рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні прикраси для будинку своїми руками. Помандери з апельсинів. фото

  1. Що таке помандер
  2. Як зробити помандер з апельсина
  3. Що ще використовувати в зимовій композиції
  4. Як підтримувати аромат композиції

У традиційних зимових композиціях, якими століттями прикрашали будинки на Різдво, обов'язково присутні зимові, зігріваючі спеції: кориця, гвоздика, імбир, мускат, какао, цитрусові У традиційних зимових композиціях, якими століттями прикрашали будинки на Різдво, обов'язково присутні "зимові", зігріваючі спеції: кориця, гвоздика, імбир, мускат, какао, цитрусові. Таку композицію можна помістити на стіл (обідній або журнальний) і в будинку відразу з'явиться атмосфера зимових свят

Див. також: Прикрасимо будинок до Різдва і Нового року!

Що таке помандер

У збірних ошатних зимових композиціях (їх ще називають попурі) часто використовують помандери, зроблені з апельсинів і гвоздики. Слово pomander походить від французького pomme d'ambre. Так називали запашні кульки з сірої амбри, популярні у Венеції в епоху Відродження. Пізніше поняття стали використовувати для позначення елегантних округлих коробочок з срібла, золота або слонової кістки, в яких зберігали ту ж амбру або інші речовини, що добре зберігають запахи.

Як зробити помандер з апельсина

Щоб зробити помандер з апельсина і гвоздики, застроміть палички гвоздики в шкірку апельсина. Ви можете покрити гвоздикою всю поверхню, або скласти з паличок який-небудь вигадливий візерунок, "накреслити" лінії, зобразити завитки або окружності. Можна використовувати красиві стрічки (з оксамиту, атласу, шовку або органзи), обв'язуючи ними апельсин з гвоздикою, як подарунок. Перевертайте апельсини кожен день, щоб вони висихали рівномірно. У міру висихання апельсини і гвоздика виділяють дивовижний "зимовий" аромат. Помандери на стрічках можна підвішувати на різдвяну ялинку в якості прикраси або вручати гостям, які відбувають після святкової вечірки, як маленький сувенір.

Див. також: Зігріваючі напої для зимової вечірки. Глінтвейн і інше

Що ще використовувати в зимовій композиції

Ароматні шишки сосни і ялини в зимових спеціях . Сушені часточки тих же апельсинів, лимонів або яблук, палички кориці, невеликі пучки засушеного червоного гострого перцю чилі , Каштани, горіхи. Засушувати цитрусові і яблука для зимових попурі, порізавши на поперечні часточки, або цілком, зробивши зверху вниз кілька надрізів (див фото). Для швидкого сушіння використовуйте опалювальний шафа, батарею або духовку з температурою 50 ° С.

Засушеними цитрусовими можна нарядити ялинку в стилі еко. Читайте про різні варіанти прикраси новорічної ялинки в нашій статті Різдво зі стилем .

Як підтримувати аромат композиції

Згодом помандери втрачають свій аромат. Щоб освіжити композицію, злегка збризніть її ароматичною олією апельсина і гвоздики.

Див. також: Все про зимові свята на сайті Заміська ЖИТТЯ

Матеріал і фото: Оксана Джетер, CountrysideLiving.net

Новости

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com