рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чай з апельсином і лимоном

  1. Для приготування чаю з апельсином і лимоном знадобляться:
  2. Рецепт приготування чаю з апельсином і лимоном

Чай, кава ... а які ще зимові напої готуєте ви? Пропонуємо вашій увазі досить популярний варіант рецепта приготування напою - чаю з лимона з апельсином. Хоча, звичайно, чаєм його можна назвати вельми умовно: власне чайне листя в наш рецепт не входять. Цей напій любимо і дорослими, і дітьми. Він прекрасно тонізує з ранку і цілком може замінити традиційний ранковий кава, особливо якщо з яких-небудь причин ви намагаєтеся позбутися від кавової звички. А якщо взяти до уваги, які фрукти використовуються для приготування цього напою, стає зрозуміло, що він здатний добре підтримати організм в період застуд в розгулу вірусів.

А може, цей чай з апельсином і лимоном стане коронним напоєм вашої дитини, першим, приготування якого ви можете доручити йому цілком? А навички для цього знадобляться самі дорослі.

Для приготування чаю з апельсином і лимоном знадобляться:

апельсин;

лимон;

цукор;

Питна вода.

Рецепт приготування чаю з апельсином і лимоном

Гарненько вимийте обидва цитруса - не буде зайвим скористатися і щіточкою для миття овочів. З огляду на, що це все ж заморські фрукти, варто подбати про те, щоб видалити з концентруються на шкірці зовсім корисних речовин. А потрапляють вони на шкірку двома шляхами: під час зростання (часто використовувані аерозолі для захисту від паразитів) рослини і при транспортуванні (консерванти, якими обробляють фрукти для збільшення терміну їх зберігання). Тому мити цитрусові потрібно не умовно - ополоснув під проточною водою, - а досить ґрунтовно.

Тонко наріжте апельсин і лимон кружальцями. Верхню частину плода, яка містить цедру, але не м'якоть, можна тонко нарізати і додати в напій. Але знадобляться також і кружечки, які містять м'якоть; по одному з кожного плода з розрахунку на одну чашку напою. Кісточки видаліть і стежте, щоб частини кісточок, в т.ч. і особливо розрізаних, не потрапили в чашку: вони дадуть гіркоту!

На дно чашки укладаємо кружечок апельсина і присипаємо його цукром. Обов'язково потрібно потовкти гурток ложкою, щоб випустити з м'якоті сік.


Зверху укладаємо гурток лимона і знову товчемо його ложкою.

З розрахунку на одну чашку 300 мл знадобиться 3 ч.л. цукру.



Заливаємо вміст чашки питною водою, підігрітою майже до закипання. Накриваємо кришкою або блюдцем і даємо настоятися 5-7 хвилин. Обов'язково добре розмішати ложкою!

Дітям такий чай з апельсином і лимоном можна давати, процідивши через ситечко. Багато готують такий напій без додавання апельсина. Обов'язково додайте і апельсин! Він надає чаю незвичайну смакову ноту, чомусь нагадує м'яту.

А в літній час альтернативної гарячого питва стане дуже смачний домашній лимонад .

Єва Касіо спеціально для сайту Життя без глютену

Читайте також: Поділіться записомА які ще зимові напої готуєте ви?
А може, цей чай з апельсином і лимоном стане коронним напоєм вашої дитини, першим, приготування якого ви можете доручити йому цілком?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com