рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Варення з імбиру і апельсинів, яблук, айви: домашній рецепт

  1. Імбир + апельсин: швидко і смачно
  2. Імбир + цитруси: для тих, хто хоче схуднути
  3. Імбир + яблука - любителям «гостріше»
  4. Імбир + айва: оздоровчий дует

Імбир, відомий як корисна і смачна приправа, останнім часом привертає до себе все більше і більше уваги. Його стали частіше купувати, пробувати нові способи його приготування в поєднанні з різними продуктами. Один з них - варення з імбиру. Цим блюдом ви не тільки зможете ласувати з домашніми, а й додавати його в випічку і напої, а також зробити несподіваний приємний подарунок близьким на новорічні свята.

Цим блюдом ви не тільки зможете ласувати з домашніми, а й додавати його в випічку і напої, а також зробити несподіваний приємний подарунок близьким на новорічні свята

ВАЖЛИВО ЗНАТИ! Паразити є у кожного в організмі і вони викликають безліч захворювань. Лікувати їх потрібно таким ... Читати далі >>>

Зварити таке варення можна з додаванням лимона, апельсина, лайма, яблука. Користь цієї страви незаперечна: всі начулися про протизастудних, імуноукрепляющіх властивості імбиру. Крім цього, він є прекрасним засобом для схуднення, оскільки дозволяє швидко спалювати калорії.

Імбир + апельсин: швидко і смачно

Отже, подивимося, як зварити варення з імбиру і апельсина. Це варення вариться всього 5 хвилин!

Нам потрібно:

  • склянка води
  • 2 склянки цукру
  • 3 апельсина
  • 1 лимон
  • 1 яблуко
  • 100 гр. кореня імбиру

Процес приготування:

  1. Наливаємо в каструлю 1 склянку води і насипаємо 2 склянки цукрового піску. Ставимо на невеликий вогонь.
  2. В цей час чистимо апельсини, спостерігаючи за тим, щоб не зрізати білий шар відразу під цедрою. Інакше варення буде гіркуватим. Нарізаємо цедру соломкою.
  3. Вирізаємо апельсинові часточки, уникаючи попадання сполучних плівок, знову ж таки, щоб уникнути гіркоти.
  4. Апельсинову цедру і часточки кладемо в киплячий сироп.
  5. Потім беремо лимон, очищаємо, ріжемо на підлозі часточки і теж додаємо в сироп.
  6. Для густоти в варення можна додати яблуко або «квіттін».
  7. Варення має покипіти п'ять хвилин, після чого додаємо туди очищений і нарізаний кубиками імбир, знову доводимо до кипіння, і варення готове!
  8. Тепер його можна перелити в банки і закатати.

Імбир + цитруси: для тих, хто хоче схуднути

Ще можна зварити імбирне варення з цитрусами. Це незвичайний рецепт, тому що за один час у вас вийде два різних види варення. З лимонами воно матиме ніжніший і м'який смак, з лаймом - гостріше і яскравіше. Варто зауважити, лайм - надзвичайно корисний цитрус для тих, хто шукає способи схуднення. Крім того, що він допомагає нормалізувати вагу, його користь ще й в здатності сповільнювати процес старіння організму.

Для цього потрібно:

  • 5 великих лимонів, цедра і сік.
  • 8 дрібних лаймов, цедра і сік.
  • 600 г імбиру.
  • цукор 1,45 літра.

Порада: перед тим, як чистити лимони і Лайми, їх необхідно відмити від воску. Для цього лайми потрібно опустити в розчин оцту на 1 годину. Розчин: винний оцет 3 частини, води 1 частина. Або одна столова ложка оцтової есенції 70% на 1 літр води. Після цього лайми потрібно старанно помити щіткою.

Лимони опустити в киплячу воду на дві або три хвилини, а потім додати содовий розчин (1 ст. Ложка соди на 1 літр води). Після цього лимони кладемо в холодну воду і моєму.

Після цього зрізаємо цедру з цитрусів.

потім:

  1. Вичавити сік з 3 лимонів. Соку повинно вийти близько 150 мл. Два залишилися лимона чистимо і ріжемо на дольки. Сік, цедру і 1 столову ложку імбиру покласти в каструлю, дати закипіти, накрити кришкою і залишити на тихому вогні на 15 хвилин.
  2. Вичавити сік з лаймов (250 мл.). Влити в іншу каструлю, туди ж додати 200 мл. відвару імбиру, цедру, нарізану імбир і варити на тихому вогні 15 хвилин.
  3. Після цього додати цукор: в каструлю з лимонами - 450 мл., В каструлю з лаймом - 1 л. Ретельно розмішати.
  4. Додати квіттін (для густоти), розбавлений в невеликій кількості сиропу. Півтори чайної ложки квіттіна кладемо в лимонний сироп, і дві столові ложки - в лаймовий. Отримані суміші влити в каструлі, додати часточки лимона.
  5. Розмішати, довести до кипіння, вимкнути.

Імбир + яблука - любителям «гостріше»

У цьому варення пропорції яблук можна коригувати, виходячи з ваших уподобань. Якщо вам потрібен більш гострий смак, яблук може бути менше, а якщо хочете, щоб імбирне варення не так сильно «обпікало», тоді потрібно класти яблук побільше.

Нам знадобляться:

  • імбир - 1 стакан.
  • солодкі яблука великого розміру 6 шт.
  • вода - 2 склянки.
  • цукор - 6 склянок.
  • сухий імбир - 1 чайна ложка.
  1. Імбир і яблука очищаємо від шкірки і трьом на тертці, або нарізаємо.
  2. Складаємо в каструлю, додаємо воду і ставимо на вогонь.
  3. Помішуючи, варимо на сильному вогні 40 хвилин. Грудочки можна розбивати Картоплем'ялки.
  4. Додаємо цукор і розмішуємо до його повного розчинення.
  5. Варимо 20-30 хвилин, поки варення не стане густим, як джем.
  6. Додаємо сухий імбир, розмішуємо.
  7. Варення готово! Тепер його можна розлити по банках.

Імбир + айва: оздоровчий дует

Уявіть собі вітряний зимовий вечір, за вікном дощ зі снігом, а у вас на столі чашка гарячого чаю і ароматне варення з імбиру з терпким присмаком айви. Це не тільки приємно для душі, але і корисно для здоров'я. Айва не містить жиру, і цим хороша для схуднення. А ще вже давно підтверджена її користь для жіночого організму.

Отже, рецепт «оздоровчого дуету»:

Приготувати таке варення дуже просто: для цього потрібен стакан очищеного і тертого (або дрібно порізаного) імбиру, терта айва (дві склянки), цукор (дві склянки), вода (дві склянки).

Процес: в каструлю покласти цукор, айву, додати води. Розмішувати до повного розчинення цукру. Довести до кипіння, варити до розм'якшення айви. Потім айву протерти через сито в іншу каструлю, додати в цю суміш імбир і варити до густого стану.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com