рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Плетіння кіс на довгі, середні волосся для початківців, покрокові відеоуроки і фото

  1. Технологія плетіння кіс для дівчаток зі стрічкою (відео-уроки)
  2. З 4 пасом
  3. З 5 пасом
  4. Майстер клас простих плетінь для початківців
  5. Риб'ячий хвіст на середні волосся
  6. Зачіска водоспад на довге волосся
  7. Французька коса на коротке волосся
  8. Відео уроки незвичайних і модних плетінь
  9. Покрокова інструкція плетіння африканських кісок
  10. Плетіння кісок бантиками
  11. Ажурне плетиво кісок

Оля Лихачова

Краса - як дорогоцінний камінь: чим вона простіше, тим дорожче :)

Уже котрий сезон провідні дизайнери демонструють нам, що коси - це завжди модно, стильно. До того ж плетіння дають величезний простір для уяви. Яких кісок, джгутиків зараз не існує, але в основі кожної з них лежить класична схема. Коси можуть бути як основою зачіски, так і елементом декору. Багато хто вважає, що процес плетіння дуже складний. Але така думка є хибною. Для кожного плетіння потрібно запам'ятати схему, набити руку. Ви легко освоїте плетіння різних кісок по відео урокам, представленим нижче. Отже, приступимо до навчання модному плетіння.

Статті по темі

Технологія плетіння кіс для дівчаток зі стрічкою (відео-уроки)

Вплетення різноманітних стрічок - легкий спосіб оновити косу. Хоча такий спосіб вже давно відомий, його популярність не спадає до цього дня. Існує багато варіантів використання стрічок в зачісках, але найголовніше - правильно підібрати аксесуар. Стрічка повинна гармоніювати із загальним чином, а також бути якісною. У представлених варіантах плетіння кіс з чотирьох і п'яти пасом можна застосовувати аксесуар будь-якого кольору і ширини. Для святкового випадку можете замінити стрічку ниткою з нанизаними намистинами та бісером.

З 4 пасом

Для створення такої краси використовуйте стрічку з атласу або мережива. Коса з чотирьох пасм створює милий, невинний образ. Така зачіска здивує всіх оточуючих своєю оригінальністю, незвичайною технікою. Використання стрічки лише посилить ефект і внесе додаткову родзинку. Зачіску можна заплести дівчинці і в честь свята, наприклад, дитячого ранку в дитячому саду або балу в школі. Для вправного виконання зачіски потрібно попередня тренування. Представлене нижче відео наочно демонструє процес створення зачіски від А до Я.

Коса з 4-х пасом (3 + 1 стрічка).

З 5 пасом

Наступна зачіска, якої ми вас навчимо - це коса з п'яти пасом з вплетеною стрічкою. Виглядає укладання дуже цікаво, ефектно. Сама коса виходить широкої, що зараз дуже модно. Обов'язково додайте в свою скарбничку навички плетіння такої яскравої, незвичайної коси. Адже це готовий варіант для свята або іншого особливого приводу. Її можна заплітати також набік, або зробити дві коси з боків. Відео нижче - навчання створенню цієї цікавої, красивої зачіски зі стрічкою. Уважно стежте за рухами пальців, і ви без зусиль повторіть плетіння собі самостійно.

Коса з 5 пасом зі стрічками. Плетемо коси. 5 strand braid with ribbon

Майстер клас простих плетінь для початківців

Якщо ви тільки новачок в освоєнні ремесла плетіння різноманітних кіс, то наступні варіанти зачісок - відмінний старт. Як думаєте, що характеризує ідеальну укладку? Це три кити, на яких вона стоїть - легкість, стійкість, стильність. І всі три критерії застосовні до представлених нижче майстер класах плетіння риб'ячого хвоста, водоспаду і французької коси. Спочатку вам доведеться трохи потренуватися, але в нагороду ви отримаєте чудовий результат у вигляді стильної та акуратною зачіски.

Перераховані коси - найбільш затребувані і популярні. Коли ви освоїте їх техніку, то зможете сміливо приступати до більш складних видів плетіння. Нескладні коси для початківців дуже зручні, адже вони підходять для носіння в будь-який час року: вони зможуть пережити вітер, дощ і головний убір. Швидкі й легкі у виконанні коси виглядають елегантно, а це значить, що їх можна заплітати не тільки для повсякденного носіння, але і для особливого випадку. І основна принада представлених зачісок полягає в тому, що їх можна створити на коротких і середніх волоссі, з чубчиком і без.

Риб'ячий хвіст на середні волосся

Перше плетіння - це відомий багатьом риб'ячий хвіст. Він являє нам масу можливостей для експериментів зі стилем: хочете строгий образ - плетіть туго, хочете більш розслаблений з нальотом бунтарства - трохи розпушити волосся перед плетінням, а після закінчення можна злегка повисмикувати деякі прядки. З такою косою легко зімітувати образ грайливою школярки - зберіть дві коси з боків. Відео допоможе вам навчитися самій створювати таке творіння: ви з легкістю уловите суть з перших хвилин майстер класу, а далі ваші пальчики на автоматі заплетуть все, як треба.

Косичка риб'ячий хвіст. Hair Braid "Fish Tail"

Зачіска водоспад на довге волосся

Друга легка зачіска для початківців - водоспад. Її назва повністю характеризує зовнішній вигляд - випущені локони імітують водяні струмені, як каскад, які стікають з високої скелі. Великий плюс зачіски полягає в тому, що вона універсальна. Загальному образу вона надає романтики, загадковості, шарму. Для вас основне завдання - зрозуміти схему плетіння, описану в представленому нижче відео. У ньому крок за кроком демонструються всі основні моменти укладання. Гармонійніше водоспад виглядає на хвилястих волоссі. Тому завийте волосся, щоб повністю відповідати образу. Ознайомтеся з докладною інструкцією, як зробити зачіску Водоспад на короткі і середні волосся.

✦ Зачіски за 5хв: Коса Водоспад - швидко і просто! / Cascade Braid in 5min

Французька коса на коротке волосся

Є думка, що французька коса була придумана перукарем при королівському дворі Франції, тому й отримала таку назву. Ця коса заплітається з трьох пасом. Її особливість в тому, що вона щільно притиснута до голови. Варіантів її плетіння безліч: вінок навколо голови, плетіння навпаки, зигзагом, кругом, змійкою, на зразок колоска. Але спочатку вам варто вивчити основну техніку, представлену в відео. Докладний майстер клас показує черговість плетіння, напрямок пасом. Трохи старанності - і ви станете справжнім майстром.

французька коса / плетіння косичок на коротке волосся

Відео уроки незвичайних і модних плетінь

Коли прості техніки вже освоєні, можна переходити до більш складним, хитромудрим плетінням. Такі зачіски вельми оригінальні, а їх власниці ефектно виділяються в натовпі. Представлені нижче навчальні відео допоможуть вам оволодіти мистецтвом створення африканських кісок за прискореною методикою, ажурних плетінь і кісок бантиків. Завдяки цьому кожен ваш образ буде унікальним і ніжним, нудьга й одноманітність в зачісках вам не загрожує.

Покрокова інструкція плетіння африканських кісок

Останнім часом африканські косички - справжній тренд. З їх допомогою образ стає незвичайним і одночасно вишуканим. Представлене нижче відео описує поетапний процес створення африканських кісок за прискореною техніці. Це дозволяє в найкоротший час створити безліч дрібних кіс по всьому об'єму голови. У цій техніці найголовніше - розташування рук, чому ви і навчитеся в майстер класі.

Африканські косички: техніка плетіння афрокосічек

Плетіння кісок бантиками

Наступне плетіння також цікаве і красиве. З такою зачіскою можна сміливо відправляти дитину на свято. Плетіння засноване на французькій косі з формуванням бантиків шляхом додавання тонкої пасма за допомогою шпильки. У відео показана доступна техніка плетіння такої зачіски. Воно допоможе вам краще розібратися і вловити суть косички. Коли ви освоїте техніку, можна спробувати створювати інші зачіски, вставляючи в них секції з кос-бантиків.

Bow Braid Hairstyle. Плетіння кісок бантиками

Ажурне плетиво кісок

Ажурні коси - дуже красива і акуратна зачіска. Плетіння легке і невагоме, підійде для витонченого стильного образу. У відео нижче ви побачите технологію створення такої зачіски. Вона не дуже складна, але освоїти її повинна кожна дівчина, адже з таким шедевром на голові не можна залишитися непоміченою. Отже, давайте навчимося плести ажурну косу.

Dutch openwork braid / Ажурна коса / Коса петельки

Знайшли в тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо! Розповісти друзям:Як думаєте, що характеризує ідеальну укладку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com