рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тортапельсиновий з кокосовою стружкою

  1. склад
  2. для коржів
  3. Як приготувати
  4. Поради з приготування
  5. Інші рецепти пирогів з апельсинами

Тортапельсиновий з кокосовою стружкою Тортапельсиновий з кокосовою стружкою   Торт з апельсинами і кокосовою стружкою, смачний і ароматний   Простий і смачний апельсиновий тортик, готується з масляного бісквіту з 3 апельсинами і кокосовою стружкою

Торт з апельсинами і кокосовою стружкою, смачний і ароматний

Простий і смачний апельсиновий тортик, готується з масляного бісквіту з 3 апельсинами і кокосовою стружкою. Крем на основі вершкового масла і кукурудзяного борошна (можна робити з крохмалем або взагалі без добавок, тільки масло і цукрова пудра).

склад

на 8-12 порцій. Форма для випічки діаметром 24-26 см

для коржів

  • Яйця - 6 штук;
  • Цукор - 2/3 склянки;
  • Сіль - щіпка;
  • Апельсини - 2 штуки;
  • Кокосова стружка - 30 г в тісто (1 пакетик) і 30 г для обсипання торта;
  • Масло вершкове - 100 г (з них маленький шматочок відщипнути на змащування форми для запікання);
  • Борошно - 1 склянка (я брала трохи менше склянки і доповіла до повного склянки 2 ст. Ложки кукурудзяного борошна);
  • Сода - 0,5 чайної ложки

для крему

  • Масло вершкове - 200 г;
  • Цукрова пудра - 0,5 склянки (100 г) або цукор 3/4 склянки;
  • Сіль - щіпка;
  • Апельсин - сік від 1 цитруса;
  • Вода - долити води до апельсинового соку, щоб вийшов 1 стакан;
  • Борошно кукурудзяне (або крохмаль кукурудзяний, звичайний картопляний) - 4 столових ложки.

Для просочення коржів: рідке кислувате варення або сироп або келих вина.

Якщо будете прикрашати верх торта безе, то кілька готових меренге + для їх приклеювання до торту глазур (3 столових ложки цукрової пудри + 2 столових ложки апельсинового соку або води).

Як приготувати

1. Спекти бісквіт

  • Поставити духовку розігріватися до 170-180 градусів С. Форму для випічки змастити шматочком вершкового масла.
  • Збити яйця з цукром і сіллю. Натерти цедру від 1 апельсина, а сік від 2 апельсинів віджати в тісто. Додати розм'якшене вершкове масло (я виклала його на блюдце, яке поставила на кружку з окропом, швидко підтануло). З'єднати рідку частину тесту з борошном. Добре розмішати. Додати соду в самому кінці, знову перемішати.
  • Відразу перелити тісто у форму для випічки і поставити бісквіт запікатися в гарячу духовку хвилин на 30. Готовність визначається по смачному запаху випічки і апельсинів, золотистому верху бісквіта і дерев'яній паличці, яка виходить з пирога сухою, без грудочок.
  • Готовий бісквіт остудити у формі (накрити рушником). Потім вийняти з форми (перекинути спочатку на одну тарілку, потім - на другу, щоб він виявився в правильному положенні, а не догори дном). Довгим ножем розрізати на 2 коржі.

2. Пропитать коржі і зробити крем

  • Зріз кожного коржа просочити варенням або сиропом. Або можна збризнути коржі солодким вином або коньяком, змішаним з цукром і невеликою кількістю кип'яченої води.
  • Поки просочуються коржі, зварити крем: до апельсинового соку (від 1 апельсина) долити холодної води (щоб загальний обсяг рідини = 1 склянці). З'єднати цю апельсинову воду з кукурудзяним борошном або крохмалем. Добре розмішати. Підігріти масло з цукровою пудрою (або цукром) і сіллю, постійно помішуючи. Як тільки масло стало рідким, влити в нього тонкою цівкою апельсиново-крохмальну суміш (помішуючи). Варити, постійно помішуючи, на невеликому вогні 2-3 хвилини. Вимкнути.

3. Зібрати торт

  • Половину крему намазати на нижній корж, другу половину - на верхній. Я складала коржі просоченим зрізом всередину (зручніше змащувати кремом більш гладку поверхню). Обсипати торт кокосовою стружкою.

Якщо будете прикрашати торт маленькими безе (меренгами), то з треба на щось приклеїти до торту. Я робила глазур: з'єднати цукрову пудру з апельсиновим соком (або кип'яченою водою) і трохи збити. Вийде густа клейка глазур. У неї занурювати дно меренге і приклеювати їх на верх пирога.

У неї занурювати дно меренге і приклеювати їх на верх пирога

Готовий апельсиновий торт, прикрашений меренгами

Готовий апельсиновий торт, прикрашений меренгами

Готовий апельсиновий торт з безе

Готовий апельсиновий торт з безе

Смачний і простий домашній торт з 3 апельсинів!

Поради з приготування

Якщо робити простий крем

Можна не затівати з заварним кремом і борошном-крохмалем, а просто збити масло з цукровою пудрою (можна з цукром, але довше збивати). Або використовувати звичайну муку (якщо немає крохмалю або кукурудзяної), як в рецепті торта у формі півника (Він був дуже смачний).

З простим масляним кремом без заварювання торт буде більше схожий на звичайний, кремовий. якщо хочете обмазати їм бочка торта, то приготуйте подвійну норму крему (400 г масла + 200 г цукрової пудри). З заварним кремом торт виходить менш солодким і більш легким, схожим, скоріше, на пиріг, ніж на торт. Смачні обидва варіанти.

Інші рецепти пирогів з апельсинами

Апельсиново-лимонний пиріг ;

апельсиновий маннік .

Смачного!

Смачного

Прикрашати торт можна не тільки меренгами, але і мармеладом, цукатами, ягодами

Поділися з друзями!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com