рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як малювати голкою на нігтях

  1. Покрокова фото інструкція малювання на нігтях голкою
  2. Малюємо голкою на нігтях: відео уроки для початківців

Оригінальний манікюр завжди викликає захоплення Оригінальний манікюр завжди викликає захоплення. Безумовно, художнє оформлення нігтів вимагає особливого таланту і професійних навичок. Але є і такі методики, які під силу освоїти і новачкові в домашніх умовах без спеціальної освіти і художніх талантів.

Альтернативою салонному манікюру може стати малювання на нігтях з використанням звичайної голки. Для початку можна почати з простих малюнків , Поступово ускладнюючи візерунок. Така техніка нанесення малюнка на нігтьові пластини досить проста і не вимагає спеціального набору інструментів.

Покрокова фото інструкція малювання на нігтях голкою

Покрокова фото інструкція малювання на нігтях голкою

За допомогою голки можна створювати справжні шедеври. Незважаючи на те, що в нейл-арте найчастіше використовують кисті і зубочистки, для відтворення найдрібніших деталей голка незамінна. Перед тим як малювати голкою на нігтях, важливо підготувати всі необхідні інструменти і матеріали.

Два способи малювання голкою:

  • нанесення крапельок декоративного лаку на висохлий базовий шар і розтягування їх голкою в потрібному напрямку
  • малювання голкою по горошині різних кольорів на невисохлою основі; художній ефект досягається за рахунок змішування шарів лаку.

Початківцям нейл-арт-майстрам рекомендуємо в першу чергу освоїти техніку нанесення малюнка другим способом.

Вам буде потрібно:

  • 2-4 лаку різних кольорів;
  • базова лак-основа;
  • звичайні швейні голки різної товщини: тоненька підійде для створення чітких витончених ліній, а товста допоможе ставити крапки з лаку. Голку може замінити зубочистка, проте її кінчик швидко затупляется і чіткість ліній знижується. Також досвідчені майстри використовують для нанесення візерунків інструмент під назвою «ДОТС» для нігтів.
  • рідина для зняття лаку;
  • кисті різної товщини для нанесення крапель: великі краплі можна наносити пензликом від лаку, а для промальовування маленьких точок і тоненьких ліній вам не обійтися без професійних тонких кистей.
  • прозорий закріплювач для нанесення фінішного шару

Перед тим як малювати на нігтях голкою, необхідно подбати про рівної і гладкої поверхні нігтьових пластин і приділити увагу підготовці основи - надати форму нігтям, обробити кутикулу, при цьому не травмуючи її манікюрними інструментами, видалити задирки. Тільки на доглянутих нігтики малюнок буде виглядати вишукано.

Не рекомендується для розпису використовувати висохлий і густий старий лак, так як це може вплинути на якість нанесення візерунків

Лак повинен бути в міру рідким і свіжим для того, щоб голка змогла вільно ковзати по основного шару. В іншому випадку змішування кольорів не вийде і лак занадто швидко висохне. У період перших спроб варто освоїти найпростіші схеми нанесення візерунків, і тільки після освоєння мистецтва створення квітів, сердечок, пелюсток можна переходити до більш складних композицій. При нанесенні візерунка не рекомендується робити його по всій нігтьової платині - так він буде виглядати грубувато. Оптимальним буде зробити малюнок приблизно на половині нігтя - такий манікюр буде виглядати шикарно і витончено.

Корисні статті про дизайн нігтів:

Покрокова інструкція:

  1. Нанести базовий шар на нігтьову основу. Він необхідний для того, щоб основний колір лаку виглядав більш соковито і яскраво, без просвітів, і був більш рівним.
  2. Наносимо на ніготь два шари основного лаку після висихання бази.
  3. Не чекаючи висихання основного шару лаку, наносимо на нігтьову пластину за допомогою пензлика кілька крапель лаку інших кольорів - 2-3 в залежності від обраної схеми малюнка. Голкою проводимо лінії для створення малюнка, розтягуючи шар лаку і змішуючи різні відтінки кольорів. У підсумку виходять симпатичні квіти.
  4. Після висихання лаку наносимо закріплює фінішний шар і залишаємо до повного висихання.

Для правильної промальовування візерунків потрібна точність і плавність рухів, терплячість і трохи практики. Чудовою альтернативою звичайним лакам може служити гель-лак. Він здатний протриматися на нігтях до трьох тижнів, що позбавить вас від необхідності постійно коригувати манікюр і звільнить вам час для якихось більш важливих речей.

Малюємо голкою на нігтях: відео уроки для початківців

Схеми для малювання голкою на нігтях

Для створення неповторних візерунків розроблені спеціальні схеми. Серед них є як прості, так і хитромудрі. Освоївши стандартні техніки нанесення малюнків голкою, ви зможете легко втілювати в життя найсміливіші ідеї та створювати свій ексклюзивний дизайн нігтів, використовуючи просту голку.

  1. Схема «Новорічна ялинка» якраз стане в нагоді для зимового нейл-дизайну. Відмінно підійдуть лаки з блискітками, які будуть імітувати новорічні кулі і прикраси. Також обов'язково подивіться нашу статтю дизайн нігтів зі стразами - новинки 2014 - 2015 роки (20 фото) , Вона точно надихне вас на нові звершення в цьому стилі!
  2. Схема «Павутинка». На базовий шар лаку наносимо точку лаку іншого кольору, а навколо неї за допомогою кисті проводимо лінію у вигляді овалу. Не чекаючи висихання лаку, тонкої голкою проводимо короткі лінії від центру до країв нігтьової пластини.
  3. Схема «Перинка». Найкраще використовувати лаки ніжних відтінків - білий, прозорий, рожевий. З такою колірною гамою «пір'їнка» буде виглядати романтично і повітряно. При проведенні вертикальних ліній буде потрібно особлива точність і зосередженість, краще для цих цілей використовувати тонку кисть.
  4. Схема «Польовий букет» передає весняно-літній настрій. При використанні соковитих відтінків - червоного, жовтого, синього - буде виглядати стильно і яскраво.
  5. Схема «Ракушка» нагадує геометричний візерунок. Для гри контрастів найкраще підійдуть чорний і білий лаки.
  6. Малюнок «Сонечко» виглядає неповторно і креативно і дуже простий у виконанні. Візерунок здатний розповісти про кокетуванні своєї власниці. Важливо підібрати правильний соковито-жовтий колір, і Ви будете в центрі уваги.

Творіть і створюйте справжні шедеври мистецтва!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com