рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як в'язати шкарпетки спицями для початківців крок за кроком

  1. Докладний майстер клас «як зв'язати шкарпетки спицями» (фото поетапно)
  2. В'язання шкарпеток на 5 спицях
  3. З використанням двох спицях (найпростіший спосіб)
  4. Відео уроки з покроковим описом
  5. В'язання шкарпеток на 5 спицях відео для початківців
  6. Чоловічі шкарпетки (детальна) інструкція
  7. Пінетки з косами для самих маленьких

Якщо ви хочете порадувати своїх рідних і близьких в'язаними шкарпетками, які буду гріти їх в холодну пору, нагадуючи про вашу любов і турботу, наші фото- і відеоуроки вам допоможуть розібратися в цій нелегкій справі. Ми пропонуємо вам навчитися з нуля і детально розглянути як правильно в'язати для дорослих (чоловічі та жіночі) і дітей.

Отже, як в'язати спицями (для початківців крок за кроком) шкарпетки з використанням двох, п'яти і кругових спиць.

Докладний майстер клас «як зв'язати шкарпетки спицями» (фото поетапно)

Якщо ви навчитеся основам, надалі вам будуть не страшні красиві вироби з жакардовим малюнком, незвичайні в стилі «печворк», нові моделі з косами, дуже прикольні з орнаментом і ін.

В'язання шкарпеток на 5 спицях

Дана техніка передбачає вив'язування вироби без єдиного шва. Шкарпетки в'яжуться по спіралі, в результаті чого ідеально лежати на ніжці.

Шкарпетки на п'ять спицях в'яжуть зверху носка до миска кругової в'язкою, на чотири спиці набирають петлі, п'ята - робоча.

Кількість петель розраховують, виходячи з кола ноги. Знімаємо дві мірки ноги:

1-я - коло підйому; сантиметром вимірюють ногу з п'яти на підйом по похилій площині.

2-я - коло ноги; вимірюється у ступні, в самому тонкому місці ноги, над кісточкою.

Потім визначаємо середню окружність: складаємо окружності підйому і окружності ноги і ділимо отриману цифру на 2. Наприклад, окружність підйому 31 см, окружність ноги 21 см; отримуємо 31 + 21 = 52, 52: 2 = 26 см. На це кількість сантиметрів і робимо розрахунок набору петель. Бажано округляти отримане кількість петель до числа, що ділиться на 4, щоб було зручно в'язати на 4 спицях.

Набираємо потрібну кількість петель, розподіляємо їх на 4 спиці і в'яжемо гумку кругової в'язкою. Зазвичай гумка 5-6 см, але можна в'язати і менше - за бажанням. Потім в'яжемо 7-8 см лицьової в'язкою до п'яти. П'яту в'яжемо на двох спицях з половини петель, а іншу половину залишають на неиспольз спицях. На двох спицях в'яжемо полотно лицьової в'язкою 5,5 - 6 см, це висота п'ятки. Залежно від підйому ноги вона може бути і менше, але починаючи з 35-го розміру ноги це постійна величина.

Потім, щоб надати п'яті форму, робимо спуск п'яти: всі петлі ділимо на три частини. Якщо будуть зайві петлі, то їх приєднуємо до центральної частини (якщо кількість петель не ділиться на 3). Петлі центральній частині будемо в'язати далі, а петлі бічних частин (вони будуть утворювати боки п'яти) приєднувати поступово до петель центральній частині.

Петлі центральній частині будемо в'язати далі, а петлі бічних частин (вони будуть утворювати боки п'яти) приєднувати поступово до петель центральній частині

Починаємо спуск петель з виворітного боку, щоб закінчити його з лицьової. Пров'язуємо дві третини петель виворітними, потім 2 петлі разом - останню петлю з центральної частини і першу петлю з третьої частини - пров'язуємо їх разом виворітного. Після цього повертаємо в'язання і в'яжемо по лицьовій стороні п'яти, при цьому на повороті першу петлю знімаємо, що не пров'язуючи.

В'яжемо лицьовими, останню петлю центральній частині і першу петлю першої частини пров'язуємо разом протяжкою (знімаємо першу петлю, другу пров'язуємо лицьовою, потім зняту петлю перекидаємо на Провязать). Знову повертаємо в'язання, першу петлю знімаємо, що не пров'язуючи, і т.д.

Продовжуємо в'язання, поки всі бічні петлі не виявляться закритими. Тепер ми набираємо петлі з бічної частини п'яти, з кожного другого ряду набираємо 1 петлю + 1 петлю додатково, тобто з 2 рядів набираємо 3 петлі. Переходимо на круговий в'язання, беремо в роботу петлі з залишених спиць, знову набрані петлі з бічних частин п'яти і петлі центральній частині п'яти. Пров'язуємо один ряд лицьовим в'язанням. Потім в кожному 2-м круговому ряду для кращого прилягання п'яти пров'язуємо 3-ю і 2-ю петлю від кінця 1-й спиці разом лицьовою петлею і 2-ю і 3-ю петлю 4-й спиці разом протяжкою.

Повторюємо зменшення, поки не буде досягнуто спочатку число петель (набране для початку в'язання вироби). Далі в'яжемо стопу лицьової в'язкою по колу до кісточки великого пальця або до кінця мізинця. Потім в'яжемо мисок носка. Зменшуємо петлі наступним чином: в кожному 2-му ряду 3-ю і 2-ю петлі від кінця 1-й і 3-й спиці пров'язуємо разом лицьовими петлями, а 2-ю і 3-ю петлі 2-й і 4-й спиць пров'язуємо разом протяжкою. Коли на спицях залишиться половина петель, такі зменшення виконуємо в кожному круговому ряду, поки не залишиться 4 петлі. Їх стягуємо ниткою і закріплюємо.

З використанням двох спицях (найпростіший спосіб)

На п'яти спицях ви вже навчилися вив'язати найпростішу модель, тому переходимо до в'язки на 2 спицях (можна використовувати кругові спиці). В'язка такої моделі дозволяє робити візерунки будь-якої складності, але багатьох бентежить шов. Але якщо вам вдасться закінчити красиво і правильно поєднати шви, шов буде непомітний візуально і на дотик.

Для початку в'язання розраховуємо кількість петель, виходячи з кола ноги.

Для прикладу беремо 48 петель, набираємо їх + 2 кромочні (всього 50 петель) на 2 спиці, в'яжемо пряме полотно 5-6 см гумкою, потім лицьовій гладдю або обраним візерунком 7-8 см. Починаємо в'язати п'яту: число петель (без кромок) ділимо на 4 частини, виходить по 12 петель. П'яту будемо вив'язувати на двох середніх частинах. Пров'язуємо лицьовими 12 + 12 + 12 петель (три частини), повертаємо роботу і в'яжемо 12 + 12 петель (дві середні частини). Знову повертаємо роботу і в'яжемо 12 + 11 петель.

Знову повертаємо роботу і в'яжемо 11 + 11 петель і т.д. Тобто в кожному ряду ми пров'язуємо на 1 петлю менше (робимо укорочені ряди), поки у нас не залишиться в роботі 8 петель. Тепер почнемо збільшувати число робочих петель, в кожному ряду пров'язуючи зняту раніше петлю. Щоб не було дірок в в'язанні, робимо так: надягаємо на ліву спицю бічну петлю, і пров'язуємо цю надіти петлю і наступну разом лицьовій. Тобто кількість робочих петель збільшиться на 1.

Потім повертаємо в'язання, першу петлю знімаємо, потім 8 виворітних, піднімаємо на ліву спицю бічну петлю і пров'язуємо разом виворітного 2 петлі. І так далі, поки всі петлі (12 + 12) ні в роботі.

Наше в'язання має такий вигляд. Далі в'яжемо основним узором пряме полотно на всіх 48 + 2 кромочні петлях, довжина приблизно до середини великого пальця ноги.

Тепер начинае в'язати мисок. Знову ділимо петлі на 4 частини - 12 + 12 + 12 + 12. Зменшуємо петлі наступним чином: в кожному 2-му ряду 3-ю і 2-ю петлі від кінця першої і третьої частин пров'язуємо разом лицьовими петлями, а 2-ю і 3-ю петлі другої та четвертої частин пров'язуємо разом протяжкою. Коли на спицях залишиться половина петель, такі зменшення виконуємо в кожному ряду, поки не залишиться 6 петель.

Їх стягуємо ниткою, цієї ж ниткою зшиваємо носок. Шов виходить по верхній частині носка.

Відео уроки з покроковим описом

Найцікавіші мк з докладним описом всього процесу.

В'язання шкарпеток на 5 спицях відео для початківців

Жіночі капці

https://www.youtube.com/watch?v=tZxD_0u3RKA

Чоловічі шкарпетки (детальна) інструкція

Ажурні в'язані шкарпетки з візерунком

https://www.youtube.com/watch?v=ZjZWOANa4f0

Пінетки з косами для самих маленьких

Оригінальні кросівки для хлопчиків

Якщо ви хочете зв'язати пінетки новонародженому (чобітки, літні тапки, домашні тапочки, кросівки і кеди для дівчаток і хлопчиків) наша стаття « Як зв'язати пінетки спицями для новонароджених (схеми) »Вам допоможе.

Com/watch?
Com/watch?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com