рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити зачіску самій собі

  1. Головні критерії хорошої зачіски
  2. Що потрібно для того, щоб зробити зачіску самій собі?
  3. На яке торжество прямуємо?
  4. Зачіска самій собі на коротке волосся: 3 способи
  5. спосіб другий
  6. спосіб третій
  7. Як зробити зачіску самій собі на середні і довгі волосся
  8. локони
  9. Пучок своїми руками
  10. Неперевершений грецький стиль
  11. Жіночний і ніжний французький водоспад
  12. Фото-мануали як робити зачіски

Коли немає можливостей регулярно відвідувати перукарню і блищати ідеальної професійної укладанням день у день, не залишається іншого виходу, крім як почати робити хороші зачіски самостійно

Коли немає можливостей регулярно відвідувати перукарню і блищати ідеальної професійної укладанням день у день, не залишається іншого виходу, крім як почати робити хороші зачіски самостійно. Звичайно, завдяки інтернету, сьогодні це зробити не так складно - маса покрокових відеоуроків, як зробити ту чи іншу зачіску, не привертаючи до цього третіх осіб; чимало фотографій, також зроблених у міру створення зачіски.

Головні критерії хорошої зачіски

Щоб результатом довгих мук Герасимчука гніздо на голові, необхідно пам'ятати пару простих рекомендацій, дотримуючись яких, ви зовсім скоро досягнете досконалості в створенні зачіски самій собі.

1. Здорове волосся. Вчасно позбавляйтеся від посічених кінчиків, відновлюйте поранену хімією шевелюру (після тієї ж забарвлення волосся, наприклад), лікуєте сухість і жирність волосся, позбудьтеся від лупи (СРОЧНО!), При можливості зробіть ламінування, щоб волосся було гладкими і сяяли здоровим кольором. Тоді і зачіска буде виглядати красиво, елегантно і доглянуто.

2. Чисте волосся. Неозброєним оком можна визначити, чисті у дівчини волосся або вони не бачили шампуню і води вже так з тиждень. Чисте волосся блищать, вони легкі, м'які і ніжні на дотик, приємно пахнуть. Волосся брудні збираються а окремі скуйовджені пасма, вони дуже легко укладаються на відміну від чистих - спробуйте прибрати чубок долонею з чола, зачесати її пальцями нагору - якщо волосся не поспішають повертатися назад на лоб, значить, пора в ванну. До того ж, від немитого волосся неприємно пахне і вони жорсткі, жирні на дотик.

Що потрібно для того, щоб зробити зачіску самій собі?

По-перше, готова ідея, яку зачіску вам більше хотілося б самій собі зробити. Якщо ви будете годинами крутитися, примовляючи «світло мій, дзеркальце, скажи, яку мені зробити зачіску», це затягнеться надовго, тому що дзеркальце говорити не вміє. Спочатку визначимося, яку ж ми хочемо собі спорудити шевелюру на голові.
По-друге, набір засобів для укладання і фіксації результату наших праць - лак для волосся , Мус, бігуді або плойка (праску для випрямлення, якщо необхідно), фен, массажка і (або) гребінець, шпильки, невидимки, шпильки, гумки і т.д.

На яке торжество прямуємо?

Залежно від типу торжества зачіски можуть бути абсолютно різними - на ділову зустріч і на власне весілля з однієї і тієї ж шевелюрою не прийдеш. Тому до вибору ставимося уважно і з урахуванням того, куди ми збираємося сходити.

Зачіска самій собі на коротке волосся: 3 способи

спосіб перший

На вимите волосся нанести бальзам і трохи підсушити феном. Поділяючи волосся на пасма, в хаотичному порядку збиваємо пальцями кожну з них, щоб вийшли легкі кучері. Кожну фіксуємо піною або мусом. Зачіска готова. Пасма можна укласти і за допомогою круглої массажкі, щоб обсяг був більш значним. Тепер залишилося закріпити весь результат лаком, бажано сильної фіксації. Така шевелюра робиться за 10 хвилин, і вона універсальна практично для всіх коротких стрижок .

спосіб другий

Вимите волосся розділяємо боковим проділом і накручуємо пасма на плойку. Укладаємо отримані кучері в певній послідовності. Хаотичність, як в першому способі, нам тут не потрібна. Відповідно, фіксуємо вийшла красу лаком і можна вирушати в офіс і навіть на вечірку!

спосіб третій

Воложимо волосся і наносимо на них невелику кількість засобу для укладання волосся. Мус наносимо в область коренів. Після цього волосся потрібно буде підсушити феном. Накручуємо пасма на бігуді маленького розміру. Трохи згодом, знімаємо і, НЕ розчісуючи волосся, красиво укладаємо локони в шикарну зачіску, закріпивши її лаком будь фіксації.

Як зробити зачіску самій собі на середні і довгі волосся

Як зробити зачіску самій собі на середні і довгі волосся

локони

Дуже вишукано на середніх волоссі виглядають локони. Для цього накручуємо окремі пасма на бігуді. Чим більше локони ви хочете, тим більше в діаметрі повинні бути бігуді. Хочете милі кучерики - беріть найменші бігуді. Хочете великі хвилі - беріть відповідний діаметр.
Після того, як бігуді зняті, чи не розчісуйте волосся, інакше гнізда на голові не уникнути. Замість цього візьміть флакончик із засобом для укладання (гель або мус) і руками, акуратно і обережно укладайте локони в будь-якому порядку. Не забувайте і про фіксацію кінцевого результату. На таку зачіску йде близько 30 хвилин, зате вона універсальна для будь-якого заходу.

Пучок своїми руками

Середні волосся можна зібрати і в пучок. Треба добре розчесати і трохи підняти їх в тім'яній області. Тепер робимо там начісування і формуємо високий кінський хвіст, залишивши кінчики волосся в гумці. Ділимо хвіст на 2 частини. Начісуємо ліву пасмо і переносимо до нижньої правої частини хвостика, скріплюємо і фіксуємо лаком.

Неперевершений грецький стиль

Можна зробити зачіску своїми руками і в грецькому стилі. Робимо обсяг з використанням бігуді або плойки. Одягаємо на голову еластичну пов'язку, волосся випускати з-під пов'язки не потрібно, одягаємо як шапочку.
Після цього ділимо волосся на 3 частини (ліва, права і на потилиці), і кожну з вийшов пасом заправляємо під пов'язку так, щоб кінчики теж виглядали.
Покращуємо обсяг, трохи витягнувши прядки з кільця, і всю зачіску закріплюємо лаком для волосся . Прикраси підберіть самі по своєму смаку.

Жіночний і ніжний французький водоспад

Хороша зачіска французький водоспад, теж ідеальна для довгого волосся. Проста у виконанні, але результат шикарний, і не забирає багато часу на укладку. Робимо косий проділ на всю голову і з лицьового боку починаємо плести косу по напрямку вниз і навскоси. Дійшовши до лінії вуха, відпускаємо нижню пасмо, поряд беремо нову і вплітаємо її в косу.

І так кожен раз, відпускаючи нижню пасмо і вплітаючи нову, доходимо до другого вуха і за мочкою закріплюємо зачіску невидимками або шпильками. Зачіска хороша для хвилястого волосся, адже звисають з-під коси пасма особливо добре виглядають саме в такому вигляді.

Фото прикладів французького водоспаду дивіться в нашій статті про нього - тут

Є багато різних варіацій французького водоспаду - і з пучком, і з подвійною косою, і симетричний водоспад. Плюс в тому, що зачіска робиться швидко і надійно тримається весь навіть без сильної фіксації. Вся принадність зачіски саме в тому, що звисають «хвилі» повинні вільно майоріти, а не виглядати кам'яними через великої кількості лаку. Французький водоспад повинен бути легким, повітряним і ніжним.

Тепер вам не важко буде зробити собі шикарну зачіску самостійно і відправитися з нею на будь-яке торжество або важливий захід!

Фото-мануали як робити зачіски

Фото-мануали як робити зачіски

Зміст статті:

На яке торжество прямуємо?
Що потрібно для того, щоб зробити зачіску самій собі?
На яке торжество прямуємо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com