рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Анонс подій на святковий день 9 травня

Уже в середу ми будемо відзначати головне свято країни - День Перемоги. У Хабаровську 9 травня пройде безліч цікавих і урочистих заходів, метою яких є нагадування про важкому військовому часу і демонстрація пам'яті про великі подвиги народу. Куди піти, що подивитися в цей день в Хабаровську, читайте в нашому огляді заходів.

Гуляння на День Перемоги за традицією почнуться з військового параду і демонстрації нових видів озброєння. Урочистим маршем по головній площі крайової столиці пройдуть близько двох тисяч військовослужбовців, які представляють роди і види Збройних сил Росії і силові відомства, в яких передбачена військова служба.

Крім того, щорічно в День Перемоги в Хабаровську проводиться акція "Безсмертний полк" . Під час ходи люди несуть фотографії своїх рідних і близьких, які брали участь у Великій Вітчизняній війні. Маршрут ходи - від дитячого парку ім. Гайдара по вулиці Муравйова-Амурського, Тургенєва до стели Героїв на площі Слави. Збір учасників відбудеться 9 травня о 9:30 біля дитячого парку ім. Гайдара з боку однойменної вулиці.

"Безсмертний полк" завершиться на площі Слави покладанням кольором і оголошенням традиційної хвилини мовчання .

вже вранці на центральній набережній всіх бажаючих чекатиме виставка сучасних зразків військової техніки, ароматна польова каша, роздавати яку планують почати о 10:00. Тут же о 17:00 ви зможете подивитися парад на Червоній площі, який буде йти на екранах в прямому ефірі. О 18:00 для вас відбудеться великий святковий концерт.

О 18:00 для вас відбудеться великий святковий концерт

З 11:50 до 12:30 в небі над Хабаровському пролетять літаки з фотографіями військових льотчиків на борту. ескадрилью складуть дванадцять повітряних суден малої авіації - Як-52С (3 літаки), Як-18Т "Тунгус", "Цессна" (3 літаки), Maule (2 літаки), P2002 "Сьєрра" (2 літаки) і "ФН". Їх фюзеляжі будуть прикрашені портретами авіаторів-далекосхідників, що билися на фронтах Великої Вітчизняної війни. Спостерігати за рухом повітряних суден можна буде на майданчиках біля арени "Єрофій" і на Центральній набережній міста.

О 13:00 на Центральній набережній зберуться учасники традиційної акції "Рекорд Перемоги" . Мета заходу - віджатися 26298 раз дорівнює кількості днів з Дня Перемоги 9 травня 1945.

9 травня "Південний парк" віддасть належне всім, хто пройшов Велику вітчизняну війну, хто захищав свою Батьківщину зі зброєю в руках в траншеях, в повітрі і на морі. У програмі заходу духовий оркестр, фронтові пісні та пам'ятні мелодії у виконанні військового оркестру, інтерактивна програма для дітей та дорослих. А в МЦ "Арлекін" в честь свята ваших дітей чекають улюблені персонажі і безкоштовні шоу на сцені.

Протягом усього дня на різних міських майданчиках пройдуть святкові концерти: на ставках "Салют Перемоги" , На площі перед КДД "Русь" - " Ми пам'ятаємо! Ми пишаємось!" , в парку "Динамо" на сценічному майданчику (черепашка) всіх бажаючих чекає концертна програма, а в парку імені імені М.М. Муравйова-Амурського виступить ансамбль регіонального командування національної гвардії Російської Федерації "Амур" .

Муравйова-Амурського виступить   ансамбль регіонального командування національної гвардії Російської Федерації Амур

О 16:00 на площі імені Леніна в рамках акції "Велика Перемога" в честь свята відбудуться виступи творчих груп, конкурси, майстер-класи, виставка військової техніки, обмундирування та озброєння Російської армії, пункти прийому на службу за контрактом. Після цього відбудеться масовий флешмоб: учасники складуть слово "світ" і запустять в повітря кульки червоного кольору.

Увечері о 18:00 приходьте на площу "Місто військової слави", де пройде акція "Травневий вальс" . У день 73-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні близько сотні танцювальних пар від 6 років одночасно виконають танець.

Тут же в сквері площі відбудеться акція "Кіно Перемоги" . Кожен бажаючий зможе подивитися легендарний фільм "В бой идут одни старики". Як почати перегляд о 19:00.

О 20:00 на міських ставках розпочнеться святкове шоу світломузичні фонтанів .

За традицією свято завершиться святковим салютом , Який прогримить на набережній біля стадіону імені Леніна. В небо запустять заряди білого, червоного, зеленого та інших кольорів різних калібрів.

В небо запустять заряди білого, червоного, зеленого та інших кольорів різних калібрів

Для тих, хто хоче насолодитися салютом з води , Варто прийти на набережну Хабаровська о 21:00, звідки в двогодинний рейс відправиться теплохід "Заимка".

Редакція DVhab.ru вітає всіх з цим Великим святом, а також висловлює величезну подяку ветеранам Великої Вітчизняної війни і бажає їм міцного здоров'я!

Дізнатися докладніше про майбутні заходи можна на нашому порталі в розділі "Афіша" . Більше заходів в нашій спеціальній збірці до травневих свят.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com