рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні прикраси для будинку своїми руками. Помандери з апельсинів. фото

  1. Що таке помандер
  2. Як зробити помандер з апельсина
  3. Що ще використовувати в зимовій композиції
  4. Як підтримувати аромат композиції

У традиційних зимових композиціях, якими століттями прикрашали будинки на Різдво, обов'язково присутні зимові, зігріваючі спеції: кориця, гвоздика, імбир, мускат, какао, цитрусові У традиційних зимових композиціях, якими століттями прикрашали будинки на Різдво, обов'язково присутні "зимові", зігріваючі спеції: кориця, гвоздика, імбир, мускат, какао, цитрусові. Таку композицію можна помістити на стіл (обідній або журнальний) і в будинку відразу з'явиться атмосфера зимових свят

Див. також: Прикрасимо будинок до Різдва і Нового року!

Що таке помандер

У збірних ошатних зимових композиціях (їх ще називають попурі) часто використовують помандери, зроблені з апельсинів і гвоздики. Слово pomander походить від французького pomme d'ambre. Так називали запашні кульки з сірої амбри, популярні у Венеції в епоху Відродження. Пізніше поняття стали використовувати для позначення елегантних округлих коробочок з срібла, золота або слонової кістки, в яких зберігали ту ж амбру або інші речовини, що добре зберігають запахи.

Як зробити помандер з апельсина

Щоб зробити помандер з апельсина і гвоздики, застроміть палички гвоздики в шкірку апельсина. Ви можете покрити гвоздикою всю поверхню, або скласти з паличок який-небудь вигадливий візерунок, "накреслити" лінії, зобразити завитки або окружності. Можна використовувати красиві стрічки (з оксамиту, атласу, шовку або органзи), обв'язуючи ними апельсин з гвоздикою, як подарунок. Перевертайте апельсини кожен день, щоб вони висихали рівномірно. У міру висихання апельсини і гвоздика виділяють дивовижний "зимовий" аромат. Помандери на стрічках можна підвішувати на різдвяну ялинку в якості прикраси або вручати гостям, які відбувають після святкової вечірки, як маленький сувенір.

Див. також: Зігріваючі напої для зимової вечірки. Глінтвейн і інше

Що ще використовувати в зимовій композиції

Ароматні шишки сосни і ялини в зимових спеціях . Сушені часточки тих же апельсинів, лимонів або яблук, палички кориці, невеликі пучки засушеного червоного гострого перцю чилі , Каштани, горіхи. Засушувати цитрусові і яблука для зимових попурі, порізавши на поперечні часточки, або цілком, зробивши зверху вниз кілька надрізів (див фото). Для швидкого сушіння використовуйте опалювальний шафа, батарею або духовку з температурою 50 ° С.

Засушеними цитрусовими можна нарядити ялинку в стилі еко. Читайте про різні варіанти прикраси новорічної ялинки в нашій статті Різдво зі стилем .

Як підтримувати аромат композиції

Згодом помандери втрачають свій аромат. Щоб освіжити композицію, злегка збризніть її ароматичною олією апельсина і гвоздики.

Див. також: Все про зимові свята на сайті Заміська ЖИТТЯ

Матеріал і фото: Оксана Джетер, CountrysideLiving.net

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com