рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лимонад з мандаринів в домашніх умовах - рецепт з фото

  1. Про рецепті
  2. Складові:
  3. Як приготувати лимонад з мандарин
  4. Господині на замітку:

Приготуйте лимонад з мандаринів в домашніх умовах і насолодитеся ковтком рятівної прохолоди. Приємний кисло-солодкий смак припаде до душі і дітям, і дорослим, а до смаку не поступиться мікс-коктейлів з ресторану.

Лимонад - один з найпопулярніших літніх напоїв, який чудово освіжає влітку, втамовує спрагу, тонізує і живить організм вітамінами. Взимку, в період спалаху респіраторних захворювань, вживання лимонаду допоможе швидше подолати вірусну інфекцію. Вік напою становить понад 300 років, а з'явився він вперше у Франції.

Класичний варіант лимонаду готувався на основі мінеральної води, в яку додавали сік лимона і настоянку з цього тропічного фрукта. Через роки до складу інгредієнтів стали включати поряд з лимоном сік, а також м'якоть інших фруктів і ягід - ананаса, апельсина, персиків, манго, ківі, полуниці, вишні, малини ... Іноді рецептура ускладнюється за рахунок додавання трав'яних настоянок. Цей чудовий напій дозволяє імпровізувати і моделювати різні смакові поєднання.

Я пропоную зробити в домашніх умовах лимонад з мандаринів. Досить одного ковтка, щоб ще раз переконатися - найкраще те, що зроблено своїми руками.
Я пропоную зробити в домашніх умовах лимонад з мандаринів

Про рецепті

Категорія: напої.

Спосіб приготування: пюрірованіе фруктів.

Загальний час приготування:

1 ч

Кількість порцій: 4.

Складові:

Складові:

  • мандарини - 6-7 шт.
  • лимон - 1 шт.
  • цукровий пісок - 4 ст. л.
  • вода - 1 л.

Як приготувати лимонад з мандарин

  1. Щоб зробити корисний домашній лимонад з мандаринів, нам знадобляться тільки натуральні інгредієнти і ніяких консервантів. Спочатку потрібно налити воду в каструлю, насипати цукор і закип'ятити. Перемішати і через 3 хвилини після закипання зняти каструлю з вогню. Сироп остудити.
  2. Мандарини очистити від шкірки. Якщо є кісточки - видалити. Залишити один неочищений. Замість мандаринів для приготування лимонаду можна використовувати апельсини.
  3. Поділити мандарини на часточки і подрібнити у блендері. Якщо немає блендера, роздушіть зубчики звичайної товкучкою.
  4. Фруктове пюре процідити. Це зручно робити за допомогою залізного сита.
  5. Відрізати від лимона 3 пластинки. А з останків лимона вичавити сік.
  6. З'єднати мандариновий і лимонний соки з сиропом.
  7. > Нарізати залишився мандарин пластинками.
  8. Додати гуртки лимона і мандарина в лимонад.
  9. Тепер залишилося охолодити напій до приємної температури і насолоджуватися. Прискорити охолодження можна, додавши в стакан кілька кубиків льоду. Якщо є зайва година часу, дайте напою настоятися, щоб він вийшов більш насиченим і ароматним. Зберігати мандариновий лимонад потрібно в холодильнику.
  10. Як бачите, рецепт мандаринового лимонаду досить простий, і освоїти його зможе навіть підліток. А знаючи класичні основи приготування, можна дати волю своїй фантазії і почати експериментувати і додаванням інших компонентів. Наприклад, багатьом подобається, щоб в основі була кип'ячена вода, а газована мінеральна. Приємним виходить лимонад на основі зеленого або чорного чаю.

Господині на замітку:

  • Надзвичайно смачним і пікантним виходить лимонад, який має пряні нотки. У літній напій найчастіше додають такі пряні рослини, як імбир, тархун (естрагон), м'яту, мелісу.
  • Замість цукру для приготування лимонаду з мандаринів можете використовувати мед. Але пам'ятайте, що його кип'ятити не можна. Мед слід розчиняти в воді, коли вона охолоне до + 36-40 градусів.
  • Лимонад - відмінний засіб проти нудоти, особливо якщо він приготовлений з додаванням кореня імбиру.
  • Для напою можна купувати як звичайний лимон, так і лайм.

Вам також може бути цікаво:

Новости

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Лобио из красной фасоли
Бобовые содержат в составе много белка, при этом их калорийность невелика и они не влияют негативно на уровень холестерина. По этой причине они востребованы в диетическом питании, их с удовольствием включают

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Кулинарная студия юлии высоцкой
Добро пожаловать в Кулинарную студию Юлии Высоцкой — первую в Москве, где у каждого ученика есть свое полностью оборудованное рабочее место. Здесь каждый гость может открыть для себя удивительный

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com