рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коса на виворіт (36 фото), плетіння французької кіски, як заплести своїми руками, фото і відео процесу

  1. Коси і кіски
  2. Швидкі зачіски з перевернутими косами
  3. висновок

Звичайною кіскою зараз нікого не здивувати, тому плетіння коси на виворіт - частий вибір дівчат, що віддають перевагу більш складні і незвичайні зачіски, що привертають увагу оточуючих. Звичайною кіскою зараз нікого не здивувати, тому плетіння коси на виворіт - частий вибір дівчат, що віддають перевагу більш складні і незвичайні зачіски, що привертають увагу оточуючих

Навіть негусто скромну шевелюру можна перетворити за допомогою об'ємного плетіння на голові

Безумовно, такий спосіб зажадає певної вправності, але на відміну від звичної укладання своїми руками за допомогою стайлінгу і Термоприлад, він не буде віднімати багато часу.

Поступово відпрацювавши навик плетіння кіс, створення різноманітних зачісок з ними буде даватися все легше і швидше

Коси і кіски

Особливості коси на виворіт

Коса навпаки - це французька косичка, заплетене пасмами всередину, на відміну від класичного варіанта, де пасма накладаються зверху одна на іншу. Вся принадність такої зачіски полягає в її універсальності для походу на будь-який захід, а також візуальному збільшенні обсягу і густоти шевелюри.

Таке плетіння стане справжньою окрасою на голові, зовсім не травмує локони на відміну від стандартних укладок, що особливо актуально для тих, хто відрощує шевелюру і піклується про неї.

До того ж підходить така зачіска будь-якого типу особи, диспропорції якого можна коригувати за допомогою чубчика. Актуальність такого підходу до сучасних укладок підтверджують і численні модні покази з моделями на різних подіумах світу.

Актуальність такого підходу до сучасних укладок підтверджують і численні модні покази з моделями на різних подіумах світу

Краса без особливих зусиль - зворотне плетіння колоска

Як заплести косу на виворіт і виглядати при цьому стильно? Достатньо лише надати невеликий недбалості образу. Не прагніть до ідеальної акуратності і симетрії, а навмисне випущені у особи пасма додадуть ще більшої легкості та шарму. До такого прийому часто вдаються стилісти, що працюють зі світовими зірками.

Постійно тренуючись в нових техніках плетіння, можна освоїти найбільш складні і цікаві варіанти. Подібний навик дуже корисний, адже ціна створення повноцінної укладання з косами в салонах коливається від 600 до 2000-3000 руб. в залежності від обсягу роботи.

Порада! Якщо навичок класичного французького плетіння у вас поки немає, то для початку варто потренуватися і вивчити саму технологію, що пізніше дозволить її обігравати по-новому в створенні зачісок із зворотними косами.

Витягнувши в довільному порядку кілька тонких прядок волосся з коси, можна надати образу легку недбалість

Швидкі зачіски з перевернутими косами

Перед тим як плести косу на виворіт, постарайтеся підготувати все необхідне заздалегідь, щоб прикладені праці не пропали даремно. А саме:

  • укладальні кошти (муси, пінки) для кращої фіксації і збереження зачіски в первісному вигляді;
  • аксесуари для фіксації локонів (шпильки, гумки для волосся , Невидимки, шпильки, затискачі, стрічки та аналогічні);
  • однорядну гребінець, за допомогою якої зручно буде розділяти і розчісувати пасма.

Наведена нижче інструкція з плетіння зворотного коси дозволить практично з першого разу отримати цілком гідний результат:

Наведена нижче інструкція з плетіння зворотного коси дозволить практично з першого разу отримати цілком гідний результат:

Фото процесу плетіння зворотного французької кіски

  • акуратно прочісують чисті висушені волосся і, відокремивши більшу частину з них у верхній частині голови, поділяємо 3 прядки;
  • за допомогою середнього і вказівного пальців необхідно по черзі перекласти спочатку ліву, а потім праву пасма під центральну;
  • аналогічним чином заплітаємо всю косу, вплітаючи в основні пасма з боків в кожне плетіння або через 1-2 по одній дрібній прядки з решти волосся з скроневих областей і нижче за рівнем плетіння;
  • завершивши процес, необхідно закріпити кінчик вийшла косички еластичною гумкою або шпилькою;
  • при бажанні також можна розправити краю коси, щоб зробити її більш об'ємною.

Таким способом можна заплітати не одну, а відразу дві косички на виворіт, починаючи з боків, біля основи росту волосся, і поступово звужуючи плетіння до потиличної області. Така зачіска виглядає дуже акуратно, а самі коси, красиво спадаючи на спину, не заважають і не утрудняють руху.

Така зачіска виглядає дуже акуратно, а самі коси, красиво спадаючи на спину, не заважають і не утрудняють руху

Детальна ілюстрована інструкція показує, як плести кіску на виворіт

Як видно, сам процес не становить серйозних складнощів, особливо для тих, хто знайомий зі схемою французького плетіння. Зворотній ж коса в простому виконанні вже є непоганим і самодостатнім варіантом для повсякденного і вечірнього образу.

Варіацій її виконання не так і багато - в основному обіграються напрямки: набік, по діагоналі або хвилею.

Проте, ми розглянемо ще кілька цікавих і швидких способів створення плетінь на голові своїми руками для середніх і довгих локонів.

В якості важливого акценту у формуванні елегантного образу світових зірок стилісти часто вдаються до нетривіальному пучку з кіс

  1. Пучок з кіс. Все волосся діляться на 3 частини - 2 бічні і основну центральну. Пасма з боків заколюють зажимами , Щоб не заважали і не сплутувалися, а з основної частини плететься будь-який тип коси на вибір. Оскільки з неї буде зібраний пучок, то робити складне плетіння сенсу немає, можна обмежитися звичайним «колоском».

Отриманий результат закручується в шишечку і закріплюється по краях шпильками.

Потім з двох крайніх прядок плетуться дві коси на виворіт, кінчики яких скручуються в джгутики і закріплюються всередині пучка або по його краях за допомогою шпильок і невидимок. Таким чином зачіска своїми руками готова!

Зворотне плетіння дозволяє своїми руками без праці створювати найбільш вишукані образи, відповідні для найважливіших заходів

  1. «Розочка» з однієї або двох зворотних кіс. Для цього необхідно почати плетіння від одного скроні або трохи нижче з лівої і / або правої частини голови у напрямку в протилежну сторону. З кінчика вийшла косички необхідно зробити завиток збоку і закріпити шпильками.

У випадку з двома плетіннями і прямим проділом, вони обертаються кінчиками між собою. Бажано намагатися це робити якомога акуратніше, якщо ви хочете отримати саме «трояндочку». І не забувайте розправляти краю кісок!

І не забувайте розправляти краю кісок

Поєднання хвоста і коси по праву можна вважати ультрамодним варіантом зачіски, на яку безперечно варто звернути увагу в 2016 році

  1. Зворотній коса з хвостом все більше набирає популярність серед дівчат, що стежать за тенденціями в модній індустрії. Подібна зачіска виглядає стильно і в той же час романтично, а створюється буквально за 5-10 хвилин. З верхньої частини голови вибирається об'ємна пасмо і виробляється зворотне плетиво до рівня початку хвоста.

Потім отримана косичка і решта волосся збирається в хвіст за допомогою гумки. З хвоста вибирається невелика пасмо, якою обертається підстава хвоста так, щоб закрити гумку, і внизу заколюється шпильками. Кінчики хоста можна при бажанні злегка завити плойкою і відсвяткувати лаком для волосся.

Не впадайте у відчай, якщо довжина волосся не дозволяє вам спорудити повноцінну складну зачіску на голові. Зворотній французька косичка дуже актуальна і в формі невеликого плетіння у особи, будь то своєрідний «ободок» у лоба або просто окремо виділена збоку прядка.

Універсальна зворотна косичка актуальна і для невеликої довжини волосся

Порада! Для того щоб зачіска протрималася до кінця насиченого дня за відсутності фіксуючих засобів, можна злегка обприскати заплетене локони водою і дати Прядка підсохнути.

висновок

Незважаючи на наведені вище варіанти зачісок з косами на виворіт, не бійтеся проявляти фантазію і експериментувати в створенні нових образів своїми руками. Можливо, почерпнув більше інформації з відео в цій статті, ви надихнути на нові види укладок, на які не вирішувалися раніше через їх уявній складності.

Загалом, дерзайте! А якщо виникнуть питання або зауваження, сміливо залишайте їх у коментарях.


Якщо ви хочете подякувати, додати уточнення або заперечення, задати питання автору - додайте коментар!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com