рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як залучити клієнтів в готель: 3 напрямки для зростання аудиторії

У нас в Стерлитамаке є невеликий готель на 25 номерів, але не вистачає клієнтів. Чи є у Вас ідеї або готові стратегії для розвитку даного напрямку?

Армен Каладжян,

керівник агентства інтернет-маркетингу готелів, ресторанів і курортів Marketing-horeca.ru

Складно давати рекомендації про те, як залучити клієнтів в готель, не знаючи цінової політики, розташування і комплексу його послуг. Останні два фактори важливі для бізнес-гостей. А за ціною з готелями в Стерлитамаке конкурує велика кількість апартаментів. Також в місті працює досить помітний гранд-готель «Схід». Оскільки Стерлітамак не туристичну, а діловий і спортивний центр, я запропоную загальну стратегію для залучення В2В-клієнтів (бізнес і спорт).

  1. В першу чергу визначте, чим ви кращі за конкурентів. Це дуже важливий пункт. Знайдіть або придумайте будь привабливе відмінність: розмір номерів, краща звукоізоляція, маленький готель, зате домашня атмосфера (в чому конкретно ця атмосфера виражається). Знайдіть і сформулюйте особливість готелю і будуйте свою стратегію навколо неї. Максимум конкретики і мінімум загальних банальностей (комфорт, індивідуальний підхід та інші рекламні кліше).
  2. У другу чергу додайте до готелю ще 1-2 відмінності спеціально для В2В-аудиторії. Це може бути якась нова послуга або особливість, зручна для В2В-гостей. Наприклад, програма лояльності для всіх, хто приїжджає часто, або для певних компаній (складіть речення і просувайте його серед цих компаній). Це може бути послуга, наприклад, безкоштовний трансфер з аеропорту, недорогий бізнес-ланч або 2 келиха пива. Тут потрібно покреатівіть і зрозуміти, що зацікавить В2В.
  3. Після того, як ви розробили свій оновлений продукт (1-2 особливості готелю + 2-3 нові «фішки»), завдання - активно і дохідливо доносити його до потенційних клієнтів. Як це зробити:

a. Зрозуміти, хто ваші потенційні клієнти. Буквально скласти список компаній, спортивних організацій і осіб, що приймають рішення. Скласти базу майбутніх клієнтів можна: вивчивши конкурентів, вивчивши сайти компаній (наприклад, хімічних), за допомогою соцмереж.

b. Скласти речення з описом вашого оновленого продукту. І активно його продавати. Чи не розсилати спам по поштових скриньках, а писати ЛПРам, дзвонити, обговорювати і т. Д. Це копітка робота, пов'язана з налагодженням відносин.

c. Відкрити в соцмережах сторінку готелю і сторінку керівника готелю. На сторінці готелю максимально розповідати про продукт + вести таргетингової рекламні кампанії на цільові аудиторії (наприклад, працівників хімпідприємств, спортивних функціонерів, HR-менеджерів).

На сторінці керівника писати про готель і місті, додавати в друзі ЛПРов, спілкуватися з ними, ненав'язливо розповідати про цей готель і пропонувати спеціальні умови друзям. Це теж копітка робота, яка дає результат не за 1 місяць, але зате ефект буде міцним і тривалим. Можна взяти приклад з Сергія Дерендяева, керівника готелю «Емеральд» в Єкатеринбурзі (https://www.facebook.com/SergeyDerendyaev1), який через особисту активність на Фейсбук привертає гостей і робить готель відомим.

d. Налаштувати аналітику сайту і соцмереж і копітко збирати цільову аудиторію для постійної рекламної та інформаційної обробки (ретаргетінг).

Всі ці заходи для залучення клієнтів в готель мають сенс, якщо він не відчуває проблем в базових речах: якість (не рівень) номерів і обслуговування, цінова політика, вміння грамотно і оперативно обробляти вхідні запити.

Всі ці заходи для залучення клієнтів в готель мають сенс, якщо він не відчуває проблем в базових речах: якість (не рівень) номерів і обслуговування, цінова політика, вміння грамотно і оперативно обробляти вхідні запити

Чи є у Вас ідеї або готові стратегії для розвитку даного напрямку?

Новости

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com