику роль в створенні образу, ніж підібраний одяг. Всі аромати Donna Karan пронизані витонченістю та елегантністю. Вони поєднують в собі стрімкість життя мегаполісу, м'якість домашнього затишку і аристократичну витонченість. Донна Каран більше уваги приділяє жіночим ароматам. Однак, з часом, компанія зайнялася і чоловічий парфумерією. Це було вдале рішення, парфуми і туалетна вода від Donna Karan користується популярністю у представників сильної статі в усьому світі.


Чоловічі аромати Donna Karan - класика

DK Donna Karan

У 1994 році з'явився перший чоловічий аромат від Donna Karan. Він отримав лаконічну назву, чого не скажеш про його складі. Спочатку аромат чарує нотами абрикоса, ананаса, османтуса, апельсинового кольору, персика і зеленими нотами. Може здатися, що це виключно жіночі мотиви. Однак досить швидко про себе заявляють ноти гвоздики, листа чорної смородини, геліотропа і троянди, роблячи аромат більш глибоким і багатим. Він залишає стійкий шлейф, що радує мотивами шкіри, мускусу, ветівера, цитрусових, кедра і ладану. Ця композиція була присвячена жителям Нью-Йорка 90-х років. Це аромат чоловіка, який впевнений в собі і своєму майбутньому. Разом з тим не позбавлений він і романтики, включаючи в себе аромати весняного міста - теплого асфальту і квітучих дерев.

DKNY Men Donna Karan

Безсумнівно, класикою чоловічої парфумерії став аромат DKNY Men Donna Karan, який вийшов в 2000 році. Ця оригінальна композиція порадує будь-якого представника сильної статі. Але особливо він припав до душі невиправним романтикам. Це свіжий цитрусовий аромат, який на відміну від інших подібних композицій не має жодної різкої або вульгарною нотки. Спочатку він розкривається відтінками мандарина і імбиру, на шкірі цей аромат звучить плющем і ялівцем. Ноти бази створюють незабутній теплий шлейф за допомогою сандалового дерева і червоного клена.

Чоловічі аромати Donna Karan - новинки

DKNY Men Summer 2011

У 2011 році Донна Каран порадувала чоловічу стать новим деревним фужерні ароматом DKNY Men Summer 2011. Не порушуючи традицій, вона знову присвятила його своїм улюбленим містом - Нью-Йорку. Блакитний флакон, в якому знаходиться ця туалетна вода, має прямокутну форму і прикрашений смужками різних відтінків синього. Дизайнери намагалися зробити його схожим на один з хмарочосів Манхеттена. Спочатку аромат може здатися досить різким, він звучить нотами імбиру, білого перцю і лайма. Але на шкірі композиція розкривається чудовими нотами пікантної герані, червоного чаю, морквяного соку і граната. Запашний шлейф представлений нотами ірису, дубового моху, гаїтянського ветівера і білої амбри.

DKNY Love from New York for Men Donna Karan

Аромат DKNY Love from New York for Men Donna Karan залишається новинкою на ринку російської парфумерії. Ця композиція по-своєму унікальна, вона підійде не всім. Але якщо вона полюбиться чоловікові, то ці почуття -навсегда. Це аромат для впевнених в собі чоловіків, які не бояться заявити про свою індивідуальність і оригінальних поглядах на життя. Верхні ноти тут представлені помело, Клементині і бергамотом. На шкірі він розкривається фарбами пачулі, листа фіалки, білого ірису, шкіри і латаття. Завершує композицію шлейф, в якому явно відчуваються нотки кардамону і герані.

-> Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Макіяж, парфумерія, косметика
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Чи варто говорити про те, що майбутній талановитий модельєр і бізнес-леді любила справу своїх батьків більше всього на світі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com