рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вензелі на нігтях покроково фото для початківців

  1. Чи варто малювати відразу на нігтях
  2. З чим поєднуються мереживні візерунки
  3. способи вимальовування
  4. чим малювати
  5. нюанси малювання
  6. приклади манікюру
  7. Червоно-білий
  8. вензелі посипкою
  9. Французький з сіткою
  10. срібло
  11. Пурпурний з білим
  12. Фіолетовий з золотим
  13. Різні вензелі на манікюрному тренажері
  14. Тренажери і варіанти вензелів
  15. Відео

Чи знаєте ви, що таке вензелі? Напевно, багато хто важливо кивнуть і дадуть відповідь: вензелі - гарний візерунок, часто вживаний в одязі, настінних покриттях і аксесуарах для будинку. І будуть праві! Однак мало хто задумається над тим, що спочатку вензелями називалися переплетені між собою перші літери прізвища та імені людини. Вензелями часто грішили люди блакитних кровей: вони створювали неповторні монограми, використовуючи їх як розпис або фамільний знак. Зараз значення слова не змінилася, проте іменна монограма перетворилася в незв'язані між собою змістом завитки. Єдине, що їх об'єднує - переплетення в вузли. Розширилася і сфера застосування завитків: вони міцно увійшли в мистецтво нейл-арту. Ми розповімо, як малювати вензелі на нігтях, уявімо покроково фото для початківців.

Чи варто малювати відразу на нігтях

Чи варто малювати відразу на нігтях

При уявній легкості, вензелі досить складна техніка. Недолік акуратності призведе до змазування, утворення кутів і недотримання чіткості ліній в готовому малюнку. Павутину завитків варто малювати з дотриманням єдиного натиску кисті на нігтьову пластину, в іншому випадку, коригування тонких ліній буде виглядати нашаруванням фарби.

При нанесенні завитків на нігті, існують дві крайності: в перший раз малюнок виходить ідеально, але не повториться в наступні рази, або малюнок не виходить зовсім, ніж розчаровує юну майстриню, відбиваючи бажання пробувати чудовий манікюр далі. Щоб такого не відбувалося, візьміть за правило, перший тренувальний ескіз виконувати на аркуші картону або на манікюрному тренажері. Так вам відразу стане ясна техніка виконання композиції, і ви вчасно побачите, яких недоліків можна уникнути.

Порада! Малюйте вензелі акриловими фарбами - в цьому випадку малюнок вийде чіткий і художньо завершений.

З чим поєднуються мереживні візерунки

З чим поєднуються мереживні візерунки

Вензелі використовуються як окрема одиниця візерунка, так і в поєднанні з іншими композиційними елементами. Розглянемо найбільш вдалі варіанти:

  • Французький манікюр
    Популярна основа для вимальовування мереживного полотна. Його можна розташувати на бічних частинах нігтьової пластини або оформити кордон переходу. Якщо додати в другій варіант камінчики, манікюр легко перетворити в святковий.
  • Однакове оформлення вензелями всіх нігтів по кольоровий основі
    Досить складна розпис, що вимагає максимальної схожості малюнка на кожному нігті. Не варто робити її в перший раз вручну: результат вас, швидше за все, розчарує. Якщо хочете саме таке оформлення, використовуйте наклейки: клейте малюнок з вензелями на однотонну основу або градієнт.
  • Вензелі на двох-трьох нігтях
    Якщо однакове оформлення здається занадто строкатим, оформите всього пару обраних нігтів. Це додасть родзинку в звичний манікюр.
  • індивідуальний стиль
    Ви можете повернутися до історії виникнення вензелів, і створити на нігтях свою неповторну монограму. Оформіть великими літерами ініціалів один нігтик, і можете бути впевненою - такого пишноти ви більше не зустрінете ні в кого.

способи вимальовування

способи вимальовування

Вензелі на нігті можна нанести різними способами. Їх не так багато, тому розглянемо все:

  • стемпинг
    Вензелі наносяться за допомогою металевого трафарету з виведеним на ньому візерунком. Мінус такого нанесення в відсутності простору для фантазії: ви зможете зробити манікюр тільки з запропонованим виробником варіантом.
  • наклейки
    Легкий спосіб зробити гарний манікюр з мереживом. Наклейка кріпиться до нігтя, притискається до нього липким шаром. Закріплюється конструкція безбарвним лаком.
  • ручне нанесення
    Самий трудомісткий процес в нейл-арте. Якщо ви новачок, скористайтеся трафаретами, щоб набити руку. Варіанти трафаретів і приклади вензелів ви знайдете в кінці статті.

чим малювати

чим малювати

Найкраще, якщо для промальовування вензелів, ви придбайте тонку і середню кисті. Використовуйте кисті зі штучним ворсом, щоб фарба лягла рівніше. Для створення точок на завитках використовуйте ДОТС.

Якщо ви виконуєте мереживо за допомогою стемпінга, допускається, як матеріал для вензелів, використовувати звичайний контрастний лак або гель.

нюанси малювання

нюанси малювання

Існує кілька нюансів, які слід врахувати під час навчання мистецтву нейл-арту:

  • У класичних варіантах використовуйте однотонне оформлення для вензелів. Більш яскраві і молодіжні варіанти допускають два і більше колірних оформлення.
  • Якщо в композиції передбачено перетин завитків, малюйте їх після повного висихання першого шару.
  • Чи не малюйте занадто багато ліній: манікюр буде виглядати перенасичене.

приклади манікюру

Ми розглянемо кілька прикладів з чудовим манікюром, в якому знайшлося місце для витіюватих ліній вензелів. Насолоджуйтесь ідеями, обов'язково зберігаючи картинки для натхнення.

Червоно-білий

Червоно-білий

Відмінний повсякденному манікюр з червоними завитками на білому тлі. Таке оформлення нігтів підійде для повсякденного носіння в разі, якщо ваша робота не пов'язана із суворим дрес-кодом.

вензелі посипкою

вензелі посипкою

Манікюр, як на фото, виглядає ніжно і особливо. Бархатисте мереживо приємно на дотик і нагадує цукрову посипання. Ваші нігтики будуть апетитно виглядати, при цьому їх не можна буде назвати вульгарними.

Французький з сіткою

Французький з сіткою

Незвичайний манікюр, підходить під літній настрій. Вензелі вдало поєднуються з французьким манікюром, а чорна сіточка на вільному краї нігтьової пластини, чудово підкреслює темне мереживо.

срібло

срібло

Красиві вензелі, оформлені срібною фарбою, виглядають дорого і аристократично. Срібло на французькому манікюрі можна зробити на весілля.

Пурпурний з білим

Пурпурний з білим

Красивий і дорогий манікюр, який втілюється в життя тільки за допомогою ручної промальовування. Будьте гранично уважні при виконанні вишуканого, і, одночасно, складного малюнка. Контролюйте силу натиску кисті, щоб отримати однакові лінії мережива.

Фіолетовий з золотим

Фіолетовий з золотим

Шикарна композиція на нігтях з фіолетовим і золотим кольорами видасть винятковий смак і положення власниці. Створюйте мереживне диво на вечірні заходи і святкові прийоми.

Різні вензелі на манікюрному тренажері

Ми представляємо вашій увазі кілька видів мереживних композицій, виконаних майстринями на манікюрному тренажері. Всі малюнки зроблені на однотонному покритті, яке також може виступати однією з ідей до домашнього манікюру. Зверніть увагу, що вензелі оформлені білими і чорними акриловими фарбами: білі і тонкі завитки виглядають ніжно і романтично, чорні - вишукано і стильно. Який малюнок для оформлення вибрати - вирішувати вам. Перед втіленням ідеї в життя, потренуйтеся на папері або на трафаретах з вензелями.

Тренажери і варіанти вензелів

Щоб максимально спростити завдання промальовування мережива, скористайтеся трафаретами, взятими з цієї сторінки. Просто роздрукуйте тренажери і виводите вензелі акриловими фарбами до тих пір, поки не вийде схожий малюнок. Не поспішайте радіти першому відмінно скопійованого результату: набивайте руку протягом декількох днів, якщо ваша мета - ідеальний манікюр.

Відео

Ми підібрали три шикарних відео-уроку, покликаних показати, як правильно і красиво оформляти вензелі в манікюрі. Ви побачите справжній майстер-клас від дівчат, які зовсім недавно робили перші кроки в малюванні найніжнішого мережива на нігтях. Сподіваємося, що подорож у світ нейл-арту надихне вас на шедеври.

Все колись трапляється вперше: якщо ви зараз на цій сторінці, значить настав і ваш час спробувати чудові завитки в манікюрі. Буде здорово, якщо стаття вензелі на нігтях, де були представлені покроково фото для початківців, стане вашим провідників у світ професійного нейл-арту.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com