рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

«Штурмовик»: джипи грязи не боятся!

Бішкек за кількістю позашляховиків напевно в світових лідерах. Багато, сівши за кермо, відчувають себе господарями життя і не дотримуються правил дорожнього руху. Енергію треба пускати в інше русло, як це зробили учасники змагань «Джип-спринт», які відбулися 23 жовтня в Чуйської області.

Енергію треба пускати в інше русло, як це зробили учасники змагань «Джип-спринт», які відбулися 23 жовтня в Чуйської області

Автомобіль в наших краях давно не розкіш, а засіб пересування. А для багатьох ще й спосіб самовираження. У їх числі члени клубу «Штурмовик», який відзначив триріччя. Цьому і присвячені змагання.

Цьому і присвячені змагання

Зібралися близько 30 екіпажів з Киргизстану та Казахстану. У програмі заїзди на джипах в трьох гоночних класах, а також на квадроциклах. Класи ТР1, ТР2 і ТР3 відрізняються один від одного досить серйозно. У першому їздять машини заводської комплектації, в другому - авто з модифікаціями в вузлах двигуна, ходової частини і трансмісії, в третьому - позашляховики з серйозними доробками, включаючи зміни рами, двигуна, колісної бази, кузова ... Довжина траси близько одного кілометра. Конфігурація для кожного класу своя. Для ТР1 простіше, для ТР3, відповідно, найбільш важка в проходженні.

Для ТР1 простіше, для ТР3, відповідно, найбільш важка в проходженні

Екіпажам дається 40-60 хвилин (в залежності від класу). Хто за цей час проїде більше кіл, той і кращий. Траса місцями досить вузька, і лише майстерність екіпажів дозволяє уникати зіткнень. Раз у раз трапляються горби, трампліни, круті підйоми і спуски. І, звичайно, багато бруду.

Один джипер розігнався, щоб не застрягти, і здорово пробуксовав. Чи то випадково, чи то спеціально оббризкав публіку, що стоїть біля траси. Але та не образилася: буде, що згадати!

Велика кількість бруду - свого роду фішка «штурмовики», який проводить змагання то на початку весни, то серед осені, коли багато опадів.

«Ускладнюємо трасу, намагаючись, щоб пілотам, штурманам і глядачам було цікаво, - повідомив президент клубу« Штурмовик »Дмитро Мамутов. - Гонки проводимо на ентузіазмі, своїми силами. Живемо тут з п'ятниці - трасу будуємо, водою заливаємо ... Організація гонок, звичайно, витратна справа. Є на це спонсори - велике їм спасибі! Плюс самим учасникам клубу довелося вкластися ».

У цьому році «Штурмовик» провів три етапи свого чемпіонату. Участь має на увазі не тільки грошові витрати, але і ризик, однак любителям позашляховиків все дарма. Ганяють для душі і адреналіну. Їм можна по-доброму позаздрити. Напевно, кожен хлопчисько мріє вирости і їздити на джипі. А вони втілили це в реальність, знайшли однодумців, змагаються в своє задоволення і на потіху публіці. Кожна гонка «штурмовики» - свого роду свято!

Змагання видовищні і добре організовані. Одне прикро - проходять далеко від Бішкека, і випадково на них не опинишся. Треба встати недільного ранку і їхати на полігон поблизу села Озерного. Причому на малолітражки туди через погані під'їзних шляхів навряд чи доберешся. Чимала частина аудиторії - такі ж щасливі власники джипів, як і учасники.

Один джип застряг, долаючи підйом. Члени екіпажу вилізли і стали думати, як бути. Спочатку намагалися виштовхати його вручну, потім дістали домкрат. Порадники тут як тут. Кричать гонщикам щось, не соромлячись у виразах. З боку їм, звичайно, видніше!

З боку їм, звичайно, видніше

Інший позашляховик засмоктала небезпечна трясовина. Здавалося б, його приклад повинен був послужити іншим наукою. Але немає. Незабаром поруч загруз другий джип, а потім третій, четвертий і п'ятий. Більше половини учасників заїзду! Хлопці - справжні мужики: не кидають друзів в біді, простягаючи лебідку допомоги.

Хлопці - справжні мужики: не кидають друзів в біді, простягаючи лебідку допомоги

Численні глядачі відриваються на повну котушку: смажать шашлики і п'ють компот, піднімаючи келихи на честь «штурмовики». Він ще молодий, але уявити без нього спортивне життя КР вже складно.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com