рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Антицелюлітні масла: види, властивості, рецепти, відгуки

  1. Роль натуральних олій в боротьбі з целюлітом
  2. Ефірна олія апельсина від целюліту - відео
  3. Таблиця: корисні властивості жирних олій і тонкощі їх застосування
  4. Таблиця: дія ефірних масел на целюліт
  5. Відео: кокосове масло домашнього виробництва
  6. Відео: виготовлення бомбочки для ванни
  7. скраб
  8. Маски і обгортання
  9. Відео: скраб для тіла
  10. Відгуки про масла в боротьбі з целюлітом

Знаменита «апельсинова кірка» - целюліт, знайомий 99% жінок - раз влаштувавшись на стегнах, так просто не зникає. Щоб повернути ногам колишню гладкість, доводиться звертатися в салони краси, записуватися на процедури з мудрованими назвами на кшталт кавітації і кріоліпоза, бігати на масажі, приймати душ Шарко ... Правда, часу і коштів на всю цю красу вистачає не у кожної. Зате кожної під силу обзавестися пляшкою-другий масла і почати атаку на целюліт не виходячи з дому. Якщо не лінуватися, неприємні горбки і ямки під шкірою ваших ніг надовго не затримаються.

Роль натуральних олій в боротьбі з целюлітом

Жоден самий ретельний догляд за шкірою не буде повний без чудесного дару природи - запашних, буквально переповнених цілющими речовинами масел. З ними роблять маски і обгортання. Їх ллють в ванну і використовують замість лосьйону для тіла. Про антицелюлітних масажах і говорити не доводиться - часом ретельно підібране масло виявляється куди більш дієвим, ніж дорогий і «просунутий» масажний крем.

Масла надають сприятливу дію на шкіру:

  • відновлюють обмінні процеси в клітинах;
  • стимулюють регенерацію тканин;
  • очищають, пом'якшують і омолоджують;
  • роблять більш пружною;
  • борються з дрібними подразненнями.

Якщо ж мова йде про ефірні олії, будь-яка процедура по догляду за тілом автоматично перетворюється ще й в повноцінний сеанс ароматерапії і релаксації.

Якщо ж мова йде про ефірні олії, будь-яка процедура по догляду за тілом автоматично перетворюється ще й в повноцінний сеанс ароматерапії і релаксації

Натуральні масла повні цінних речовин

За великим рахунком, для боротьби з «апельсиновою кіркою» підійде будь-яке масло. Але якщо підійти до справи відповідально і витратити трохи часу на вивчення властивостей того чи іншого продукту, користь будь-якої антицелюлітної процедури можна подвоїти. А якщо підключити творчу жилку, незабаром ви будете складати складні багатокомпонентні суміші з масел, оптимально відповідають потребам вашої шкіри і ваших вподобань.

Ефірна олія апельсина від целюліту - відео

жирні масла

Жирні масла вигідні подвійно:

  • по-перше, вони самі по собі забезпечують шкіру вітамінами, кислотами і мінералами;
  • по-друге, служать відмінною основою для розчинення ефірних масел, які не можна застосовувати в догляді за тілом нерозбавленими.

Жирні масла називають ще базовими.

Жирні масла називають ще базовими

Жирні горіхові масла іспользуютдля зміцнення і живлення шкіри

Таблиця: корисні властивості жирних олій і тонкощі їх застосування

Скраб від целюліту з кокосовим маслом - відео

Ефірні масла

Ефірні масла являють собою концентрат активних речовин рослини. Вступаючи в контакт з тканинами, вони благотворно впливають на кровообіг і лімфоток, прискорюють міжклітинний обмін, запускають процеси регенерації. Однак використовувати «ефіри» в чистому вигляді не можна: це загрожує опіками.

Однак використовувати «ефіри» в чистому вигляді не можна: це загрожує опіками

Деякі ефірні масла пригнічують апетит - наприклад, м'ята

Таблиця: дія ефірних масел на целюліт

Засіб від целюліту з ефірними маслами гвоздики і кориці - відео

Як зробити масло від «апельсинової кірки» своїми руками

При покупці готових косметичних масел завжди є ризик придбати неякісний продукт, в якому від заявленого на етикетці фрукта або рослини залишилася одна ароматична віддушка, розбавлена ​​хімічними компонентами. Хочете гарантовано цього уникнути? Приготуйте антицелюлітний масло своїми руками - наприклад, цитрусове. Так ви будете точно впевнені в його складі і не потрапить на виверти нечесних виробників.

Перший варіант приготування:

  1. Ретельно вимийте кілька стиглих плодів апельсина, грейпфрута або лимона, зніміть з них тонкий шар цедри, наріжте її шматочками і підсушіть в духовці. Шкірки має бути стільки, щоб заповнити майже доверху приготовлену вами пляшку або іншу ємність для масла - до її кришки має залишитися 2-3 см вільного простору.
  2. Складіть шкірку в простерилізованих і добре просушену пляшку і залийте будь-яким базовим маслом.
  3. Щільно закупорьте ємність і приберіть в темне місце, розташоване в стороні від опалювальних пріорів і протягів.
  4. Через 30 днів масло залишиться тільки процідити, і можете використовувати його за призначенням.
  5. Частину, що залишилася шкірку не викидайте. Подрібніть її в блендері до стану манної крупи, знову висушіть і отримаєте відмінний скраб для проблемних ділянок тіла.

Наповніть м'яке жирне масло ефірними компонентами натуральних цитрусів

Другий варіант приготування:

  1. Свіжі апельсинові і лимонні кірки дрібно наріжте і трохи придушити, щоб виділився сік.
  2. Складіть шкірку в заздалегідь підготовлену ємність з товстого скла, залийте базовим маслом, закрийте кришкою і приберіть в темне місце.
  3. Почекайте 4-5 днів.
  4. Протягом півгодини витримаєте ємність з цитрусовими корками на водяній бані.
  5. Остудіть і процідіть.

Зберігайте отримане масло подалі від сонячних променів при кімнатній температурі.

Відео: кокосове масло домашнього виробництва

Методи використання: скраби, маски, ванни

Як можна використовувати антицелюлітний масло? Існує кілька способів:

  • масаж. Збризніть стегна, сідниці і живіт з пульверизатора, 10-15 хвилин енергійно помасажуйте їх, а потім промокніть паперовою серветкою. Можна не змивати;
  • обгортання і аплікації. Нанесіть масло на ділянки шкіри з целюлітом, оберніть тіло харчовою плівкою, сховайтеся теплим пледом і полежте 30-45 хвилин. Щоб зробити суміш ефективніше, можна додати в неї пекучий перець, імбир або гірчицю;
  • «Суха чистка». До нього вдаються, коли немає часу на повноцінний масаж. Просто нанесіть кілька крапель олії на щітку з натуральної гнучкою щетиною або жорстку рукавицю і перед тим, як зробити крок під душ, пройдіться круговими рухами по місцях скупчення целюліту;
  • замість крему. Можна замінити маслом крем для тіла і користуватися ним після будь-якого купання (коли пори розкриті, активні речовини проникають в шкіру краще і глибше);
  • антицелюлітні ванни. Складність їх прийому полягає в температурі - трохи тепла вода не дозволить порам розкритися, а гаряча ганьбити ні одного випаровування ефірних масел і перешкодить їх дії. В ідеалі слід прагнути до температури 38-39 ° C. Наберіть ванну, розведіть в чашці молока 1-2 ложки масажного масла, збовтайте і вилийте в воду. Порада: коли будете ніжитися в ній, намагайтеся втирати в шкіру краплі олії, плаваючі на поверхні води.

Як варіант, антицелюлітні масла можна додавати в саморобні бомби для ванн.

При регулярному використанні масляних сумішей видимі результати з'являються через пару тижнів при початкових стадіях «апельсинової кірки» і через 2-3 місяці - в запущених випадках.

Відео: виготовлення бомбочки для ванни

Інші рецепти на основі масел

Знавцям домашній косметології відомо чимало найпростіших на перший погляд коштів, здатних протистояти ненависною «апельсинової кірки». Чому б не поєднати їх з маслами, завдавши по целюліту подвійний, а то й потрійний удар ?!

скраб

Для приготування скрабу змішайте:

  • 3 ст. л. тростинного (можна брати і самий звичайний) цукру з 50 мл оливкової, льняної або будь-якого іншого жирного масла і 10-15 краплями олії ефірної;
  • 3 ст. л. солі дрібного помелу з 50 мл жирного масла, тертої цедрою 1 апельсина і соком 1/2 лимона;
  • 3 ст. л. кавовій гущі з 50 мл жирної олії і 1 ст. л. меду.

Якщо у вас дуже ніжна шкіра, замість кави і солі візьміть перемелені вівсяні пластівці.

Маски і обгортання

Для масок і обгортань з'єднайте:

  • пачку морських водоростей (продаються в аптеці) з 3 ст. л. жирної олії і 5-7 краплями ефірної олії;
  • 3-4 ст. л. блакитної глини з 3 ст. л. жирної олії і 5-7 краплями олії ефірної;
  • 5 ст. л. жирної олії з 1 ч. л. гострого перцю або імбиру. Обережно, суміш не годиться для чутливої шкіри!

Якщо маса вийде дуже густий, розбавте її водою. А якщо хочете зробити обгортання більш ефективним, замініть воду на міцну каву.

Відео: скраб для тіла

Як вибрати готові косметичні антицелюлітні засоби

Не кожному до душі «ручна робота». Хтось зовсім не проти скористатися магазинним засобом, дбайливо приготованим для потенційних клієнток виробником. Підхід цілком розумний, тим більше що над складами готових масел в серйозних косметичних компаніях працює ціла команда вчених, відмінно розбираються в своїй справі. Що варто врахувати при покупці такого продукту?

  • не женіться за дешевизною. Необов'язково залишати в косметичному магазині половину своєї зарплати, а й розраховувати отримати якісний продукт за копійки теж не варто;
  • читайте склад на упаковці. Чим більше в списку інгредієнтів з натуральних компонентів і менше в ньому ароматів і консервантів, тим краще;
  • кожен засіб, якщо буде покупним або змішаним самостійно, обов'язково тестируйте на невеликій ділянці шкіри, щоб уникнути появи алергічних реакцій.

Деякі масла, при всій їх вже й небезпечним, досить агресивні, тому антицеллюлитними сумішами не слід користуватися під час вагітності: наслідки можуть виявитися непередбачуваними. Слід бути з ними акуратніше і годуючим жінкам - яскравий аромат, що виходить від шкіри мами, може погано вплинути на нервову систему малюка.

Відгуки про масла в боротьбі з целюлітом

Масло корисно, але результат приносить тільки комплексний підхід

А я ось зледащіли зовсім і зробила собі вже готовий концентрат з ефірів, тому що іноді особливо часу немає відкривати по кілька тюбиків. А тут в один злила всі потрібні масла і наливаю, куди потрібно - і в ванни, і в мед, і в базові масла.

Хочу відразу попередити, що у мене до застосування цих ванн була початкова стадія целюліту, про результати на більш запущених стадіях я судити не можу. РЕЦЕПТ: стакан наполовину заповніть морською сіллю, додайте 1,5 ч. Л. мигдалевого масла і капніть туди ж 12-14 крапель ефірного масла ялівцю. Всю цю суміш потрібно висипати в ванну, наповнену гарячою водою до рівня грудей. Я приймала ванну 15-25 хвилин, довше не потрібно. Вийшовши з ванни, як можна швидше надіньте теплу піжаму, нижню білизну і теплі шкарпетки і лягайте спати під двома ковдрами. З чоловіком в одне ліжко після прийому ванн не раджу лягати, будете як мокра миша! Іноді я потіла більше, іноді менше. Обов'язково і в ванній, і біля ліжка ставте склянки з водою, ви повинні випити близько 0,5 літра води - інакше буде зневоднення організму. Результат став помітний після сьомої ванни, я зробила курс з тринадцяти ванн.

Розповім про ефективний, але дуже простий домашній рецепт. Змішуємо по столовій ложці кави крупного помелу і какао, додаємо туди ж столову ложку меду, капаємо ефірне апельсинове масло і починаємо підливати оливкова олія, помішуючи нашу суміш. Повинна вийти консистенція сметани. Йдемо в душ і починаємо розтирати себе цією сумішшю - проблемні зони активно, по кілька хвилин, а на решта тіла без сильного натиску, недовго. Потрібно приділити увагу зонам епіляції (профілактика врослого волосків). Постійно роблячи цю процедуру дуже скоро можна побачити, як ненависна кірка стає менш помітною, а шкіра стала шикарною - м'яка, нереально гладка і підтягнута. Апельсинове масло і кави дають антицелюлітний ефект. Кава і какао - скрабірующій, а масло і мед пом'якшують і зволожують.

Ось ідеальний рецепт масажного масла від целюліту: на столову ложку масла авокадо я додаю по 3 краплі ефірних масел апельсина, лимона, ялиці, м'яти. Запах виходить просто шикарний! Цим антицелюлітний маслом потрібно раз в день натирати проблемні частини тіла і буквально за пару тижнів від целюліту не залишиться й натяку, головне, розтирати сильніше, поплескуючи і навіть пощипуючи, протягом 15 хвилин.

На завершення нагадаємо одну просту істину: скільки б активних речовин ні містило масло, як би ефективно воно не було, впоратися з целюлітом самостійно, без зусиль з вашого боку у нього не вийде. Але якщо поєднати спорт, щадну дієту і доповнити все це косметичними процедурами на основі масел, апельсинова кірка не протримається довго. Перевірено сотнями жінок до вас!

Хочете гарантовано цього уникнути?
Чому б не поєднати їх з маслами, завдавши по целюліту подвійний, а то й потрійний удар ?
Що варто врахувати при покупці такого продукту?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com