рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на ім'я майбутнього чоловіка, в тому числі на картах

  1. Як дізнатися ім'я судженого на кавовій гущі
  2. Тлумачення символів на кавовій гущі
  3. Таємниці майбутнього відкриє книга
  4. Як побачити обранця в сновидінні
  5. Про другій половинці розкажуть карти Таро
  6. Особливі зауваження до ворожіння

Побачити судженого уві сні, а тим більше, дізнатися його ім'я мріє кожна дівчина, і магія пропонує для цього безліч способів. Зовсім не обов'язково вдаватися до допомоги небезпечних ритуалів з використанням декількох дзеркал. Такі загравання з потойбічним світом можуть обернутися справжньому бідою. Крім того, при бажанні дізнатися про свого судженого мова йде не тільки про ворожіння на картах, але спеціальних ритуалах, простих у виконанні, але виключно дієвих.

Як дізнатися ім'я судженого на кавовій гущі

Улюблений багатьма напій можна використовувати не тільки для традиційного передбачення долі, але і для того, щоб визначити ім'я майбутнього чоловіка. Це ворожіння краще проводити не з подружками, а на самоті. Робити це найкраще після заходу Сонця в будь-яку непарну дату місяця.

Заваріть каву в СВОЇЙ чашці. Ложку в чашку не опускайте. Запаліть воскову свічку, поставте праворуч від чашки, а зліва - глибоке блюдце. Трохи холодну каву пийте по ковтку, і дивіться на полум'я свічки.

Побачити судженого уві сні, а тим більше, дізнатися його ім'я мріє кожна дівчина, і магія пропонує для цього безліч способів

У кавовому ворожінні важливо правильно прочитати картинку. У ній можуть бути приховані безліч символів

Постарайтеся уявити свого обранця таким, яким би ви його хотіли бачити і знову зосередьтеся на полум'я свічки. За кількістю сповнившись вам років життя пошепки або неголосно вголос, продовжуючи дивитися на полум'я свічки, читайте змову: «Вогонь мій шлях очищає, кава мені таємниці відкриває. Покажи мені мого судженого, його ім'я і його особа. Нехай буде так".

Ворожіння на кавовій гущі широко поширене на території Туреччини. Є навіть прислів'я: «Кавова чашка зберігає спогади протягом сорока років». І символи, які можна розглядати, розглядаючи химерні візерунки випитої кави, універсальні. Знаючи основи, ви цілком впораєтеся з тлумаченням символів.

Після цього допейте кави, залишивши зовсім небагато рідини. Повільно виливайте кавову гущу по краю блюдця, а залишок різко виплесніть по центру. Піднесіть блюдце до вогню, злегка нахиліть і уважно розгляньте утворився малюнок.

Тлумачення символів на кавовій гущі

Ось кілька класичних тлумачень. Якщо багато кави накопичилося по краях чашки і утворився малюнок у вигляді хвиль, це - символ багатства. Ваш обранець буде заможною людиною і ефективно розпоряджатися грошима.

Ваш обранець буде заможною людиною і ефективно розпоряджатися грошима

Символи на кавовій гущі мають глибокий сенс. Досвідчені провісники бачать в них прийдешні події

Символом заміжжя на поверхні кавовій гущі служить X-подібний хрест. Те ж саме означає окреслений хрест, з білою лінією всередині. Чітко визначений коло свідчить про те, що ваше сімейне життя буде безхмарним, а ось якщо малюнок набув форми дуги - для дівчини, яка ще не зустріла свого обранця, позначає нове знайомство.

Сприятливі символи для особистого життя: короткі штрихи - знак удачі, овал - швидке весілля, прямокутник - успіх в любові.

Безліч невеликих кіл без плям, рівномірно розташованих по поверхні чашки, позначають, що в сімейному житті ви ніколи не будете бідувати. Чим цих кіл більше, тим з більшим розмахом ви будете жити. А ось ті самі кола, якщо на них присутня велика кількість плям, символ дітей.

Якщо від краю до краю чашки або її дно перетинає чітко позначена лінія, тут може бути два значення. Перше - вам має бути подорож, під час якого і може відбутися доленосна зустріч. Друге - вам треба буде пройти випробування на міцність, яке принесе вам повагу і шану з боку представників сильної половини людства. Друге значення вірно, якщо поруч з прямою лінією ви розглянете латинську букву V.

Таємниці майбутнього відкриє книга

Книга для ворожіння повинна бути відповідної тематики, тобто про кохання. Вам буде потрібно аркуш паперу, звичайна чорнильна ручка і маятник. На аркуші паперу в ряд напишіть числа від одиниці до дев'яти. Візьміть маятник (протягніть щільну нитку крізь кільце, якщо немає спеціального маятника) і заздалегідь визначте, яким саме чином маятник буде показувати вам відповідь «так» і відповідь «ні».

Всі сучасні ворожіння на книзі так чи інакше пов'язані з ворожінням на Великий Книзі Змін або І-Цзин, найдавнішим письмовим пам'ятником світової літератури. Для ворожіння на судженого ви можете використовувати текст цієї книги.

Наприклад, рух за годинниковою стрілкою буде означати ствердну відповідь, проти годинникової - негативний. Або - відповідь «так», якщо маятник рухається по перпендикулярній до вас лінії, і відповідь «ні», якщо маятник залишається без руху. Потім розташуйте маятник над цифрами. По черзі ведіть маятник по цифровому ряду і спостерігайте, коли він дасть позитивної відповідь. Відзначте цю цифру. Повторіть ще три рази і запишіть цифри. Наприклад випали: 4359.

Наприклад випали: 4359

При ворожінні на звуженого вибирайте любовний роман зі щасливим фіналом

У цій послідовності перші три цифри означатимуть номер сторінки, остання - номер рядка. Якщо в книзі меншу кількість сторінок, складіть перші три цифри, вийде двозначним числом, яке буде означати сторінку. У нашому прикладі 4 + 3 + 5 = 12. Дивимося відповідь на сторінці 12. Якщо на випала рядку імені немає, зверніть увагу на першу букву рядка. З неї і буде починатися ім'я судженого. Якщо в рядку є конкретне ім'я, дивіться, з якої літери воно починається. З тієї ж буде починатися і ім'я вашого супутника життя.

Як побачити обранця в сновидінні

Для цього ворожіння потрібно невелика підготовка. Побачити образ судженого уві сні цілком можливо, але робити це бажано в перші три дні нового місяця або принаймні на зростаючому Місяці. Перші дві ночі підготовки вам необхідно лягати спати трохи раніше, ніж звичайно, якщо ви звикли засинати пізніше півночі. Якщо режим сну не порушений, то підготовка може і не знадобитися.

Дерево вважається відмінним провідником тонких енергій, тому якщо ви під подушку покладіть дерев'яну гребінець і скажете короткий змова: «Приходь уві сні, суджений, приходь уві сні, долею призначений. Тебе я розчешіть, про майбутню долю нашої розпитаю ». Після цього, ні з ким не розмовляючи, потрібно постаратися заснути. Вважається, що в цю ніч ви побачите свого майбутнього чоловіка.

У ніч ворожіння, нікому не повідомляючи про свої наміри на аркуші паперу коротко опишіть свій запит. Опишіть, що ви хочете побачити уві сні свого судженого і за яких обставин. Обов'язково вкажіть, що хочете дізнатися його ім'я, оскільки, не враховуючи цей момент, ви можете побачити образ свого супутника, але обставини сновидіння будуть складатися так, що у вас не буде можливості задати йому питання. Аркуш паперу двічі складіть і покладіть під подушку.

Аркуш паперу двічі складіть і покладіть під подушку

Відповідь уві сні може прийти у вигляді образу. Важливо його вірно розшифрувати

Прийміть максимально зручну для вас позу і постарайтеся розслабити всі м'язи тіла. Краще зверху вниз - розслабляєте м'язи обличчя, шиї, плечей, рук, живота і рухайтеся поступово вниз. Коли відчуєте, що починаєте засипати, своїми словами знову дайте собі установку, що саме ви хочете побачити уві сні. Важливе правило - обов'язково залиште біля ліжка блокнот і ручку, щоб вранці записати сон.

Часто трапляється, що побачивши уві сні відповідь, відразу його записують, а вже через півгодини багато деталей відведені забуваються. Відповідь на ваш запит, якщо ви чітко слідували запропонованої техніці, може прийти в прямій формі - ви просто побачите супутника уготованого вам долею, і він сам скаже чи хтось скаже його ім'я. Буває і так, що відповідь приходить у вигляді образу. Наприклад, ви прочитаєте ім'я на аркуші паперу або побачите його на стіні будівлі або як-небудь ще, адже уві сні все можливо.

Про другій половинці розкажуть карти Таро

Перед будь-яким ворожінням важливо знайти відповідний настрій. Спробуйте будь-яку техніку розслаблення або використовуйте запропоновану в ворожінні на кавовій гущі . Ваше завдання під час ворожіння мати рівний емоційний настрій. Для початку визначте карту-сигнификатор, яка і буде позначати вашого судженого. Покладіть її в центрі. Потім, зліва направо навколо центральної карти розташуйте інші вісім.

Перша позначає розум вашого обранця, його переконання і його образ думок. Друга карта позначає його серце. Карта покаже, наскільки він емоційний і схильний проявляти свої емоції на людях. Третя карта покаже його діяльність в зовнішньому світі. Ви зможете визначити, наскільки активно він проявляє себе в суспільстві. Четверта карта позначає оточення вашого обранця - або його характер, якого значимого в його житті людини, якого означатиме будь інша фігурна карта і певні карти з Старших Арканов.

При тлумаченні карт Таро зберігайте внутрішній спокій, щоб результат вийшов чистий

П'ята карта опише, які «взаємини» у вашого обранця склалися з грошима. Хороший знак, якщо випала карта пентаклей, особливо, туз. Шоста карта опише характер ваших відносин з партнером.

Дуже добре, якщо в цій позиції випала карта кубків, за винятком деяких, що мають негативний відтінок.

Найбільш сприятливою картою колоди в романтичній сфері вважається туз, що позначає справжню взаємну любов і довіру, трійка кубків віщує весілля, четвірка застерігає від образ з минулого і віщує затримку в любовних справах, п'ятірка - муки кохання, шістка - колишню закоханість, сімка - романтизм, вісімка - розставання, дев'ятка - глибокі сердечні стосунки, десятка - весілля, так само як і валет - пропозиція руки і серця, лицар - весну у відносинах, королева - це ніжно любляча жінка, король - відповідно, л бящій чоловік.

Сьома карта допоможе визначити час імовірної зустрічі, а восьма - у цілому покаже, яким буде ваш союз. Якщо раніше ви не використовували карти Таро і у вас, сестественно, відсутні власні опису кожної карти, скористайтеся класичними значеннями, наприклад, запропонованими найвідомішим Таролог і філософом-езотериком Хайо Банцхаф.

Особливі зауваження до ворожіння

Всі ворожіння на судженого, як правило, націлені на те, щоб отримати відповідь, прихований в глибинах нашого власного серця. Тому, приступаючи до будь-якого з них, відкиньте будь-які сумніви.

Особливо важливо це дотримуватися при ворожінні на картах, інакше карти опишуть не відповідь на питання, а ваші власні емоції, що переважають в даний момент.

Ворожіння допомагає відкрити відповіді, вже приховані всередині вашого єства

Те ж стосується і інших ворожінь, кожному з яких передує короткий сеанс розслаблення, як раз і покликаний заспокоїти ваш розум і звільнити серце від надлишку емоцій.

Отримати відповідь на будь-яке вас питання, так само як і дізнатися ім'я майбутнього чоловіка можна навіть, звернувши увагу на випадково кинуту перехожим фразу або по почутою у фільмі репліці.

Питання тільки в тому, зберігаєте ви при цьому усвідомленість і чи готові читати знаки, які Всесвіт вам постійно подає, якщо ви ставите певним питанням. Відповідь завжди поруч, тримайте ваше серце для нього відкритим.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com