рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти домашніх лимонадів

  1. Лимон, лайм і базилік
  2. Лимон і кориця
  3. Кавун і ожина
  4. Апельсин і ревінь
  5. Лимон, чорна смородина, виноград і яблуко
  6. Груша і шавлія
  7. М'ята, тархун і полуниця
  8. Огірок і лайм
  9. Щавель і червона смородина
  10. Диня і м'ята

Як альтернатива покупним газованим напоям, повних сумнівних інгредієнтів, - лимонад. Було б нудно щодня пити лимонний сік, розведений водою, ці рецепти допоможуть урізноманітнити напій і втамувати спрагу в найспекотніший день. До речі, основою для вашого напою не обов'язково може бути лимон.

Лимон, лайм і базилік

Всипте в каструлю склянку цукру, влийте склянку води і доведіть сироп до кипіння, щоб цукор розчинився. Охолодіть, додайте сік 3 лимонів і 3 лаймов, цедру за смаком і приберіть в холодильник на півгодини. Наріжте кружечками по половинці одного лайма і лимона, змішайте з м'ятою і покладіть в глечик, залийте лимонадом з холодильника. Подавайте холодним, прикрашеним листочками м'яти.

Лимон і кориця

Для приготування лимонаду візьміть 10 лимонів, зніміть з них цедру, розріжте і вичавіть сік. Закип'ятіть 2 літри води, додайте паличку кориці, цедру і 300 грам цукру. Перемішайте, дайте настоятися і охолонути, додайте сік лимона. Процідіть лимонад і приберіть в холодильник до подачі на стіл.

Кавун і ожина

У каструлю додайте склянку цукру, 6 гілочок розмарину, стакан води і доведіть до кипіння. Коли цукор розчиниться, зніміть посуд з вогню і влийте ще один стакан води. Приберіть сироп настоюватися, процідіть. Наріжте шматочками 2,5 кг м'якоті кавуна, подрібніть блендером і процідіть. Ягоди ожини 200 грам розімніть в глечику для лимонаду. Додайте процеженное пюре кавуна, розмариновий сироп і сік з 12 лимонів, перемішайте і приберіть в холодильник. Подавайте лимонад з льодом.

Апельсин і ревінь

Поріжте 8 стебел ревеню і покладіть їх у каструлю. Залийте 5 склянок води і додайте чверть склянки цукру. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть протягом години. Остудіть і процідіть, а потім додайте склянку вичавленого апельсинового соку і кілька листочків м'яти. Поставте лимонад в холодильник на кілька годин.

Лимон, чорна смородина, виноград і яблуко

Читай також: Обережно, спека: що пити, щоб напевно втамувати спрагу

Візьміть 200 мл яблучного соку, 200 мл соку чорної смородини, 600 мл газованої води, сік одного лайма і цукровий сироп за смаком, ягоди винограду. Змішайте яблучний сік, смородиновий сік, сік лайма і воду. Додайте сироп і жменю ягід винограду, розрізаних навпіл. Охолодіть напій. Перед подачею прикрасьте м'ятою.

Груша і шавлія

Четвертинку лайма наріжте скибочками, викладіть в келих. Додайте 5 грам листя шавлії, лід. Вичавіть 100 мл грушевого соку і влийте в келих. Додайте половину чайної ложки цукрового сиропу, розбавте лимонад газованої мінеральної води і прикрасьте листком шавлії.

М'ята, тархун і полуниця

Розріжте половинки лимона і лайма на частини і вичавити сік в глечик. Промийте шматочки цедри, поріжте їх і також відправте в глечик. Розріжте навпіл полуницю - 7-8 ягід - додайте в глечик, також покладіть кілька гілочок м'яти і тархун за смаком. Засипте цукор за смаком і залийте гарячою водою на п'яту частину глечика, залиште настоятися до охолодження. Доповніть глечик водою до країв і приберіть в холодильник на кілька годин. Подавайте лимонад з льодом.

Огірок і лайм

Огірок промийте і наріжте зручними для блендера шматочками. Додайте до нього сік половинки лайма і половинки апельсина, збийте масу. Додай 3 столові ложки в стакан і розбав водою за смаком. Подавай, прикрасивши розмарином.

Щавель і червона смородина

Читай також: ТОП-10 рецептів прохолодного кави

Візьміть пучок свіжого щавлю, вимийте і покладіть в чашу блендера, додайте 50 грам ягід червоної смородини і півсклянки льоду, збийте до однорідності. Тепер додайте 100 грам ягід і півсклянки льоду, знову збийте. Розбавте лимонад газованою водою, подавайте, прикрасивши ягодами смородини.

Диня і м'ята

Візьміть нарізані шматочками 200 грам дині, невеликий пучок м'яти - порвіть руками. Збийте диню до пюреобразного стану, змішайте з м'ятою, 5 столовими ложками цукру, 50 мл соку лимона або лайма і залийте літром чистої води без газу. Все ретельно перемішайте і приберіть охолоджуватися в холодильник. Подавайте лимонад з кубиками льоду.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com