рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на Новий рік 2016

  1. Коли можна починати гадати?
  2. Ворожіння на любов
  3. Ворожіння на бажання
  4. Ворожіння на долю

Настає Новий 2016 рік, і так хочеться зазирнути в майбутнє і хоч трохи дізнатися, що нас чекає, чи є надія на те, що мрії стануть реальністю. Чари новорічної ночі дарує нам таку можливість. Примітно, що традиція ворожити на Новий рік пішла ще з античних часів, коли люди вірили, що саме в цю ніч активізуються містичні сили, здатні відкрити завісу таємниці майбутнього.

Найпопулярніше ворожіння в новорічну ніч - написати своє заповітне бажання на папері, спалити його під перший удар курантів і розчинити попіл в келиху шампанського, потім ви повинні випити отримане чарівне зілля до останнього удару. Легенда свідчить, що при виконанні всіх вищеперелічених пунктів ваше бажання обов'язково здійсниться.

Коли можна починати гадати?

За старими повір'ями, гадати можна з 25 грудня по 17 січня, при цьому не можна гадати в неділю і понеділок. Пов'язано це з тим, що понеділок - місячний день, а місяць може бути оманливою. У неділю не можна гадати з релігійних причин. Найвірнішими вважаються ворожіння в ніч п'ятниці, особливо 13 числа, в перший день року і в день народження. Отже, вимикаємо світло, запалюємо свічки і починаємо диво ...!

Ворожіння на любов Настає Новий 2016 рік, і так хочеться зазирнути в майбутнє і хоч трохи дізнатися, що нас чекає, чи є надія на те, що мрії стануть реальністю

Ворожіння по сірників

Дізнатися про почуття коханої людини за допомогою сірників вважається одним з найбільш точних і простих методів. До вогню під час ворожінь зверталися з давніх часів, як до наймогутнішої стихії, наділяючи його божественною силою.

Візьмете з нового сірникової коробки два сірники і закріпіть їх вертикально на невеликій відстані один від одного. Задумайтесь, яка сірник буде символізувати чоловіка, а яка - жінку. Потім запаліть їх, і спостерігайте за процесом згоряння:

  • якщо сірники схиляються один до одного, то це означає взаємні почуття задуманої пари;
  • якщо одна із сірників не змінила свою форму, залишившись у вертикальному положенні, то це говорить про байдужість того, кого вона символізує;
  • про негативне ставлення скаже швидке відхилення сірники в протилежну сторону від іншої.

Ворожіння на цибулинах

Лук допоможе вам дізнатися ім'я вашого судженого. Для цього в ніч перед Різдвом візьміть таку кількість цибулин, скільки у вас вже зібралося претендентів на роль чоловіка, і напишіть на кожній по імені. Потім необхідно опустити їх в ємність з водою, примовляючи: «Ах, цибуля-цибулька, шепни, хто буде женишок?». Вам залишається тільки дочекатися, яка цибулина першої проросте. Власне, той, чиє ім'я написано на ній і стане вашим чоловіком.

Ворожіння з гребінцем

Побачити вашого судженого уві сні допоможе новорічне ворожіння з гребінцем. Для цього перед сном не поспішаючи розчісуйте волосся чистою гребінцем, вимовляючи: «Суджений-ряджений, прийди до мене вбраний». Після чого лягаєте спати, поклавши гребінець під подушку.

Ворожіння на бажання

Ворожіння по зернам

Згадайте своє найзаповітніше бажання, закрийте очі і постарайтеся його уявити. Потім візьмете жменю зерен в кулак і міцно стисніть його, щоб вони не прокидалися. Порахуйте кількість зібраних зерен. Якщо число вийшло парних - бажання збудеться! Непарне - поки ще рано.

Ворожіння по коту

Якщо у вас в будинку є кіт, він допоможе вам дізнатися чи збудеться ваше бажання! Для цього подумайте, чого вам дуже сильно хочеться, і покличте кота. Уважно дивіться, який лапою кіт ступить через поріг. Якщо правою - бажання збудеться!

Ворожіння на папері

Це найпростіше ворожіння на бажання в Новий рік. Для того, щоб дізнатися чи збудуться ваші бажання, візьміть 12 листків паперу і напишіть на кожному по одному бажанню. Прокинувшись, дістаньте любі три листочка - які бажання вибрали, ті і збудуться.

Ворожіння на долю

Крізь воду в дзеркало

Це ворожіння підкаже вам, що вам принесе прийдешній рік. Для цього візьміть графин, наповнений водою, дзеркало і три запалені свічки. Розставте свічки навколо графина і дивіться в дзеркало крізь воду. Що побачите в дзеркалі - то і готує вам доля!

Візерунки на склі

Ще один простий спосіб відкрити таємницю майбутнього - заморозити скло. Для цього вам знадобиться невелике скло або дзеркало. Облийте його водою і опівночі віднесіть його на мороз (можна покласти в морозильник). Дочекайтеся, коли скло покриється візерунками і поверніться в тепло. А тепер починаємо ворожіння по візерунку:

  • кола - в майбутньому році ви проживете в достатку
  • ялинковий візерунок - вас чекає багато роботи
  • квадратні візерунки - в майбутньому році вас чекають труднощі
  • трикутники, ромби - удача й успіх будуть до вас прихильні.

Читайте також:

» Гороскоп на 2016 рік за знаками зодіаку

» Прикмети на новий 2016 рік

» Ворожіння на Різдво 2016 року

Помітили помилку на сайті? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Коли можна починати гадати?
Коли можна починати гадати?
Потім необхідно опустити їх в ємність з водою, примовляючи: «Ах, цибуля-цибулька, шепни, хто буде женишок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com