рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат з моркви, апельсина і кураги

  1. опис А ну-ка, давайте заряд з ранку помаранчевим настроєм! З'їжте порцію такого вогненно-рудого...

опис

А ну-ка, давайте заряд з ранку помаранчевим настроєм! З'їжте порцію такого вогненно-рудого салату - і весь день Ви будете сповнені енергією, а Ваші очі будуть радісними і ... зіркими, як у сокола! Тому що з морквини, апельсина і кураги не тільки дарує заряд оптимізму, і але ефективно зміцнює зір.

Все в курсі, що життєрадісний помаранчевий колір смачним дарів природи надає каротин - провітамін А, який відповідає за хороший зір. А в морквяно-курагово-апельсиновому салаті подружилися аж три помаранчевих ласощі! Тому для тих, хто працює за комп'ютером, з текстами, графікою, вчиться, багато читає - цей салатик просто скарб.

Крім того, апельсинка на добу забезпечить Вас вітаміном С - основою міцного імунітету. Помаранчевий колір і кисло-солодкий смак цитруса покращує апетит, тому сміливо їжте солодкий салат перед основною їжею і діткам пропонуйте - після таких ласощів вони пообідають ще краще.

А в сушених абрикосах хоча і трохи вітамінів, зате повно корисних мінеральних речовин, особливо калію, кальцію, заліза і магнію - навіть більше, ніж у свіжих!

А в сушених абрикосах хоча і трохи вітамінів, зате повно корисних мінеральних речовин, особливо калію, кальцію, заліза і магнію - навіть більше, ніж у свіжих

Ну і, звичайно, салат з морквою, апельсинчик і курагою просто дуже смачний! Солодкий, корисний, барвистий, навіть яскравіше ще одного салату-десерту з яблук і моркви - він сподобається діткам і дорослим!

Складові:

  • 1 середня морква;
  • 1 апельсин;
  • 5-7 шт. кураги;
  • 1-2 столових ложки меду.

Інструкція:

Готувати салатик простіше простого, потрібно всього п'ять хвилин. Ретельно вимивши всі інгредієнти, очищаємо апельсин від шкірки, морквину - від шкурки. Курагу можна залити теплою водою, щоб трохи постояла. Але, якщо сухофрукти м'які, можна покласти їх в салат, що не розпарюючи.

Трьом моркву на крупній тертці (а якщо хочете більш ніжну консистенцію - то на дрібній).

Курагу нарізати дрібними шматочками.

Апельсин поділяємо на часточки і очищаємо від перегородок - якщо вони не будуть потрапляти в салаті, вийде смачніше.

Тепер змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат медом. Мені подобається гречаний і соняшниковий, а ще здорово буде з золотим липовим медом або з запашним з різнотрав'я! Будь сорт підійде, вибирайте на Ваш смак.

Будь сорт підійде, вибирайте на Ваш смак

Змішавши, дамо салату настоятися хвилин п'ять - за цей час з фруктів-овочів, змішаних з медом, виділяється солодкий сік.

І подаємо помаранчевий салатик до столу!

Якщо Вам все ж здасться, що салат трохи сухуватий - можна додатково заправити його сметаною , Виходить дуже смачно.

Їжте корисний десерт два-три рази на тиждень - і у Вас буде відмінний зір і настрій!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com