рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Густий і дуже смачний джем з абрикосів з апельсинами

Продовжуємо сезон заготівель: на ринках знизили ціну на абрикоси, а жителі південних регіонів можуть насолоджуватися домашніми ягодами. Але літо має властивість закінчуватися, тому пропоную зберегти його частинку в баночці: зробити густий і дуже смачний джем з абрикосів з апельсинами.

Красиве, дуже ароматне, неймовірно смачні ласощі порадує вас довгими зимовими вечорами і допоможе повернутися в літні спекотні дні. Абрикоси відмінно поєднуються з апельсинами, виходить джем густим (чого не скажеш про інші способи приготування абрикосового варення). Процес приготування простий і дуже швидкий: вже через 30 хвилин можна буде розливати джем по банках. Щоб витратити менше часу на приготування, менша кількість цукру (і, отже, зробити варення більш корисним), купите в супермаркеті желфікс від Dr.Oetker.

складові

  • один кілограм абрикосів (вага зазначений вже без кісточок);
  • три великих соковитих апельсина;
  • 750 грам цукрового піску;
  • три чайних ложки лимонного соку.

приготування

Купуємо стиглі м'які ягоди абрикосів, промиваємо їх під проточною холодною водою і видаляємо надлишки вологи. Потім беремо каструлю з товстим дном, нарізаємо в неї абрикоси невеликими шматочками, кісточки прибираємо. Порада. Вага абрикосів вказано в рецепті вже без кісточок, тому купуйте ягоди з невеликим запасом. Апельсини промиваємо теплою водою, за допомогою чистої губки, обтирає рушником.

Кладемо фрукти в миску і заливаємо окропом, залишаємо на три хвилини. Потім знову обтирає, натираємо на дрібній тертці цедру, не захоплюючи білу прошарок (інакше готову страву буде гірчити). Потім очищаємо апельсини від шкірки, розбираємо на часточки: знімаємо з них плівку і прибираємо кісточки. М'якоть нарізаємо на шматочки і кладемо в каструлю з абрикосами.

Засипаємо отриману масу цукровим піском, вливаємо лимонний сік і ретельно розмішуємо. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо вміст до кипіння, варимо після цього 15 хвилин: на середньому вогні, періодично помішуючи. Знімаємо з вогню і відразу перебиваємо занурювальним блендером до однорідності. Знову ставимо на плиту, варимо ще 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Киплячий джем відразу розливаємо по сухим стерилізованим баночках і закочує кришками. Баночки (у мене вийшло 3 штуки обсягом по 0,5 літра) перевертаємо, укутуємо і залишаємо до повного охолодження.

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com