рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

апельсинова шарлотка

Сьогодні у мене апельсинова шарлотка за 30 хвилин, для якої потрібно всього 4 продукту. За смаком це найкращий рецепт і найвдаліший з існуючих. На мій погляд, це самий простий рецепт шарлотки і по ньому вона завжди виходить пишною, смачною і з апетитною солодкої скоринкою зверху. Причому в неї не потрібно додавати ні соду ні розпушувач, так як потрібну пишність і так дають добре збиті яйця.

Апельсинова шарлотка в духовці підійде не тільки для повсякденного чаювання, але і для гостей. До речі, якщо у вас не було вдома апельсин, їх можна замінити будь-якими іншими фруктами і ягодами, при чому вони можуть бути як замороженими, так і свіжими.

Рецепт шарлотки з апельсинами з фото, щоб кожен міг наочно побачити весь процес від початку і до кінця. Хоч він і не складний, але простіше коли бачиш, що саме повинно вийти на кожному етапі. Також рекомендую подивитися, як робиться шарлотка на швидку руку з замороженої вишнею .

Складові:

  • Цукор - 1 ст. (200 мл.)
  • Яйця курячі - 4 шт.
  • Борошно пшеничне - 1 ст.
  • Апельсин - 1 шт.

Рецепт тіста для шарлотки дуже простий і починаю його з збивання Рецепт тіста для шарлотки дуже простий і починаю його з збивання. Насамперед в чашу міксера вбиваю яйця, середнього розміру і додаю до них цукор. Далі включаю міксер на високу швидкість і збиваю їх до пишної щільної піни, протягом 5 - 7 хвилин. Якщо у вас міксер слабкий, то може знадобитися і 10 - 15 яєць.

В цей час готував апельсин В цей час готував апельсин. Спочатку зрізаю шкірку, потім прибираю білу частину, а часточки нарізаю шматочками. Можна його филировать, то я цього не робила, щоб не втрачати часу.

В цей час яєчна маса вже стала такою як потрібно, тому можна вже всипати борошно В цей час яєчна маса вже стала такою як потрібно, тому можна вже всипати борошно. Я її додаю в один підхід і змішую лопаткою.

Перемішувати потрібно як і бісквіт, тобто знизу вгору Перемішувати потрібно як і бісквіт, тобто знизу вгору. Тісто вийшло досить густим і можна формувати пиріг.

Далі про те, як піч шарлотку Далі про те, як піч шарлотку. Спочатку на дно скляної форми я кладу лист пергаменту і загинаю його в декількох місцях, щоб він тримався. Виливаю в форму 1/3 частини від всього тесту і рівномірно розподіляю його лопаткою, далі викладаю шматочки апельсина, але тільки половину.

Після виливаю тісто і викладаю ще шматочки апельсина Після виливаю тісто і викладаю ще шматочки апельсина.

Тепер про те, скільки випікати шарлотку Тепер про те, скільки випікати шарлотку. Ну для початку нагріваю духовку до 180 градусів і як тільки вона нагрілася ставлю в неї форму з пирогом. Випікання тривати від 25 хвилин до 50, в залежності від того, наскільки соковитими були самі фрукти і звичайно ж від того, як сильно пече духовка.

Готовність перевіряю кілька разів зубочисткою, щоб вона була повністю сухий, без тесту Готовність перевіряю кілька разів зубочисткою, щоб вона була повністю сухий, без тесту. Після виймаю її з форми, прибираю пергамент і кладу на блюдо або піднос. Шарлотка з апельсинів в духовці вийшла смачною, спробуйте і ви її спекти.

Ось така вийшла апельсинова шарлотка за 30 хвилин, ну може трішки довше, але рецепт дійсно простий і швидкий Ось така вийшла апельсинова шарлотка за 30 хвилин, ну може трішки довше, але рецепт дійсно простий і швидкий. А ще вона у вас буде виходити кожного разу, якщо ви будете робити все в такій же послідовності і не нехтувати виконанням деяких процесів. Вона дуже смачна, а ще її апельсиновий аромат не може не подобатися. Приємного чаювання!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com