рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нарощування нігтів в домашніх умовах крок за кроком

  1. Методи нарощування нігтів в домашніх умовах
  2. акрилове
  3. гелеве
  4. Технологія нарощування нігтів на тіпси
  5. на форми
  6. Матеріали і інструменти для домашнього нарощування
  7. Покрокове фото і опис процедури
  8. Відео

Світлана Маркова

Краса - як дорогоцінний камінь: чим вона простіше, тим дорожче!

Все більше дівчат шукає альтернативу салонному нарощування. Бажання це виникає через те, що особливих труднощів у процедурі немає, впорається з нею навіть дівчина, тільки починає пізнавати манікюрне мистецтво. Переваги нарощування нігтів в домашніх умовах:

Статті по темі

  • економії часу на відвідування салону;
  • фінансова економія (необхідно тільки одиничне вкладення коштів для придбання спеціальних інструментів, матеріалів).

Методи нарощування нігтів в домашніх умовах

Існує кілька варіантів процедури.

акрилове

Акрилова методика використовує речовину, до складу якого входять компоненти пудри і рідини, що підвищує якість зчеплення штучного нігтя з натуральним. Її застосовують вже понад 20 років, з тих пір, як жінки запозичили акрил у стоматологів і стали використовувати його для косметології. Акриловий метод вважається надійніше в порівнянні з гелевим завдяки ефективному, тривалого результату.

гелеве

Гелева методика нарощування нігтів застосовує биогель на основі смоли хвойних дерев. Також використовуються напівсинтетичні або натуральні компоненти. Застосування гелю надає манікюру природний вигляд, нігтьові пластини стають гладкими, блискучими. Істотний мінус гелевою методики - низька міцність. При виникненні тріщини або обламуванні піде повторне проведення процедури.

Технологія нарощування нігтів на тіпси

Тіпси - це пластикові накладні нігті, шаблони. Залежно від їх кількості в упаковці коштувати ці товари будуть від 10 до 400 рублів і більше. Популярні форми - прямокутна або загострена, хоча бувають інші більш оригінальні, химерні.

Технологія нарощування із застосуванням тіпсів проста. Потрібно підібрати необхідний розмір штучного шаблону в залежності від вихідного розміру натурального нігтя. Пластикова пластина приклеюється, їй надається бажана форма, після чого вибирається технологія: гелева або акрилова. Використання типс - простий спосіб швидко робити красиві нігті.

на форми

При нарощуванні типсами застосовуються форми стандартних розмірів, а при нарощуванні використовуються лекала, завдяки яким створюється індивідуальний розмір під кожен ніготь. При цій технології згинати лекало закріплюється під нігтьової пластиною і надійно фіксується за рахунок липкого краю. Поверх форми розподіляється матеріал-гель, висушується, після чого вони видаляються.

Завдяки використанню форм вдається зробити нігті більш витонченими і природними, для цього необхідно злегка застиглий матеріал стиснути з боків металевим пінцетом. З типсами це зробити неможливо. Але, згідно з відгуками професіоналів, зробити якісні форми вийде не відразу, для цього знадобиться вправність.

Матеріали і інструменти для домашнього нарощування

Повний набір для нарощування нігтів буде коштувати не менше 100 доларів, але його вистачить надовго. Дорогим придбанням буде УФ-лампа, але без неї зробити правильне нарощування нереально. Спочатку придбайте якісні матеріали, щоб потім не страждав результат манікюру.

Для нарощування типсами вам знадобиться:

Покрокове фото і опис процедури

Перш ніж приступити до самостійного виконання манікюру, рекомендується хоча б раз сходити на цю процедуру до професійного майстру, щоб докладніше подивитися, ознайомитися з нюансами, тонкощами її виконання. Після цього сміливо робіть манікюр будинку, використовуючи покрокову інструкцію.

  1. Підготуйте всі необхідні матеріали та інструменти.

  2. Пилочкою акуратно зніміть верхній глянцевий шар нігтя. Це обов'язкова умова для того, щоб поліпшити ступінь зчеплення.
  3. Приклейте обраний за розміром типс до нігтьової пластини, затисніть його і почекайте деякий час.
  4. Приборкаєте типс ножицями до потрібної довжини, після чого пилкою надайте йому бажану форму.
  5. Гель перед застосуванням рекомендується перемішати. Після чого його акуратно потрібно нанести на поверхню натурального нігтя, що не покритого тіпсом.
  6. Сушіть манікюр УФ-лампою близько двох хвилин.
  7. Знову нанесіть шар гелю. Після кожного кроку нанесення гелю слід крок просушування лампою. Покладіть необхідну кількість шарів гелю, щоб домогтися бажаної товщини.
  8. За допомогою знежирювачах видаліть липкий шар.
  9. Зробіть покриття кольоровим лаком, французький манікюр або інший оригінальний дизайн.

Порада: Щоб готовий манікюр був міцним, тримався довго, рекомендується позначити так звану стрес-зону. Це приблизна середина, центр натуральної нігтьової пластини. Шар гелю в цій зоні повинен бути максимально товстим, а до країв сходити до мінімуму. Так форма буде округленої, природною і триматися надійно.

Відео

Ніякі інструкції не можуть так добре зрозуміти всю технологію і її послідовність, як відео-навчання. Пропоноване відео детально розповідається, як робити нарощування на форми. Майстер розповідає про підготовку нігтьової пластини, методикою нанесення гелю, технології виконання.

Нарощування нігтів гелем на формах.

Знайшли в тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо! Розповісти друзям:Знайшли в тексті помилку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com